Ahojte chcem sa spýtať na váš názor na situáciu v ktorej som sa práve ocitla. Moja veľmi dobrá kamarátka mala mať už pár krát svadbu ale prekladali to najskôr kvôli covid opatreniam, neskôr úmrtie v rodine potom mala ona covid potom mužova rodina atď. Keďže sme boli naozaj dobrý kamaráti chodili k nám na grilovacky, boli sme spolu na dovolenkách a tak dosť sme im zo svadbou pomohli. Neboli na tom finančne najlepšie a tak sme s mužom dali dokopy kontakty a vybavili sme im cez našich známych lacnejšiu sálu, kapelu a cattering. Mužova sestra je krajčírka tak za naozaj smiešnu sumu jej ušila šaty lebo chcela mať také ako nikto iný. Miestami som mala pocit ako keby sa ja vydávam druhý krát. Posledné mesiace sme neriešili nič iné ako svadbu, stále rozprávala ako sa teší ako sa zabavime že konečne v júni bude svadba, ako pôjdeme s mužom za svedkov, že bez nás si svadbu nevedia predstaviť. Ešte pred dvomi týždňami prišla k nám, že musia niečo rýchlo zaplatiť a nemajú 700€ či môžme požičať, že o mesiac po výplate vrátia požičali sme. A dnes som sa z fotiek na fb dozvedela, že svadba bola včera žiadna mala alebo čo normálne regulerna veľká svadba zo všetkými okrem nás. Nechápem prečo to spravila... Dnes mi napísala že ďakuje za vybavenie toľkých veci že mala najkrajší deň svojho života... Ako reagovať? Nechápem čo sa stalo, keď nám naschvál vravela zlý dátum svadby... Chcela nás len využiť na pomoc?
Na toto odpoviem len jedno: je to riadna sv.......a (pardon za výraz)
Myslím, že posledné čo by som od nej chcela, by bolo aby mi vrátila peniaze a týmto by pre mňa bolo "kamarátstvo" ukončené 🙂 Aby mi moja kamarátka zámerne povedala iný dátum svadby a využívala ma? To nie je kamarátka.
za dobrotu na žobrotu...
ja by som sa jej isto spýtala že prečo už bola svadba - veď predsa mala byť v júni a veď aj šaty na svadbu si dala šiť kvôli jej svadbe... tie šaty by som si vymyslela a pozerala ako sa krúti pri vymýšľaní výhovorky...
😶 nemam slov. Sprosto vas vyuzila/vyuzili.
Tak tomuto príbehu ja absolútne neverím...
@viestta tiež ma napadla tá sála, hudba, cattering... žeby náročky dala blbý termín? alebo to autorka blbo napísala , alebo z nás robí blbov...
Tak.men akurát takmer vypadli oči na ten mobil, ako prosím??? Vás tam ani nepozvala???
Dnes sa ti este aj drzo podakovala? Vau, to je charakter.
Alebo jej odpíš....nemáš za čo, zajtra si poprosím 700€, čo som ti požičala 😀
ved sa pytaj jej🙄
@viestta
@deti95060810
Áno dali sme imkontakty nech sa už oni dohodnú na termínoch a na čase.
Toto je zaujímavé 🍿
K tejto Daniele Steelovej sa 📌
Popravde tomu trochu nerozumiem, pozvánky s dátumom ste nevideli, o dátume ste sa nebavili? Ako sa to dá pri takých dobrých vzťahoch nevedieť kedy bud svadba, zvlášť keď ste vybavovali sálu, kamoška šila šaty na aký termín....🤔
@mirkasmile práve nad tým premýšľam či mám byť úplne odmerana alebo začať riešiť v čom bol problém... Som z toho sklamaná
@martul všetko sa vybavovali ešte na prvý termín ktorý sa posunul ako som písala hneď na začiatku
Neverím tejto story vôbec...
Fuha toto je velmi silna kava pre mna a to len citam,ja by som urcite chcela vediet co to ma znamenat a preco sa tajto zachovala.Este aj drzo podakuje ..ale teda aj po vysvetleni,toto by uz pre mna bol koniec priatelstva
Keby sa to stalo mne nabehnem k nej domov nech mi vráti moje peniaze a je*la by som bránkou tak, že by odletela este 100m a povedala by som jej že to bolo naposledy čo ma videla....
Ani oznamenie si nedostala? A teda fakt ma zaraza, ze ste jej tolko pomohli a datum ste nevedeli... Alebobto malo byt v tom juni a zrazu to je vcera?
Za podakovanie jej napis, ze: mas za co dakovat. Aspon tolko chochmesu mala, ze podakovala za pomoc, urcite by ma mrzelo, ze sme neboli na svadbe ci aspkn obrade... Usetrila si za dar a co sa dalsich vztahov tyka, uvidis ci sa s nou dokazes este normalne bavit
AUTORKA, ser na svadbu vážne 😀 radšej rieš tie peniaze 😀
Aj pozvánku ostali pôvodné? To si sa neopytala že nakedy presinuli svadbu?
@mirkasmile presne,to by som nenechala len tak.Strasna nehoraznost a drzost
@kitycat tak nám tvrdila, ze svadba bude v júni a oznámenia sú v štádiu riešenia na jún pôvodne mala byť svadba 15.5.2021 ale viac krát sa presúvala kvôli problémom
@mable123 prečo až tak reagovať za nepozvanie? Však kamarátka sa tak rozhodla... len potom by bolo potrebné asi prehodnotiť kamarátstvo... 😉
@mirkasmile takže nadrzovku pýtať peniaze bez akéhokoľvek vysvetlenia čo sa stalo?
Wtf 😐 ja len dúfam,že máš nejaký dôkaz o tom,že si jej požičala 700€, lebo pri tomto charaktere by ma skorej trápili moje peniaze 😀
Ale viac by to už moja kamarátka nebola