Každý mi vraví že, sa chovám ako dieťa

4. dec 2024

Ahojte,ako sa podľa vás chová dospelý človek ? Lebo viacero ľudí mi vraví že som ako dieťa ,mám 24 a neprídem si tam tak zisťujem,kedy si to pomyslíte o druhom že sa tak chová

danyelia
4. dec 2024

Ako prvé mi napadlo: správanie ako dieťa = je nezodpovedný, nedodrží slovo, vkuse sa rehoce, nič neberie vážne, nedá sa na neho v ničom spoľahnúť, zľahčuje veci, klame, má divné záľuby, oblieka sa smiešne, je finančne negramotný, míňa peniaze na blbosti, býva u rodičov a využíva ,,mama hotel,,...

sashka22
4. dec 2024

Pamätám si exovu segru, ta mala toľko co ty a teda bola riadne preafektovana. A mam aj kamošku, ktorej tiahne na 40, oblieka si Mickey mouseve tričká, kupuje si cacky macky ako pre dievčatko a tiež ma v sebe ten afekt pri ktorom ma striasa

1gramofon
4. dec 2024

Ak sa vieš tešiť ako dieťa, tak to je za mňa dobre. Veľa dospelých to už v sebe nemá, nevedia sa radovať, poriadne zabaviť na blbostiach. To je ich škoda, ťažko s takými.
Co nemám rada sú detské názory. Napr ak ja fotím, tak ty by si nemala, to je moja činnosť...
Ak toto rieši 26 rocna žena, tak to je úplne pozadu vo veku max 15tky. Alebo ak si myslíš, že ti stale rodiča musia dávať peniaze - nemusia

madeincssr
4. dec 2024

A hovoria to ako negativum? Podla mna je dobre zachovat si v sebe trosku z dietata. Aspon budes dlhsie mlada 😉. Ale vazne, nemame ziadne info, preco ti to hovoria.

babydesire
4. dec 2024

A na zaklade coho ti to niekto povedal? Co si urobila ci povedala, ze niekto ti nato povedal, ze si ako dieta?

svetlonos
4. dec 2024

Keď chce byť stredobodom pozornosti 4 rocne dieta, je to zlaté, keď to trvá dlho je to otravné- ake stále je to 4 rocne dieta. Keď rovnako skace do reči dospely človek, chce byť stredobodom vesmíru, nenechajú dohovoriť dvoch diskutujúcich manželov, je to na odstrel a prepáč kanie. To je detinské chovanie a už to nie je ani trochu zlaté! Skor dospely zaseknuty v 4 rokoch dietata. Rovnako súhlasom aj s názormi vyššie.

poohie
4. dec 2024

napada mi nezodpovednost, neschopnost posudit vaznost situacie, svet je gombicka a vsetko mi padne priamo do lona...

rozculena
4. dec 2024

veď opíš nejakú konkrétnu situáciu

alexis617
5. dec 2024

Chovať sa ako dieťa znamená upriamiť pozornosť na seba,svoje problemy a potreby správať sa sebecký a nemyslieť na iných byť plačlivý/va a mať nízke sebaovladane,niekedy je to pravý opak mega sebavedomie a iný ti nerozumejú nevedia ťa pochopiť sú pre teba hlupáci len ty si ten/tá najrozumnejšia čo si všetko prežila,iný sú nezreli v problematike

mamamoni
5. dec 2024

Chovaj sa ako chceš....ľudia ktorí k tebe majú patriť ťa budú mať radi presne takú aka si 😉