Ahojte, nemate nejaky typ kde najst partnera s rovnakymi zivotnymi hodnotami, nazormi (aj tymi politickymi....) s rovnakym alebo aspon podobnym pohladom na svet?
Podľa mňa všetko príde časom, ale keďže ja som skôr na online komunikáciu tak zoznamka cez internet, zatiaľ som spokojná. Držím palce 🙂
Ja som svojho nasla v praci. Ale keby som mala poradit, tak by si mohla navstevovat (teraz v covid-ej dobe je to trochu problem) Tcoje zaujmove skupiny. Rada tancujes? Co tak kurz tanca alebo tanciaren? Su tozne latino kurzy, argentinske tango, hip hop, spolocenske tance. Alebo v Tvojom okolu spolok turistov a milovnikov lesa. Kurz varenia, rucnych prac. Kniznice usporaduvaju literarne vecerne seansy. Alebo joga, pilates. Su aj krestabske stretka, robia rozne vylety, lyzovacky.....treba sa poinformovat cez socialne siete, miestny urad. Mozno neatretnes hned tam toho rpaveho, ale spoznas niekoho, kto Ti ho predstavi... Drzim paste
Kurzy, vzdelavanie, sebarozvoj, DOBROVOLNICTVO
To je fest ťažké. Ak hľadáš s politickými názormi, skús to cez komunitu, ktorá je okolo daného združenia / strany vytvorená... Pre mňa toto bolo svojho času dosť podstatné, nakoniec som našla náhodou - tam, kde som nehľadala... 😀 ale v tomto závidím napríklad veriacim, oni tvoria komunitu a v rámci nej môžu niekoho spoznať. Ale častokrát si človek nájde partnera v práci, v škole, na spoločných záujmoch... a keď zistís, že pohľady, životné hodnoty, názory v oblasti náboženstva a politiky sedia, tak je to úplne že super.
Baddo skus ja som stym mojim uz 2 R😇😀
takého môžeš stretnúť všelikde... len sa snaž čo najviac zoznamovať, byť ostražitá... kľudne aj internet 🙂 držim palce ❤