Caute baby, poradte kde kupit oblecenie pre vysokeho chlapa (2metroveho?). Co som nasla XL boli kratke alebo sa pranim zbehli.... Dakujem ☺
Jedine nekvalitne a lacne veci sa zbehnu...
Moj manžel sa tiez radi k dlháňom 2metrovym, a zatial mu po väčšine veci z H&M sadli. Oblek mal zo zary, košele ma alain delon. Inak je pravda, ze veci z hm sa zbehli, ale v susicke, nie pranim
Moj si kupuje v Gate, Celio
Môj je vysoký a ma dlhé nohy, nohavice su mu kratke. Občas sa zadarí ako tak kúpiť nohavice v HM a pod. aj ked by mali byt o nejaký cm dlhšie. Horšie je to s oblekmi, ten musi sedieť aj na dĺžku. Obleky chodíme kupovať do SCS pri Viedni, do Kleider Bauer, tam v pohode donesú aj 5 ks na vyber v jeho veľkosti.
zapájam sa do klubu, niekedy je to o nervy....ja mám aj partnera aj syna takých maličkých.....najväčšie stresy mám z oblekov, keď je dobrý v ramenách, nohavice spadnú, keď nespadnú, sako nezapne.... 😒 😒 😒
No my sme objavili rifle v Reserved, maju aj dlzku 36 a ceny nie su likvidacne..
H&M má predĺžené veľkosti, kupujem cez web. Celio nohavice, oblek a saká v Otto Berg, Blažek, ale tam sú mu široké veci.
Na volny cas v Peek&Cloppenburg, Bushman, Levis, Mustang a Camel maju bezne veci pre velkych. Moj ma 201 cm.
no to by aj mna zaujimalo, moj ma 197 cm.
Ale svadobny oblek a koselu si kupil v Prievidzi u Koutneho. Koselu mu dokonca aj zuzovali.
Takisto ma odtial aj nohavice. Ked pojdeme do Prievidze nabuduce, tak urcite zas urobime nakup.
Tiez mame problemy, kde co kupit, pyzamove nohavice som mu kupila v Marks&Spencer, su dobre.
Kosele mu sijem, zvladla som aj mikinu, teplaky mu usila kamaratka.
Na vianoce som dostala overlocker, tak budem uz sit aj tricka a mikiny.
V Marks& Spencer maju aj extra dlhe nohavice, len nie bohuzial v kazdom, tie potom za poplatok skratia na pozadovanu velkost. S tymto skusenost este nemame.