Ahojte. Nechcem sa o problémoch vo vzťahu baviť s kamoškami, tak idem sem trochu podiskutovat. Chcem vedieť váš názor na to. Priateľovi stále píše kamoška. Aspoň tak ju nazval. Správy v noci o 2 ráno, o 8 ráno, cez víkendy. Vždy keď sa pozriem na obrazovku telefónu je tam jej meno. Pohadali sme sa kvôli tomu včera. Vraj je to kamoška ktorú pozná 15 rokov, ale nevideli sa veľmi dlho. To je všetko čo mi k tomu povedal. Keď sa ho pýtam prečo mu píše o 2 ráno kamoška, povie že asi preto lebo teraz mala čas odpísať a teda že oni majú kontinuálnu komunikáciu. Keď býval sám, mal Netflix účet na jej meno (zdieľaný account). Samozrejme sa to vždy otočí proti mne že prečo sa pozerám na telefón. Keď som sa ho včera pýtala, či mi dá teda pozrieť čo si píšu (nepozerala by som sa, len som chcela vedieť reakciu) tak že nedá. Ja som zlá že sa vôbec opýtam kto mu píše a prečo mu telefón pipa po polnoci, ráno a tak. Samozrejme len keď sa pýtam na kamošku je podrazdny, ale keď na kamosov pohoda. Ja neviem ako vy, ale ja si s kamošmi kontinuálne nepíšem a ani s kamoškami. Nechcem tým povedať že hľadám neveru,možno len čakám že mi tu niektorá/niektorý napíše, že aj oni to tak s kamošmi druhého pohlavia majú.
@fotografka_petra ahoj… ja to tak mam… pisu mi klienti, kamarati a pokojne aj o druhej v novi, len mam stiseny zvuk… z mojich skusenosti- cim viac pozornosti tomu davas, tym viac to robi…vybral si teba a ty ho mas pri sebe a to si uzivaj… aj ked chapem, mna nieco obdobne stve ale odkedy sa sebe venujem a zameriavam sa na seba je to lepsie …drzim palce
Je to len kamoška alebo ex? Tak možno fakt len náhodou odpisuje keď ty to vidis
Presne tieto pocity mala žena môjho najlepšieho kamaráta, keď spolu začali chodiť pred 10 rokmi 😂 ja som potom robila popri vysokej škole v takej nonstopke, takže som mu napísala kľudne aj v noci, proste hocikedy keď mi napadlo, keď sa čosi stalo čo musel zaručene vedieť.. môjmu mužovi to nikdy nebolo podozrivé, ale jej vždy, až do momentu, kedy som otehotnela, tak prestala mat poznámky (čo mi on vravel, ku mne bola vždy mila) aj na svadbe sme si boli, takze všetko kóšer, stále je to moj najlepsi kamarát, teraz sa im narodilo bábätko a zdá sa mi, že sme sa po všetkých tých rokoch konečne ako keby skamarátili 🤪 avšak, mna moj kamarát vôbec nepriťahuje a ja jeho už vôbec.. jeho žena si hocikedy čítala naše debaty, mne to bolo jedno, aj jemu, tak neviem prečo ti tvoj frajer nepovie o čo jej ide.. alebo čo mu píše..
Ja som si takto istú dobu písala s najlepším kamarátom naozaj veľa, aj keď som bola zadaná... Mal vtedy veľmi zlé obdobie a bola som mu bútlavou vŕbou... Môj ex bol tiež veľmi zvedavý, že o čom, ale tie správy som mu tiež ukázať nechcela, lebo kamarát sa tam zdôveroval so svojími osobnými problémami mne a nie môjmu frajerovi...a takto som mu to aj vysvetlila...jeho žiarlivosť, ktorá sa vtedy prejavila bola začiatkom konca nášho vzťahu, urážalo ma, že mi nedôveruje, odvtedy sa to len nabalovalo...taká je moja skúsenosť, ale poznám aj také kamarátky, ktoré neboli len kamarátky, takže by som určite bola na pozore... Hlavne ak by priateľ uprednostňoval písanie s niekým druhým predo mnou, jedna vec je že mu pipne správa, druhá ako on zareaguje a tretia ako to s tebou komunikuje
moja skusenost: 99% muzov sa nebude "kamosit" so zenou, o ktoru nemaju zaujem. zbytocne strateny cas, ktory mohli stravit niecim lepsim. nie tliachanim s nejakou zenskou s nulovym prospechom z toho.
podla toho, co pises, asi nemate velmi dlhy vztah. dobre by som si zratala pre a hlavne proti...
@fotografka_petra nevadilo by mi že si píše s kamarátkou, tiež mám veľa kamarátov mužov, ale teda o druhej v noci im nevypisujem a nepíšem nič také, čo by nemohli vidieť ich partnerky. Nie je problém, že si píše s kamarátkou, problém je, že nechce, aby si videla, čo si píšu. Ak by mi sústavne nejaký kamarát vypisoval v noci, ráno, alebo písal, niečo nevhodné, tak by som ho stopla. Nevidím totiž zmysel v takomto vypisovaní, možno len to, že si chce tvoj priateľ dvíhať ego, je celý happy, že má o neho záujem aj iná žena, keby nemala, nemá potrebu mu písať v noci. Neverila by som mu.
Napísať si môžu, ale čo je také dôležité, že to musí byť o 2 v noci a ďalej nie denne si písať a nemôžeš to vidieť..blikala mi kontrolka
Mne by blikalo len preto..ze je podrazdeny a neukaze.. nehovori o nej.. 🙂 Cosi tam je.. ale ako pisu vybera si stale teba.. len ci sa emocne takto nepriputava uz inde..
@ivangeline keď sa poznajú 15 rokov teraz by sa emočne priputaval?
Tak ak by to bola.len kamoška, podľa mňa by nemal mať problém ti hocikedy nechať pozrieť správy, keď to chceš. Takže zrejme je to diskusia o kadečom, keďže aj v noci si na neho spomenie
Ako aj ja mám kamarátov, ale nevypisujem si s nimi intenzívne, skôr veľmi stručne a spontánne a už vôbec.nie v noci. Keby od niekoho vidím aj neskôr správu, odpíšem v "ľudský"čas.
A na noc si nevypina zvuk a budí vás to? Takže mne by tu niečo nesedelo.
ak su dvaja stastni, nechyba im treti... kolko mate rokov, asi ste dost mladi? take kamosenie sa v istom veku snad vytraca, clovek sa nepotrebuje nutne bavit s x ludmi. kamos/ka je kamos/ka, ale ci je nutne odpovedat o druhej v noci... no tak sice nemala mozno cas predtym, ale urcite ho bude mat potom, na dalsi den 😀 poznaju sa 15 rokov, nevideli sa velmi dlho, ked byval sam, mal Netflix na jej meno? to je riadna kombinacia 🙂 a teda neviem, ak viem, ze mam kamosa zadaneho a ma komu sa venovat, tak neobtazujem beznymi smskami o 2ej v noci. zaiste, nemusi za tym byt vobec nic, ale nemyslim, ze dennodenna virtualna konverzacia na kamaratskej baze je uplne potrebna. zavana to nedostatkom realneho programu jednej ci druhej strany 🙄
Nie síce s kamosom ale so švagrinou a kamoskou di piseme tiež takto kontinuálne,že kedy kto má cas odpíše😃a ja by som za tým nič nehladala ale ja nie som vôbec žiarlivá🤷♀️Žiarlivosť je nedostatok sebavedomia a toho ja mam dost,viem svoju hodnotu a ak ju zabudne moj muž,majd jeho smola🤷♀️No ale podľa mna tá baba môže robit na steny,má dajme tomu nocnu,cez den spi a v noci je hore… každý človek si vypne zvonenie (ktorý má deti a mobil v spalni) a tým pádom to neruší 😃ale napríklad u nás tiež keď vecer pipa telefon tak je “kto ti píše teraz?” Ale to len kvôli tomu či sa niečo nestalo🤷♀️Takze za mna,je s tebou tak je s tebou,keď všetko funguje,radšej mu navrhni aby vás zoznámil keď je pre neho taká dôležitá. Moj muž mal tiež kamosku veľmi dobru a jej som zase vadila ja lebo kým boli obaja slobodní boli stále spolu. Tak som vravela mužovi že aby išiel von len s nou,aby išiel ku nej na navstevu,že ja sa ozaj zaobideme aj bez neho😃už u nás aj spala po jednej vydarenej akcii😃😃😃
@fotografka_petra Tak v prvom rade, keby ma každú noc budí priateľov telefón kvôli jeho kontinuálnej konverzácii s kamoškou, tak by už telefón letel dávno von oknom. A v druhom rade, kontinuálne sa má venovať tebe, nie kamoške, ktorú nevidel x rokov. Ak sa vydržali x rokov nevidieť, tak si vydržia aj napísať raz za mesiac. Ak to nevydrží a udržiava s ňou nepretržitý kontakt aj napriek tomu, že stráca teba, nech sa pekne pobalí a ide za ňou.
@fotografka_petra a on si to o tej 2 hneď prečíta a odpíše alebo to ignoruje a odpise až rano?
Ja napríklad nerozumiem že prečo si na noc nevypne wifi. V noci sa má spať a neviem si predstaviť že by mi tam pravidelne pipal telefón. To by bolo ako prvé čo by som žiadala od neho aby spravil. A čo sa týka vypisovania s kamoškou tak je normálne mať kamarátku ženu, ale ak tam nič nie je tak ad1 si ľudia tak často nepíšu, nie je na to čas, každý má svoj život a povinnosti, ad2 nemá mať problém povedať o čom kecaju, prípadne ukázať debatu. Môj priateľ si z času na čas tiež napíše s kamoškou, ak vidím že si píšu tak sa spýtam ako sa má, on mi odpovie a vybavené.
Dala by som si pozor, pomaly sledovala situáciu a každé klamstvo časom aj tak vypláva na povrch.
ano pisem si kontinualne s kamaratmi ( zo strednej, z vysky, cize viac ako 20 rocne priatelstva) , muztiez furt cosi pise.nezaujima ma co. obaja mame vypnute zvuky na messengeroch samozrejme. tosom myslela, ze zvuky maju len tinedzeri a dochodcovia lol
Podľa mňa nemá kamoška čo vypisovať v noci niekomu kto má vzťah, jedine keby tým niečo sledovala. Za druhé kamoš vo vzťahu by to nemal nechať bez povšimnutia, to nie je o žiarlivosti. Jednoducho sú nejaké medze, ktoré podľa mňa prekročil. Je to asi vec názoru. Taktiež nemôžete zrovnávať píšucich klientov či švagrinú, to je úplne niečo iné.
Ja osobne mám s týmto zlú skúsenosť. Nejde o vypisovanie ako také, ja som tiež bežne v noci hore a vtedy píšem ľuďom... aj kamarátom, keď práve čosi riešime... Ale to, že robí z teba hneď zlú a je z toho podráždený, keď sa na ňu spytas... atď.... To nie je ok, si myslím. Ak sa ti čosi nezdá, nech vás teda zoznámi. Budeš to úplne inak brať podľa mňa, ak ju budeš poznať, ak budeš vidieť ich dvoch aj naživo ako sa k sebe správajú, aký majú vzťah, aká je ona...
Ja si občas, raz za par mesiacov napísem s kamarátom, mame obaja uz svoje rodiny,a kľudne mojmu ukážem co si piseme,keby chce vidieť,co zatiaľ nechcel. Čiže bud ťa v komunikácii ohovára, píšu si aj o tebe, vašom vzťahu,alebo len z princípu ti nechce ukázať,lebo stíhaš... akoze netvrdím zeby mi to nevadilo. Keby sa to stane mne, poviem priateľovi,ze mu verím,ale ocakavam férové jednanie,ze ak by uz so mnou nechcel byt,nech povie a pojdeme si každý po svojom. Inak,a zistim ze ma podvádza nakopem do do vajec!🤣🤣🤣