Ahojte chcela by som sa spýtať na názor ohľadom dnes už ex. Som single matka tvorili sme pár dlho išli sme spolu na výlet a požičala som mu 200eur s tým ze vždy každému všetko vrátil a bol korektný nemala som dôvod neveriť mu ale ten hajzel sa ukázal a ja asi nemôžem nič. V júni odišiel od nás aj stratil robotu bola som trpezlivá. Nejaké veci mu ostali u mňa a dnes ich pýtal späť. Nie je ich veľa ale sú značkové. Povedala som mu nech mi vráti peniaze a pošlem mu. Hrozne sme sa pohádali vrátiť odmieta. Políciu volať nemôžem tá suma nestojí ani priestupok a nedala som mu ich pod nátlakom. Keď už je sviňa rozmýšľam ze dám veci do bazáru nech sa mi aspoň niečo z toho vráti. Nuž ale nevráti sa mi to v zlom? Urobili by ste také NIEČO? PREDALI by ste jeho veci ako kompenzáciu za to ze odmieta vrátiť peniaze? Som hrozne vytocena. Normálne ich naspäť už neziskam ale nemôže volať on policiu na mňa? Nerada beriem spravodlivosť do vlastných rúk ale v podstate dostanem späť len svoje. Prvýkrát keď som sa ho pýtala co s vecami kázal vyhodiť. Dnes už pýtal naspäť... Ach.. Veriť mužom na dobre slovo už nikdy viac
Kašli na hajzla a tie veci mu vráť. A buď šťastná bez neho. Nech sa tými peniazmi zadrhne.
Vyhodila by som mu ich von oknom… moze si ich tam pozbierat. 200€ za to nestoji… ja som prisla o podstatne vyssiu sumu , ale ked zacal roztrubovat, ze moje dieta je jeho (fyzicky nemozne jedine, ze by som bola velryba) a zacal robit problemy bola som rada, ze mam pokoj a toho cloveka dufam nikdy nestretnem - deli nas 1500km takze sme safe
nie neurobila-su to jeho veci a moze ta za to udat hlavne ak ukaze inzeraty a ma dokaz ze su to jeho veci-aj komunikacia... ty dokaz zrejme nemas ze si mu poziciala ... veci by som mu poslala na peniaze kaslala a vymazala ho zo zivota -teda aspon obmedzila na konverzaciu ciste o dietati a v zaujme dietata
neposles mu ich na dobierku? 😄
veď povedal vyhodiť,tak si ich mala vyhodiť....načo si si ich nechávala
Kazda akcia ma nejaku reakciu. Skusila by som este raz pytat peniaze. Ak neda kasli na neho aj na veci.
Keď to povedal prvýkrát vyhodiť mala si mu povedať E si vyhodila. Ako mne by tých pár supov za tie nervy nestalo. Ale určite by som u ich neposiela. Povedala by som mu vtedy a vtedy ich postavím pri dom a ak nepríde ma smolu pôjdu do kosa
Vies co, ja osobne by som sa na to vykaslala, veci mu nechala pred bytom, nech mam od neho svaty pokoj. Netusim aku ma povahu, ale aby si ho tymto cinom ( ked to das na bazar) nevytocila do nepricetna a dakde si ta nepockal. Tych 200€ by ma sice mrzelo,ale asi by som to ozelela,ako sa natahovat s blbcom.