Aký je vas nazor na chlapa,ktory ma dve deti s 2 zenami,dcery jedna ma 6 rokov,druha tri ani s jednou nezije a uprednostnuje iba starsiu dceru,vyzivne plati iba na nu,darceky na vianoce a k narodeninam kupuje iba jej,ta mala ho nezaujima.
@pribinak nie praveze skor naopak s tou,ktorej nic nedava ma dobry vztah,ta ktorej vsetko dava,praveze jej matka je drza k nemu,stale ho za vserko zprdne a podobne veci a to dokonca kupuje darceky aj jej dalsej dcere,ktora neni jeho,ze aby jeh luto nebolo a na svoju vlastnu kasle
Spýtala si sa ho na dôvod?
To vsetko je nepodstatne, podstatne je to, ze si neplní svoje povinnosti a o dieta sa nezaujíma. To je co za charakter?
Aj moj ex sa zaujíma o prvé 2 deti čo má s bývalou,pre ne by urobil hocičo , na moju síce platí ale to je ak všetko, žiadny záujem, vôbec ju nechce vidieť ,na jej prvé narodeniny zabudol 🤦♀️, ale už mo je to jedno,
@petronelka47 chlap sa stará o deti ženy ktorú buď miluje alebo hlboko miloval a stále niečo k nej cíti .
Z vlastnej skúsenosti??
@petronelka47 to je normálne pravidlo , muž sa hlavne stará o potomkov ženy ktorú miluje a často ani nie sú jeho . Taktiež dáva prednosť potomkom vlastným so ženou , ktorú vrúcne miloval a ešte má ku nej city ako k žene ku ktorej nič necíti , hoci s ňou má potomkov.
@maminuska ja som na to prišla už dávno, že ma nikdy nemiloval a ani svoju 15m dcéru, nikdy jej nič nekúpil a nezaujima ho.za to ja som jeho deti brala ako svoje,mala som ich rada( on to aj odomna požadoval) ale on ma len využil pre NICH.
Ak sa chceš pridať do klubu sprav si s takým tretie, ten chlap bude terno.
ale ake pravidlo. ja by som to vobec tak nebrala kedze poznam mnohych, co sa vzorne staraju aj o deti z predchadzajucich vztahov
@petronelka47 ano presne tak aj tento,a nie je to moj partner je to tiez moj ex a ja som matka toho mensieho dietata,a ano to je pravda,ze tu zenu,s ktorou ma prvu dceru velmi miloval,asi aj miluje este hoci 6 rokov nie su spolu,ich dcere da aj posledne a mojej nic
Ved možno keď budú tie naše detičky väčšie sa o ne začnú zaujímať, nebude treba ich prebalovať,kŕmiť ich,budú trošku samostatné tak o ne prejavia záujem, dajú im do ruky mobil , x box a oni si pekne vyložia nohy a majú pokoj,u mňa to tak asi bude 🙁
Tak potom? Sama si si odpovedala. Ju miloval a ešte možno aj miluje a teba nie. Keď už to dieťa nemá rád, tak by sa mal aspoň postarať podľa zákona. Platiť výživné. A inak zdá sa mi to veľmi jednostranné, keď píšeš, že je na neho drzá a neviem čo. Vieš aký majú spolu vzťah? Vieš to objektívne posúdiť?
@acrobaleno ano viem,aky maju vztah,ona je uz aj znova vydata,ale on stale skace ako ona piska
Ked kupuje darcek tej svojej hned kupuje aj tej jej,co jeho nie je,ked si malu bere k sebe tak aj tu druhu si bere a ta jeho nie je
Chod.trosku do.minulosti. kedy sa ich vztah rozpadol? Nebolo to kvoli tebe?
Ja by som na tvojom mieste neriešila nejaké krivdy, či ju má rád, či ju nemá rád. Či skáče ako jeho ex píska alebo nie. To, čo musíš riešiť je výživné.
@kvetinka75 nie my sme spolu zacali az davno po ich rozvode,to sa mna netykalo vobec
@acrobaleno to mas pravdu a tu vznika dalsi problem...mam ho udat za neplatenie? S jeho rodinou mam dobre vztahy...tak mi je to dost prosti srsti.Ako sa to inak da riesit?
Ked neplati vyzivne riesit to sudnou cestou. Ine vydavky su na nom, ci da nieco navyse alwbo nie
To je pekné, že máš s jeho rodinou dobré vzťahy, ale na druhej strane asi až tak dobré nebudú, keď im nevadí, že ti neplatí na malú. Výživné ste riešili cez súd? Ak áno a máš právoplatné rozhodnutie o zverení malej do tvojej starostlivosti a určenú výšku výživného a neplatí ti, tak ho daj na exekúciu.
@acrobaleno ano riesili a mame to urcene sudom
Hajzel. Ak aj ma zle vzťahy s matkou toho dietata, aspon tu základnú povinnosť ako je platit vyzivne by si mal plniť
Ak je to tvoj nový objav, posli ho cim skor do čerta