Ahojte. Pracujem v jednej automobilke mám 25 rokov myslím si že vyzerám dosť dobre starám sa o seba aj chodím cvičiť ale nejako o mňa nejavý nikto záujem ale za to mám jednu kolegyňu za ktorou sa krúti každý muž áno aj ženatí a pritom vyzerá úplne obyčajné má čierne vlasy je nižšia a má trochu väčší zadok proste nič extra podľa mňa ani nechodí cvičiť a každý sa z nej ide zblázniť minule som fajčila vonku a keď prišla všetci muži na ňu pozreli aj kolegovia o nej hovoria aká je šupa atď s každým sa bavý s každým sa smeje stále chodí vysmiata...ako to robí?? Že každý je z nej tak na mäkko??
Lebo sa asi nehra na dolezitu, je prirodzena, mozno ma sarm, ktory ty nevidis, lebo na nu ziarlis. Neber to v zlom, ale pokial to takto dokazes napisat, je jasne, ze sa pokladas za supu ty a pri tom kazdy da prednost jej, cize nehladaj chybu v nej, ale v sebe… mozes vyzerat dobre, ale ide aj o to, co z teba vyzaruje. A za mna napr. cigarety ee, aj to moze niektorych odradit.
Mozno prave to ze je stale vysmiata pozitivna priatelska.. chlapi maju radi baby ktore sa vedia zabavit posrandovat a pokecat. Urcite lepsie ako nejaka podrazdena vecne zamracena zena.
To, ze vyzeras dobre si zjavne myslis iba ty…muzi ta vidia inak. 😂
Lebo cvičenie a výška nie je všetko. Skôr čo z teba vyžaruje.
Dúfam, že nemáš viac ako 13 rokov, lebo by to bola bieda.🙄
Možno im imponuje to, že nepofajčieva 🤷♀️
A ty chces muza, co sa ide pototo z nejakeho maleho vysmiateho piva? Ak beries kolegov ako objekt tvojho zaujmu, tak chapem ze ta to stve. Mna by to nestvalo, ale tak ja nepracujem v tomto odvetvi, takze neporadim. Iba viem, ze tam kde robim ja, by isto chlapi z takejto zeny namakko neboli, nech je vysmiata hoc aj ako sam Joker.
Podľa mňa človek musí mať niečo v sebe čo tých chlapov priťahuje a nemusí mať veľký zadok a veľké cecky. Aj ten môj robí v automobilke tak hádam to nieje tá istá 😂😂😂😂
@chiaraaaa neviem ale príde mi trochu od veci že každý po nej tak ide dokonca aj ženatí muži o nej hovoria aká je a tak
Tomu sa hovorí čaro osobnosti. Za peniaze nekupiš.
Žeby ten úsmev? .... niekedy krásky bez mimiky tváre nie sú veľmi príťažlivé
Je staaale vysmiata 😃 Ty na nu tak akurat zduto zareras s cigaretou v ustach. Si myslis, ze to muzi nevidia? Ale vidia. A velmi dobre.
@barborachors tvoj príspevok je dosť trápny, povýšenecky, aby si nebola prekvapená, keby malé pivo zaujalo viac ako zmachlena žirafa 🙂
charizma .... bud je alebo nieje 🙂
Pracovala som ako predavačka a naozaj usmev robí veľa. hneď boli lepšie tringelty, chceli flirtovat a radšej stali v dlhej rade než vedla ak sa ta druha tvárila kyslo. A to sme tiež neboli vyšportovane, niekedy ani ucesane 😂😂😂
@elizabet173 práveže ona je mladšia ona má asi 23 rokov a naozaj idú po nej aj 40 roční muži
@barborachors zosmiesnila si male pivo, zosmiesnila si autorku, zosmiesnila si uroven muzov, zosmiesnila si ich pracovnu poziciu. Lebo ty sa pohybujes v tak vysokych kruhoch, sa citis ako supermodelka? Ale vies co, ty nie si supermodelka, ta by nemala potrebu honit si ego na modrom konikovi 😂 takze si ako kazda ina zena tu…
"S každým sa baví, s každým sa smeje, stále chodí vysmiata" ... toto je presne ono, energia, vyžarovanie, úsmev ... zrejme sa s ňou ľudia cítia príjemne a nemusí byť kráska ako z časopisu (aj keď možno je, to je subjektívne), aby bola sympatická
Čaro osobnosti 😍. Veľa robia oči.
A možno je to aj väčším zadkom. Veľa chlapov chce práve nízke dievča a väčší zadok
Zrejme to nie je v tom, čo tu opisujes a to ako vyzerá. Už len tým, že sa s každý baví, smeje a stále chodí vysmiata je pre chlapcov príťažlivejsie ako keby bola ,,šupa,, ako si napísala. Niečo z nej vyžaruje čo ich k nej ťahá, to sú ale veci s ktorými nič nespravis. Buď to v sebe máš alebo nie.
Raz mi jeden muž povedal, že úsmev je na žene to najkrajšie. Takže asi tak. Nie je všetko o vzhľade.
mozno je,len sama so sebou spokojna a vyrovnana ...a citit to aj na jej spravani...