Kámošká má manžela, ale nežije s ním

aaliyah
7. mar 2013

Mam velmi dobru kamošku,ktora ma ,,manžela´´ ale pritom s ním nežije,ani intímne ani v spoločnej domacnosti...žije sama v byte a pritom vyhladava druhych mužov ale s tym svojím nechce byt,pritom on je ako cukríček a zniesol by jej aj modre z neba,tak to nechapem a neviem pochopiť načo je toto dobre podla vas???

katkaseiner
7. mar 2013

nechapem preco sa nespytas dobrej kamosky :D 😀 😀 😀 😀 😀
My tu prt vieme o takychto veciach 😎

aaliyah
autor
7. mar 2013

@katkaseiner ved som sa jej aj pytata ale nechce povedať 😀 stale tvrdí ako spolu perfetne žiju ale pritom su neni spolu vôbec,tak neviem prečo mi klame 😕 vždy ked k nej prídem a pytam sa na neho,kde je tak povie vždy bud v praci alebo u rodičov...načo je to dobre klamat všetkym,kde su ludia neni slepí ani hlupy

luna22
7. mar 2013

@aaliyah pre majetok, alebo prípadne vdovské sirotské. Možno aj preto, že tam má istotu keby dačo 🙂

atinag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maria117
7. mar 2013

@aaliyah nechapem,co ty mas s tym za problem? Mas malo vlastnych starosti? Naco je dobra tato dislusia? Alebo som nepochopila tvoju otazku? Vyznieva to,akoby si si robila zalusk na jej muza...("...on je ako cukricek a zniesol by jej modre z neba...")

sissy27
7. mar 2013

@aaliyah kks to pri troch malých deťoch máš ešte čas a energiu riešiť kamoškine manželstvo? 😀 😀 😀 preboha,veď keď im dvom to vyhovuje, tak čo to teba trápi? či bývaš s nimi v jednom byte a bytostne sa ťa to týka? oni sa tiež starajú čo a ako u vás doma? normálne neverím, že teba nevyhovuje, ako si kamoška s mužom nažívajú 😀 😀 😀 to môže mať len jeden dôvod - že chceš jej muža pre seba a ona ho nie a nie legálne pustiť 😎

atinag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aaliyah
autor
7. mar 2013

@maria117
@sissy27 Ja mam naštastie svojho muža doma,takže toto nemusím riešiť,že by som si jej muža chcela uchmatnuť pre seba 😀
@sissy27 neuverila by si ale staraju sa 😝
Ale manžel ma tak trošku nahovoril na tuto temu,lebo on chcel najprv napísať jej mužovi,že nech si konečne otvorí oči,nech vie čo jeho ,,žena´´ robí doma,ked s nou on neni a stale nechape,a Ja ešte viacej prečo su vlastne potom spolu? 😝

aaliyah
autor
7. mar 2013

@luna22 asi maš pravdu,ja som tiež na to myslela ale troku inak,že jej muž dobre zarobí,tak sa bojí o príjem,že nebude mať potom uplne nič...

aaliyah
autor
7. mar 2013

a to chce ešte dieta s ním,a pritom s mužom nespava,tak ako ho chce počat alebo asi lepšie povedane S KYM ho chce splodiť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

v_alika12
7. mar 2013

a nebude chlapik gay?

sissy27
7. mar 2013

@aaliyah stale nechapem,co je teba a tvojho muza do manzelstva druhych - takych "kamaratov" by som poslala daleko a hlboko... kazdy nech si zameta pred vlastnym prahom...

haslerka27
7. mar 2013

mozno je nezrela,si to uvedomila,chce si radej uzivat zivot,tak manzela nebude mat pri sebe.naco tahat drevo do lesa,ako sa hovori.sice je to hlupe a detinske ale ako jedna z moznosti to moze byt

aaliyah
autor
7. mar 2013

@sissy27 teraz musím s tebou uplne suhlasiť 😉
keby si ich poznala,aj ty by si im chcela pomoct 😉

aaliyah
autor
7. mar 2013

@v_alika12 vidíš to ma ešte nikdy nenapadlo alebo môže byt ona lezba 😀 musím sa jej to opytat,možno sa hanbí to priznať alebo niekomu povedať ale ved to neni hamba 😉

babikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babikova
7. mar 2013

@maria117 a co píšeš že si robí zálusk na jej manžela a to ako si vyhútala máš vešteckú guľu videla si to tam alebo sa poznáte alebo ako si na to prišla? 😠 ??

babikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
7. mar 2013

Babikova, ved skludni hormon. Autorka nadhodila temu akosi in medias res a pozabudla, ze nepozname pozadie, takze jej otazka naozaj vyznela divne.
aaliyah ( insk celkom pekne arabske meno), vam ide o toho jej muza? Chcete mu otvarat oci?
A on ako nevnima, ze zije inde ako jeho zena? Cim si to oni zdvovudnuju?
Bez nejakeho trochu hbsieo objasnenia vztahov vam asi azko ktokolvek da odpoved.
A poznam jednu naozaj dobru radu - ak chcete ostat kamosi, nemiesajte sa. Pokial vas osud do toho vyslovene netaha, medzimanzelske vztahy nechajte na tych manzelov.

lenkaa33
8. mar 2013

@babikova uplne suhlasim so @sissy27 vo vsetkych bodoch ... ja nechapem zalozenie tejto temu a uz vobec nie tvoje reakcie, ci uz na sissy27 alebo na predmet temy. Ty si akoze prisla ako " Star" z nebies a davas tu vsetky " do pozoru" 😀 😀 😀 @aaliyah ... vies, tebe to vysvetlim len tak, ze nikde nie je sablona, podla ktorej je spravne zit a co je spravne. Tebe vyhovuje tvoj sposob zivota a bytia a mne by to napriklad vobec nemuselo vyhovovat. A kto ma pravdu? ja ci ty? Nech si len pekne uziju ako im to vyhovuje, kym je mlada. Ked uz si zalozi rodinu, nebude ju to aspon lakat na nejake chodnicky a nebude si lamat hlavu nad tym ako si este jej nejaka znama uziva a ona uz nie. Zijeme len raz. A plus, do ich vztahu vobec nevidis, to sa len vy s manzelom mozete kludne dohadovat, rieste radsej nieco ine. Nie zivot cudzich, ved nemate dost svojich radosti a starosti, kde by ste mohli vyuzit energiu? Toto je hrozny trend, kde ludia klebetia o inych. Co je to za dobu. Ked sa ti nepaci jej sposob zivota, tak sa s nou nekamarat a nebudete mat s tvojim manzelom uz problemy s riesenim ich vztahu 😉

bluff
8. mar 2013

hahaha zas som sa raz pobavila baby 😀 a taka sladka ruzova ze "babikova" a aky slovnik 😀 😀

juliana77
8. mar 2013

Všimla dom si, že Babikova a zakladateľka príspevku sú krajanky. Čo baby, pri vašich malých deťoch máte málo svojich starostí????

cecil36
8. mar 2013

@aaliyah vyhovuje im to (kazdemu asi inym sposobom, ale vyhivuje), obom, ak by im to nevyhovovalo (aj akymkolvek zvratenym sposobom), tak by v takom manzelstve neboli. Pokial on nie je mentalne postihnuty, tak vie co jeho zena robi a vie aj to, ze s nou nezije v jednej domacnosti. Ziadne otvaranie oci sa nebude konat, pokial to on sa nebude chciet vidiet.

atinag
8. mar 2013

@aaliyah no pobavila som sa hned z rana tiez..a vies ako sa vravi:co ta nepali,nehas...pekny den 😉

monikajaco
8. mar 2013

@aaliyah toto je typicka slovac ..naco sa ty dotoho staras ....? nepochopim preco ludia do vsetkeho pchaju nos ....

mircalla
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monikahan77
8. mar 2013

ženy nebite sa, ale zas na druhej strane, je to ozaj typické slovenské, starať sa do druhých, poznám to a tiež mi je to nepríjemné 🙂

aaliyah
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz