Viem, toto Vám príde možno detinská téma ale s priatelom sme spolu 5 rokov, nie sme deti, nás vzťah je vážny. Byvame spolu v byte už nejaký ten rok. V praci som sa však spoznala s jednou teraz už dobrou kamoskou, sme v častom kontakte. Odkedy som ju pozvala ku nám domov na kavu, odvtedy často píše môjmu mužovi. Dokonca aj castejsie ako mne. Mne už napíše iba vtedy keď jej neodpise on. Ona je tiež zadana ale s jej partnerom sú spolu len krátko. Ani vlastne neviem prečo ale veľmi mi vadí že vypisuje môjmu priateľovi a je mi to celkom trápne povedať jej. Čo by ste robili na mojom mieste? Prekážalo by Vám to alebo som len hysterka čo preháňa ?
Samozrejme s priatelom som sa o tom rozprávala, povedal mi že ani jemu to vraj nie je celkom prijemne že mu vypisuje ale ja si nemyslím že tvrdí pravdu... hocikedy začne tému o nej a mna vtedy ide roztrhnúť... aj keď som mu vravela že mi to vadí, on povedal že on si s nou nikdy nezačal písať prvý že vždy ona. A bola som svedkom že keď som ho požiadala aby ju ignoroval ona sa nedala odbiť a písala mu aj napriek jeho ignorácii. Raz mu dokonca pípla správa že či sa jej už ani nevie ozvať... ja fakt neviem čo si mám o tom myslieť a začínam prehodnocovať môj vzťah s nou.. lenže viem že aj ak by sme sa prestali priateliť, mužovi by vypisovala stále
Tu netreba riešiť ju, ale tvojho muža..odkiaľ a načo má číslo na tvojho muža vlastne? On musí prestať odpisovať a prestane aj ona
@marcellka32 číslo nemá, píše mu na fb
@terezka1947 nie, pár krat ju ignoroval a ona mu aj tak napisala, bud to iste ešte raz alebo zmenila temu
Často sa mu sťažuje na jej priateľa a raz mu dokonca napísala že s ním (mojim priatelom) by si rozumela lepšie. To mi povedal priateľ a len sa na tom smial ale Ja fakt neviem čo si už o tom mám myslieť, o čo jej ide. Ale nechcem pred nou vyzerať ako nejaká žiarlivka.
Ved nech ju ignoruje. Na messengeri sa daju vypnut upozornenia a moze pisat aj do okola a jemu to nepipne. A nevsimne ai ze pisala. Nebude ju mat ani bloknutu len mu ebude pipat mobil pri sprave.
S mojím priateľom bolo toto isté. Povedala som mu že sa mi to nepáči a ja si tiež nevypisujem s jeho kamarátmi. Myslím si že ak ani on naozaj nechce byť v kontakte tak jej neodpíše aj keby neviem čo mu napíše. Je iné ak je to niečo súrne alebo tak. Ale ak to má byť iba nejaké halabala určite by sa mi to tiež nepáčilo.
nech si ju zablokuje a ty s nou tiez prerus kontakt 🤷 ja by som sa nekamaratila s takou co mi bali priatela....
Este raz zopakujem.
Keby mu to vadilo,neodpisuje vobec...neriesi.
Zmeň si názov témy, toto nie je kamarátka, ale bývala kamarátka
Tvoj partner by ju mal zacat v prvom rade ignorovat, povedz mu, ze sa Ti to nepaci a nie je to normalne. A trvaj na tom! Ak mu na Tebe zalezi, tak ju bude ignorovat... Ved co je ona pre neho? Nejaka cudzia zena, co sa raz u Vas zastavila na kavu, naco si ma s takou vypisovat?
@cocolino234 ked si ju autorka blokne, bude to stale velke NIC oproti tomu ze ona mu balila priatela, je jedno ci s nou aj pracuje, pracovny vztah je uz naruseny
Ved nemusi jej odpisovat je to uplne jednoduche. A jej by som tiez povedala svoje, ci si mysli, ze je toto normalne. Takto sa kamaratky nespravaju.
Toto je take divne.
Tak na kamaratku sme vysadene,lebo ako si to moze kamaratka dovolit.....
Ale ze odpisuje priatel,s kt.je to vazny vztah,to je ok.
Lebo na vine je ta kamoska😕
Evidentne to tvojmu priateľovi lichotí ...nebude táto kamoška ,príde ina ...neútoč na kamosku ale tvojho chlapa ,v prvom rade si s ním urob poriadky .Keby nechcel ,v momente ju blokne.Lebo sú muži ktorým to zdvíha sebavedomie a budú písať cely život ...
Ja by som teda riešila aj ju 😄 a pekne po lopate, prečo vypisuje tvojmu priateľovi, či aj ty máš začať vypisovať tomu jej. Teda ja tiež nevypisujem frajerom svojich kamarátok a ani im chvalabohu nič podobné nenapadlo. Hneď by som ju dala do laty a už by sme neboli kamarátky. A čo sa týka frajera, ultimátum. Nech si ju blokne, začne ignorovať alebo rozchod. Keď to nespraví a bude si s ňou aj tak ďalej vypisovať, napriek tomu, že ťa to trápi, pekne mu zakývaj, zaslúžiš si viac.
dalsia sliepka co ide po zadanom ako pes po udenom...preco by si mala riesit chlapa- chlapi su v tomto sprosti nevedia niekoho poriadne odpinkat aby neboli za zleho a skaredeho, podpapucnika atd...ja by som rozhodne poriesila ju ked s tym zacala tak s tym pekne aj skonci...
Nikdy by som sa neznizila ochranovat ani manzela,kde este priatela,ked si sam nevie upratat v hlave.
Cize...ja vidim problem nie v kamoske. Tych "hrozieb"bude v zivote vela,ale v tvojom priatelovi.
Ked twraz nevie,ktora z vas je priorita,tak ako manzel tazko bude vediet.
Pozvi ju na kavu aj s priatelom a vydiskutujte si to u vas doma vsetci styria...aspon bude zabava... 😂
No tak jej vypisovanie normalne nie je. Cize urcite by som prehodnotila vztah s nou, mozno jje o tom povedala. Ak to nepochopi, smola...mozno budes mat o jednu kamosku menej. A priatel to uz bude potom musiet tiez pochopit a respektovat
Nikomu nie je prijemne, ked partner odpisuje cez den 5x danej osobe , navyse opacneho pohlavia. Este by ma zaujimalo-co take mu stale pise?
a co mu vlastne pise?
keby ju chcel ignorovať, tak ju ignoruje dávno. Jemu to totiž vyhovuje. Každý robí len to, čo mu vyhovuje
Naco ti je taka kamaratka? Ja som tiez mala ,,kamaratky" ktore sa rady osmietali okolo chlapov ktori sa mi bud to pacilo alebo som s nimi aj zacala chodit. Uz nie su moje kamaratky. Nepotrebujem take osoby vo svojom zivote. Jednoduche..
Bože veď to vidno že ho chce . 🤦čo ešte k tomu dodať keď jej on píše tiež
Nie si hysterka a rob s tym nieco. Tato situacia nie je normalna. Ani z jej a ani z jeho strany.
To nie je kamaratka. Slecna ma zaujem prebrat ti partnera. Poziadaj ho, aby jej napisal, ze s nou nebude pisat, ze ti to je neprijemne. Keby s tym neprestala, tak nech ju vyhodi z priatelov alebo zablokuje. Ked k nej nema ziadne city tak to nebude problem.
Poradím ti takto... Nie s nou máš robit poriadok.. Ale s tvojim si urob... Bez vetra sa ani lístok nepohne... Ju k vám nepozyvaj... A jeho pozrieš... Je to Iva problém vás dvoch... Takých ako ona ešte bude...
Nie je tvoj muz,iba priatel. A zrejma je odpisuje.
No a k teme...na vine je iba ta zena?ked ju tvoj priatel bude ignorovat...prestane ju to bavit. Ci nie?