Baby som zúfalá, kde mám najst chlapa v tejto dobe keď sa nikde poriadne nedá ísť? Tinder a podobne zoznamky veľmi neobľubujem ale keď nič tak možno skúsim aspoň to. Alebo kde ste našli vy svoju polovičku v tejto dobe covidovej? Ďakujem za odpovede
teraz asi len internet, ale ked si dobre nastavis pravidla a dobre to preosejes, tak myslim ze mozes najst solidneho, ved aj ti chlapi musia byt len na internete. (povyraduj perverzakov, takych co si chcu 10 rokov len vypisovat, takych co sa ti nepacia na fotke, nudnych s ktorymi nie je o com- a kym to cele dokoncis, bude aj po covid🙂 s vitazom si daj stretko v rušku🙂 to moze byt zaujimave prve rande🙂
aj tu pise jeden chlapik v diskusii ze hladam si kamaratku priatelku - ale ma 3 rocneho synceka, vidis aj ini si hladaju....
tiež poznám ml. mužov čo si hľadajú ml. kočky.... 😉
Na koňovi? 🙂
Poznám tolko normálnych chlapov, čo majú problém nájsť normalnu ženskú, že začínam pomýšľať, či normálne ženské (okrem tej mojej) vobec existujú...
a kde si ho hladala dovtedy , kym sa dalo a nenasla si?...🙂
@stary_ujco a kde ich hľadajú?
@robin30 ja som sa starala o muža s jeho dvoma deťmi, ako v normálnej domácnosti, žili sme ako fajn rodinka, 3 roky. Nakoniec mi povedal, že si predstavuje pri sebe Nieco iné. To iné vyzerá jak preplastikovany transvestita, od hlavy po päty guci puci, s deťmi sa nenaučí, nenavari, iba sama zábava.. Co už
No ja si myslím a myslela som si to vždy, že netreba nič hľadať účelovo.. aj na nete by som nehľadala za účelom vzťahu ale len porozprávania sa.. a ak by za to ten chlap stal tak až potom by som pripustila že by sme sa mohli vidieť a možno čosi spoločné zažiť..
tiež som si myslela, že keď mám stretnúť toho pravého, stretnem ho hocikde v obchode, na ulici, jednoducho ho niekde stretnem... Kámoška ma stále nahovárala na zoznamku, až som sa nakoniec odhodlala s tým, že som nemala absolútne žiadne očakávania, nanajvýš si s niekým pokecám. A hneď s prvým, s ktorým som si písala, sme sa na druhý deň stretli a odvtedy sme spolu. Už je to vyše roka 🙂
no ked hlada sluzku, tak v tejto dobe tazko taku najde.
Kasli na chlapov, venuj sa sama sebe 🙂
@robin30 klobúk dole, super. Ja si bacujem odvtedy sama s deťmi, nejak bude 🤷♀️ nemám núdzu o napadnikov, vždy s niekto zjaví, ale ja už neviem, akosi na to nemám energiu, bojím sa sklamania... Nie z mojej strany, ale ze ma zas dakto opustí...