Baby prosim poradte mi alebo aspoň vas nazor na to cele :(
Mam 3 rocneho syna s priatelom sme spolu 5 rokou. Ale uz to nie je ono. On je velmi komplikovany clovek. A vlastne pomaly kazdy zijeme svojim zivotom. On chodi do roboty po robote sa dojde osprchovat najest ide donfitka a von.vacsinou to tak je kazdy den. Cez vikendy stale chodi niekam vkn. Nepomaha nic. Hadky,nebavenie sa s nim,ignoracia absolutne nic. A uz som z toho na nervy na mna pekneho slova nema stale ma nejaky problem so mnou. Do konca som mu nasla aj konverzacie s nejakymi zenskymi. Tento vikend isiel von s mojim bratom ze na chvilu a dosiel na druhy den poobede a to isiel niekam na chatu a bola tam ta baba s ktotou si pisal. Dnes mu napisala ze dufam ze to ostane medzi nami. Dalsi problem je ze ja ani neviem cj ho kubik. Proste uz to zo mna opadlo. A mam stake vacsi pocit a to od orveho dna ze stale citim nieco k byvalemu. Pred par dnami sa mi ozval aj on. A ja som proste v depresiach. Mam chlapa ale aj nemam a neviem ako uz dalej 😖 a on sa robi ako keby sa nic nestalo.
ja síce neviem, čo si písala v predošlom príspevku... lebo ťa osobne nesledujem, ale zápletku asi meniť ani nemôžeš. život. 😎 ak chceš mamičky na koni zaujať, tak skús interpunkciu, správne v/u-čkovanie na konci slov, autokorekciu, stalkovanie manžela, takéto veci sú na koníkovi ešte neprebádané 😉
Prilozili ste ozaj prinosne komentare!
Klobuk dolu.
Neviem sice co autorka pisala predtym,
Ale aj tak si toto nezasluzi...
@bezmena4
Nie je normalne ked chlap si chodi kade tade ,dokonca i na noc.
Nie je normalne latat takuto zaplatu byvalym...pre nieco si sa s nim rozisla,preco myslis ze zrazu bude lepsi?
Ak nie si vydata,rozid sa s priatelom a odid.
Nevazi si ta-na co ti je?
Nech plati vyzivne a ty si najdi Chlapa!
Chlapa ktory chlapom je-ktory da lasku a uctu tebe i tvojmu dietatu.je ich zalostne malo ale najdu sa.
Pravdepodobne to nebudu ti napadni frajeri so "sexi" kapustami na ramenach a tehlami na bruchu.....to nie su chlapi.....
@alexkova
@zuzanka.zuzu dievcata prosim vas o co vam ide?! prvy krat sem pisem tento príspevok!!!!! Mozno niekto naozaj ma podobnu skúsenosť ale ja som to urcite nebola.
@zuzanka.zuzu
@alexkova ja som si sem dosla po radu nie po kritizivanie. Skuste byt normálne a ked neviete poradit tak mi dajte pokoj.
@bezmena4 @osky v prvom rade ste mohli pochopiť miernu iróniu na predošlý vyšší komentár, keďže bol identicky napísaný, že tu - "na koňovi" - sa vždy nájde nejaká mamička, čo si rýpne. preto, ak chceš radu, musíš napísať niečo zmysluplnejšie, lebo tu sa nachádzajú iba mamičky s problémami.
a ten tvoj nemáš sama overený, či ťa podvádza, ani sama nevieš, kam tvoj priateľ chodí... keď nič nepomáha, veď aspoň sama začni pátrať, neviem, či si chcela prečítať rady typu: "opusti ho, nezaslúži si ťa", lebo nevieme, prečo sa tak k tebe odmerane správa... sama si napísala, že ho neľúbiš, takže akákoľvek rada by sa bila s nejakým bodom v tvojom príspevku. každopádne ti prajem veľa pevných nervov, ale začni pátrať sama, keď ti chlap nič nepovie. žiadna to nemáme ružové, v porovnaní s inými príbehmi, je tento dosť banálny. zisti si neveru, ak sa potvrdí, tak logicky s ním nezostaň
@bezmena4 tak si jeho konverzacie nafot do mobilu, posli mu to foto do mailu, pripis, ze uz sa ti dlho nevenuje, nasla si este aj to posledne od tej slecny z chaty, tvoja laska uplne ochladla a navyse sa ti ozval byvaly, na ktorého od prvého dna vasho vztahu myslis coraz viac.
a uvidis, ako sa veci rychlo pohnu vpred.
Sa ho na rovinu spýtaj či ťa podvádza, ak áno a furt má s tebou problém tak od neho odíď, veď ani o malého asi nejaví záujem tak načo?
@bezmena4 tak áno, takýchto tém tu je veľa a sú ako cez " kopirák " a teda sa javíš, že už si sem písala a k tomu "rýpaniu" niektorých tu žien - to " rýpanie " je väčšinou aj k niečomu dobré, pretože autorka témy tak povie viac a po čase sa zistí, kde je ten "pes zakopaný", ako len chodiť okolo horúcej kaše a nič z toho.
Ťahá Ťa to k bývalému ? Pozri sa, s terajším si sadni, vyložte obaja karty na stôl a bavte sa otvorene - či má tento váš vzťah vôbec nejakú perspektívu a ako to vidíte obaja ? To " ľúbenie "...každá zamilovanosť prechádza časom do určitého zvyku, takže skôr sme na seba po čase zvyknutí ako zaľúbení a vidíme chyby, ktoré sme pred tým nevideli, ale to je normálny vývoj, skôr ide o to, či si terajšieho priateľa vážiš, či Ťa chce robiť šťastnou a Ty jeho ?
osobne som si nevsimla, ze by tu nieco take pred tym pisala, ak nechapem, preco hned take utoky. s terajsim si sadni a je najmenej si povedat, ako to vlastne medzi vami je
no ani by som nepovedala, ze tvoj partner ma komplikovanu povahu, praveze ju ma taku beznu jednoduchu a sebecku..
najlepsie bude sa s nim porozpravat otvorene a polopatisticky co ocakava od buducnosti a uprimne povedat ako sa citos ty.. ak. si to. uz niekolko krat skusala a bez efektu, tak tade asi cesta nepovedie.. byvaleho zatial neries, toho ries az ked nieco ukoncis.. a treba si aj dobre prebrat preco je vlastne byvaly, aby sa neopakovali chyby.. drzim paste..
@moonlight1210 jeho konverzacie mam nafotene tie hlavne som mu aj poslala a jeho vysvetlenie ze on len flirtuje 👀ale tak to moze konovy hovorit. Ked bol aj s tou babou na chate a napise mu spravu ze nech tkbzostane medzi nimi. O tom nevie este ze som videla👀
@bezmena4 a co ty na to, ked ta takto odbil?
iba si sa s nim pohadala?
a inak nic?
Keď sa s ním nedá rozprávať o tom tak podľa mňa to hovorí za všetko. Asi najvyšší čas to ukončiť, takto zdravý vzťah nefunguje, ani fungovať nikde nebude.
Ked tak tu rolujem temy podovne tejto tak cca 85% parov su priatelia/partneri so spolocnymi detmi...neviem ci som tak moc out ale tento styl zivota neuznavam...mam pocit alebo pomaly uz presvedcenie ze vacsinou tito chlapy zijuci len tak pokope nemaju pocit zodpovednosti,zmysel o starostlivost o rodinu a podobne,niesu nastaveny na chlapa muza v rodine,maju iny system zmyslania..vsak su stale v podstate slobodny akurat byvaju namiesto s matkou co hundre len na pokrceny obrus v obyvacke alebo na ponozky hodene pri pracke s niekym kto im zabezpecuje tiez relativne pohodlicko a to male placuce a motajuce sa popod nohy sa da jednoducho prekrocit a v pohode ist za chalanmi pobavit sa a vypnut...skoda ze sa uz pomaly straca potreba istoty,pevneho miesta v rodine v manzelskej rodine.. Tychto smutnych tem by bolo podla mna menej...
nabudúce skús už o niečom inom, podobné si už tuším písala... vymysli inú zápletku 😎 toto asi nebude mať dlhú diskusiu. ak chceš zaujať, tak skús interupciu, očkovanie, ako byť s deckom doma do 6r na rodičáku, adhd alebo nejakú eko bio raw hovadinu, takéto sú na koníkovi obľúbené 😉