Kde robím stále chybu?

sisa7474
17. okt 2020

Ahojte 🙂 tak si tu citam rozne diskusie o vztahoch a tak mi napadlo, ze by som sa tiez rada spytala na par otazok, ze ako to dievcata mate Vy s Vasimi partnermi 🙂 a podelila o moje zazitky a mozno sa aj troska uistit ze nie som jedina divna :D ... ide o to, ze sa mi dost pacil jeden muz. Pacil sa mi najskor fyzicky. Boli sme spolu vonku, Mala som z toho vsak zmiesany pocit. Okrem toho ze som si stale predstavovala, ze keby sme spolu zacali nahodou chodit, ako by som sa pri nom citila, keby on bol odo mna krajsi :D naozaj toto mi prebiehalo hlavou a hovorila som si ze by som sa asi citila menejcenne a ze zachvilu by som ho aj tak omrzela a hladal by inde - tento ,,vyplod fantazie,, by som mozno pripisovala zlym skusenostiam z predchadzajucich vztahov. no umocnilo to este aj to, ze si v mojej pritomnosti prezeral fotky nejakych dievcat a na nemenovanej socialnej sieti ma tiez rozne fotky a z toho som si to asi aj tak vydedukovala. no a dalej ma velmi vela hocijakych aktivit, kde sa aj stretava s roznymi zenami. a uz dlhodobo a su medzi nimi aj rozne nezadane kocky a tak dalsia vec nad ktorou som sa zamyslala bolo, ze preco ked je on taky pohladny fesak a urcite je onho zaujem a ma tolko prilezitosti tak si nevybral uz niekoho tam, ked tam chodi uz dlhe roky a teda davno si tam niekoho nenasiel a zaoberal sa vobec mnou. Len tak pre info, ma 32 rokov.
Vtedy ako sme spolu boli vonku tak som hned bola presvedcena, ze by to nefungovalo. Asi som robila unahlene zavery a teraz si to zase vycitam. to mi vtedy tak hned napadlo, hoci sa mi velmi pacil. ale aj tak sa mi odvtedy neozval. myslite, ze cakal ze sa ozvem ja? lenze ja uz som v podstate raz nieco navrhla, teda tak napoly - to stretko a povedala som si, ze teraz keby sa mu mam ozvat tak to asi tiez nebude dobre, lebo to ako keby som ho ja uhanala. hoci on mi vzdy pisal prvy predtym, ale aj tak..... mala som aj trocha taky pocit, ze by chcel, aby som ja za nim chodila, nevyzeral na to, ze on by za mnou chodil. a ja uz som z predchadzajucich vztahov poucena a nechcela by som aby sa toto znova opakovalo. chcela by som, aby muz chodil za mnou a videla som, ze mu na mne zalezi. ale su to len take moje uvahy, vobec neviem, ci by to bola pravda, ak by z toho nieco bolo, ale uz je to asi aj tak jedno, lebo laska z toho nebude. Len sa tak nad tym stale zamyslam a celkom ma to stale trapi, ze co ja robim stale zle. som az privelmi narocna? ked som sa aj predtym stretala s muzmi, niektori sa mi nepacili ani fyzicky, bola som s tym zmierena, neriesila som nic, bola som si na stopercent ista, aj ked sme sa stretli viackrat ale tu pri tomto ma stale bude nieco nahlodavat a mam potrebu to riesit a neviem na nic prist, co by mi pomohlo to nieriesit. je to mozno pre to, ze sa mi hoci velmi pacil fyzicky ale hned som ho odsudila kvoli jeho povahe. nevieeem prosim poradte mi a napiste Vase skusenosti velmi rada si precitam. Dakujem a pekny vecer.

sisa7474
autor
17. okt 2020

este som zabudla dodat, ze by som ho asi aj rada vymazala z tej socialnej sieti, vlastne neviem, ani ako toto mam riesit, ci ano alebo nie? zda sa mi to trapne a detinske zmazat len preto ze ma nechce. co by ste spravili vy na mojom mieste?

kittykat22
17. okt 2020

@sisa7474 nepride mi v poriadku ze spolu zacinate randit a on si vedla teba pozera ine slecny na socialnych sietach. Na zaciatku vztahu by mal mat muzi oci len pre teba. Akonahle to nenastane v tejto faze, tak to nenastane nikdy. A ty by si mala zacat pracovat na svojom sebavedomi. Nemozes sa stale zhadzovat a hovorit si, ze niesi dost dobra. Mozno by ti prospela terapia, zmena satnika, najst si kamaratky a viac sa stretavat s ludmi - tam sa straca vztahovacnost. Vek na atraktivite zien zial nepridava.

alexk12
17. okt 2020

@sisa7474 no zlatko ak sa neozval tak asi nemá záujem kašli na neho nájdi si ineho😉

sisa7474
autor
17. okt 2020

@kittykat22 tiez mi to neprislo v poriadku, ze si predomnou v telefone prezeral tie fotky, on si vlastne vylozil telefon na stol otvoril nejaku soc. siet ani neviem co to bolo a tam mu hned vybehli tieto fotky, zacal to chvilu prezerat a potom to odlozil. no nic prijemne. ale ked som aj nad tymto tak uvazovala asi by mi to nebolo prijemne aj keby to spravi len nejaky kamos s ktorym sa poznam niekolko rokov. pride mi to take ponizujuce. asi sa to nehodi.

sisa7474
autor
17. okt 2020

@alexk12 a ja si v kuse navravam ze on isto mal zaujem, len ty si mu nedala dostatocne najavo tvoj zaujem a teraz si to mozes akurat tak vycitat. 🙈 aj to ze som mu nenapisala, moja chyba a taketo rozne myslienky mi zase behaju po rozume. ach
ale, mas pravdu.

pribinak
17. okt 2020

Na rande si prezerá v telefóne iné baby? Objednala by som si nejaký super špeci drink, vypila ho a šla preč.
Jaj, a ešte by som mu povedala, že ho nechcem oberať o čas pri prezeraní slečien

Kde robíš chybu? Vyberáš si cudne tipy chlapov

sisa7474
autor
17. okt 2020

@pribinak no to bolo tak, ze on si vylozil tel. na stol a tam ako ho odblokoval hned nejaka soc. siet vybehla a tam tie fotky tak to chvilu listoval prosto zopar tych fotiek som mohla vidiet a potom ho schoval..

pribinak
17. okt 2020

@sisa7474 trápne ! 30 ročný chlap?

sisa7474
autor
17. okt 2020

ano :( no, uz cez 30 ma... ale hej, aj tak. neviem kedy chlapi vlastne z takychto veci dospievaju.

pribinak
17. okt 2020

@sisa7474 niektorí ani nikdy

kittykat22
17. okt 2020

@sisa7474 tak samozrejme ked sa dostanes do necakanej neprijemnej situacie tak nie je jednoduche pohotovo reagovat tak, ze si neskor povies - ano, presne tak by som to spravila aj teraz. Valnej vacsine z nas sa stava, ze ostaneme zaskocene a potom si doma povieme, ze spravila by som/povedala by som, to a ono. Lenze to je uz prec. Muz si ta nevazi - a podla mna to nebude tebou. Spravil to tebe, spravi to aj tej ktora po tebe pride. Hod to za hlavu, nestal za to 🙂 Treba ist o dom dalej. Nahodou je super, ze si si to vsimla a nehodila nad takym spravnim rukou.

zooeynka
17. okt 2020

@sisa7474 ver tomu, ze ked ma muz o teba zaujem tak ti to da dostatocne najavo a ty to rozpoznas bez problemov. Henten zaujem nema. Vobec ho neries. Ak sa pri nom necitis ako princezna, ako ziadana zena tak ser nanho, to dobre nebude nikdy.

jany149
17. okt 2020

@sisa7474 no moj osobný názor, mňa by velmi odradilo to,že na stretku si pozeral fotky na soc.sieti...ja by som už zaujem nemala

eliska13
17. okt 2020

@sisa7474 ale ty si tu už písala pred pár týždňami nie?že sa Ti ozval po pol roku a tak ste sa vyskúšali stretnúť a zase to bolo nemastné neslane..hod to za hlavu ty potrebuješ iný typ chlapa, ktorý Ťa bude dobýjať a príliš rozmýšľas 🙂čo, ak bude krajší, ma veľa kamaratok....ináč píšeš úplne to isté čo minulé už tam sa baby vyjadrili, že sa nudil tak sa Ti ozval chémia neprebehla a koniec načo sa v tom rypes?

janetinka27
17. okt 2020

@sisa7474 keby mal zaujem,uz by sa ozval. jasne ze clovek rozmysla ze co mohol urobit,co naznacit. na prvom stretku netreba robit ziadne velke ciny,je to aj o prvotnych sympatiach. tak sa tym netrap, to nie je chlap pre teba. a asi pre nieco je stale single

suzie26
17. okt 2020

Nedočítala som do konca ALE už máš pri ňom nejasné zlé pocity nechala by som ho tak. Popracuj na sebavedomí a ten pravý príde 🙂 s ním by si šťastná nebola nakoľko si neveríš vôbec a on to časom bude cítiť a bude ti dávať x príležitosti ako ťa ponížiť pretože o to doslova pýtaš 🙂 nie v zlom ..

asia83
17. okt 2020

@sisa7474 Priveľmi nad všetkým rozmýšľate. Treba byť sama sebou, veselá, bezstarostná, najmä v prítomnosti muža, ktorý sa vám páči. No a ku tomuto, áno, je možné, že čaká zväčšený záujem z vašej strany, keďže je na to zvyknutý. Pekných mužov ženy "rozmaznajú" prílišným záujmom a oni si potom na to zvyknú. Takže od každej čakajú záujem, bez vynaloženej námahy. No ale samozrejme česť výnimkám.

laila22
17. okt 2020

@sisa7474 už si to tu riešila.. Zbytočne riešiš, on nemá záujem.. 🙂

boriskojespat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thoughtfulweirdo
17. okt 2020

@sisa7474 Moj muz je napriklad taky uplne obycajny chlap, ziaden donchuan a lovec. Zaujem sme od zaciatku randenia prejavovali tak prirodzene obaja, aj ja. Keby ma musel specialne dobyjat a zakazdym iniciovat on, mavol by rukou, ze asi nechcem a dal by mi pokoj 😅 takze nie kazdy chlap potrebuje byt ten zvodca, ale chlap, co si na stretnuti pozera zoznamku, hoci len 5 minut, nestoji za dalsie stretnutie, nech by aj vyzeral ako sexboh. Zbytocne na neho mysliet, s takym by si stastna nebola. A ked ho uz nechces a nepotrebujes mat na soc.sieti, tak ho vymaz, nijaku vedu by som za tym nehladala 🙂 ja si tiez premazavam, aby som tam mala len aktualne kontakty.

karelova
17. okt 2020

Chybu robíš v tom, že stále čosi riešiš a nad niečim furt premýšľaš. Uvoľni sa.

stary_ujco
17. okt 2020

Chlapec nemal jeden večer co robiť, tak ťa zobral vyvenčiť, za sak sa uvidí. Nenamocil bananik, šiel inde... O nič nešlo a ani nepôjde. Ale v pohode to rozoberaj ešte ďalší polrok.

vilma7
17. okt 2020

@sisa7474 pouč sa zo svojej chyby a choď ďalej. Koľko máš rokov ? Ja som tiež nejako v mladosti odkopavala chlapov, čo mali o mňa záujem aj napriek tomu, že som ich chcela...

adusa1987
18. okt 2020

Myslim ze si ho nezaujala a asi sa aj nudil ...uz viac ti najavo ani dat nemohol aky ma nezaujem a dokonca sa ani neozval ty co este nad nim rozmyslas co cakas zazrak...chlap ktoremu sa baba paci ide po nej a nie sa jej nikdy uz neozve a este pozera ine 🤤zmier sa skoncilo to chod dalej

spadnutaslivka
18. okt 2020

mne to príde, že si ešte veľmi mladučká (tipujem maximálne čerstvých 18) alebo si psychicky ešte nedozrela na svoj vek. Mám pocit, že som nahliadla do denníčka 16-ročnej. Netlač na pílu. Neviem, koľko máš naozaj rokov, ale buď máš ešte čas alebo ak už máš okolo 30-ky, tak asi hľadáš v zlých vodách. Treba skúsiť inde.

kassandra25
18. okt 2020

@sisa7474 podľa mňa, nevymaž ho z tej sociálnej siete, lebo by si úplne zatvorila tým dvere - obrazne povedané. A nie, nevyčítaj si, ak sa ti niekto fyzicky páči, ale duševne už nie, takých je kopa, len 1 z desaťtisíca ti bude vyhovovať aj aj, to sa ťažko hľadá, načo sa náhliť do vzťahu, bez chlapa môžeš byť aj rok a pol, nič nasilu a potom trápiť sa.🙂)))

kaki3
18. okt 2020

Ked sa neozval on tak asi pre nejaky dovod, ja by som sa neozyvala prva, sice mam kamosku, co sa chlapom prva ozyva, ze ved uz nie je doba ako kedysi, ale mne to stale pride divne :D