Kamarátka so mnou preberá všetko možné

26. okt 2022

Strašne mi to lezie na nervy, všetko možné so mnou rieši.Ako boli sme najlepšie kamaratky,no ja už ju nepotrebujem.Zmenili sa naše priority a ja chcem mať kľud,nieto riešiť každu blbosť.Priklad teraz hľadá si prácu a okolo toho mi píše.No ja som doma,manžel nás sám uživí.Tak ma nezaujíma,z ona si akú prácu hlada.Alebo pýta sa ma čo robím doma,že kedy sa stretneme.Ja si konečne oddychujem,som cely deň sama a nemám čas ani chuť sa s ňou stretnúť.Alebo okolo deti sa vypituje čo im dávam na imunitu,či sú není choré,čo ako funguje v škôlke a v škole.Ja to nepotrebujem s ňou preberať nepodstatné veci.Mne tiež nikto nič neporadil a tu som.To len zbytočne si píšeme a zbytočny zabitý čas.Chcela som sa vyrozprávať,už neviem ako jej povedať nech mi dá pokoj.

dettilv
26. okt 2022

Veď jej to povedz tak ako nám. Urobíš jej iba dobre☺️takú kamošku ako si ty nepotrebuje✌️

salamistka
26. okt 2022

veď sa ťa pýta na tvoj život a zaujíma sa o teba a tvoje deti...ja som mala takú kamarátku, ktorá sa ma nikdy neopýtala na nič z môjho života, stále dokola len o sebe...inak nechápem prečo nemáš čas na ňu aspoň trochu, čo je na tom také zlé že sa potrebuje s niekým porozprávať?

melanta
26. okt 2022

Presne ako sa píše vyššie, povedz jej, že ju nepotrebuješ a že ti lezie na nervy. Takú osobu vo svojom živote ozaj nepotrebuje.

lintu
26. okt 2022

Neodpisovat, nezdvihat telefon.... a za nejaky cas urcite pochopi. Tebe ide ona na nervy ale tvoj predstierany zaujem voci nej tiez nie je fer.

lucia0211
26. okt 2022

Nehnevaj sa ale mne je ľúto tvojej kamarátky.. že vôbec netuší že považuje za svoju najlepšiu kamarátku jednu vypočítavu ..ani nenapišem čo... ktorá jej bola dobrá,len vtedy keď to jej vyhovovalo!Je mi zle z takých ľudí ako ty... zahľadení len do seba!Ale jedno si pamätaj, môže sa raz stať, že ty budeš potrebovať mať niekoho takého pri sebe,ale už nebudeš mať koho!

lilianaza
26. okt 2022

Bomba! ,,Ako boli sme najlepšie kamaratky,no ja už ju nepotrebujem.Zmenili sa naše priority" ... povedz jej to narovinu. Ona tebou zabíja čas! Nezaslúžiš si pozornosť priateľov. Ešte príde čas, kedy budeš nariekať, kde sú a prečo o teba niekto aspoň nezakopne. A nechcem byť hnusná, ale prajem ti to, možno sa preberieš.

zuzanaokasova
26. okt 2022

O takúto kamarátku ako si ty, by som veru nestála. Pri tvojom príspevku mi napadá len jedno "Zabudol vôl, že telaťom bol". Urob jej láskavosť a povedz jej to narovinu

jjanulienka
26. okt 2022

Od toho predsa kamarátky sú aby spolu preberali všetko a vedeli sa jedna na druhu obrátiť. S tvojim prístupom ostaneš sama a raz keď budeš potrebovať kamarátku ty, žiadnu nebudeš mat

telusikk
26. okt 2022

to ako vážne? chúďa dievča, vidí v tebe kamarátku a pritom si chová hada na prsiach🙂 normálne jej to povedz, ja osobne nenávidím takéto veci. proste všetko do očí treba povedať a hotovo.

sissy27
26. okt 2022

"ja ju už nepotrebujem" hovorí za všetko... nikdy ste kamošky neboli, len si ju využívala. Tak by bolo fér jej to na rovinu povedať.
Inak ja svoje kamošky nepotrebujem, ale som šťastná, že ich vo svojom živote mám a že môžeme spolu riešiť aj úplne bezvýznamné sprostosti a aj vážne veci. Chvalabohu sú to kamošky, nie tzv. kuprezaky 😀 ako ty.

ivik4
26. okt 2022

Kks ja by som zas kopla do prdele Teba 😃
Tak kamoska zufala si hlada pracu a Teba to absolutne neserie lebo ved Teba zivi muz.
Aby si raz nedopadla tak, ze o nieco nedajboh prides a jej sa bude vtedy darit a bude to mat na haku. Mas pravdu, napis jej ze ona taku kamosku nepotrebuje a dajte si od seba pokoj
Nevm si to predstavit,ja sa mam tiez dobre, jedna moja kamaratka momentalne vobec a zo vsetkych sil sa snazim jej spravit niecim dobru naladu alebo ju niekam vziat na vylet a podobne

alabla
26. okt 2022

Takze problem je, ze kamaratka sa sprava ako kamaratka?! 🙉 Mas teraz pocit, ze si nieco viac a nepotrebujes ju, kludne jej to teda povedz, nech s tebou nemarni svoj cas. A nezabudni tu za chvilu vypisovat ked ta posle muz niekam, ako si zostala na vsetko sama, bez kamosiek... Karma je zdarma. A charakter sa neda kupit 🙆‍♀️

h2
26. okt 2022

Fíha, dobre si zlenivela. Že "konečne oddychujem a nemám čas". Pošli kamarátku do prdele, keď ťa tak strašne obťažuje, akú radu čakáš?

estrella5
26. okt 2022

😒😒😒 No ty vole... "Ako boli sme najlepšie kamaratky,no ja už ju nepotrebujem" "No ja som doma,manžel nás sám uživí.Tak ma nezaujíma,z ona si akú prácu hlada." "Mne tiež nikto nič neporadil a tu som." 🤮😔😔 To sa až zle číta...

marcela64
26. okt 2022

Uf, toto je silné kafé. Kamarátky sú od toho aby preberali veci, aby sa vypočuli a pomohli si, ale evidentne toto nie je tvoja parketa. Povedz jej to otvorene, bude to lepšie aj pre ňu.

taga
26. okt 2022

Mala by si byt stastna, ze mas taku kamosku!
Pretoze ked ti zacne stereotyp doma liezt na nervy, budes sa modlit za kamosku, ktora riesi uplne ine veci v zivote, len to teraz nevidis

srferreira
26. okt 2022

Och ale ved to je uplne normalne toto preberat s kamaratkou. Bud rada, ze sa o teba zaujima, ine sa na “kamaratky” vyprdnu ked maju uz deti. To ty mi prides zakomplexovana a nespokojna sama so sebou 🤷‍♀️ Aby ti raz nechybala a nepotrebovala si ty nieco od nej, zial ona uz bude mat lepsiu kamaratku ako si ty.

lavender273
26. okt 2022

Troll 🙂

luthine
26. okt 2022

Strašne mi to lezie na nervy, všetko možné na tej stránke rieši. Ako Kôň je pre všetkých, no ja už to nepotrebujem.Zmenili sa moje priority a ja chcem mať kľud,nieto riešiť každu blbosť.Priklad teraz neznáša svoju kamarátku a okolo toho všetkým píše.No ja som v práci,manžel aj keby nás uživil, tak nemusí.Tak ma nezaujíma, že ona je znudená životom.Alebo pýta sa nás čo robiť, ako sa zbaviť človeka,ktorý ju omylom považuje za priateľa.Ja si konečne oddychujem,som cely deň sama a nemám čas ani chuť toto čítať.Ja to nepotrebujem s ňou preberať nepodstatné veci.Mne tiež nikto nič neporadil a tu som.To len zbytočne jej ženy píšu a zbytočny zabitý čas.Chcela som sa vyrozprávať,už neviem ako jej povedať nech nám dá pokoj.

babulkomale
26. okt 2022

Dufam ze toto je vymyslene. Taketo hnuste ste niektore?

nikkagab
26. okt 2022

😂😂😂 Ty jsi dobře mimo

autor
26. okt 2022

Ja neviem,vám by to neislo na nervy stále to isté riešiť a každý deň si vypisovať???

veronikaszabova
26. okt 2022

Ty sa kamoska za 100 bodov 😂😂😂

srferreira
26. okt 2022

Nie neliezlo by mi to na nervy. A odpisujem ked mam cas a naladu. Ale urcite nie som taka empaticka k mojim kamaratkam. Ja mam kamaratku, ktora sa vypne od socialnych sieti a telefonu na 3 dni a jednoducho ma cas pre seba. Riesi iba naozaj surne veci cez telefon. A spravy typu kedy sa streneme? Odpise po 3 dnoch. Kazdy ju pozname a ked neodpisuje, viacej jej nevyvolavame. Ja som tu pre priatelov a viem, ze aj oni pre mna.

marisoul17
26. okt 2022

Nepísala si ty tu už raz? Tiež tu bola taká diskusia, kamoska sa jej dokonca starala o deti, brala ich na výlety kým ona mala čas pre seba a potom nevedela ako jej má povedat, nech jej dá pokoj, že sa jej ozve až keď ju bude zas potrebovať... Ak nie, tak ju vyhľadaj a prefackajte sa vzájomne.

chillibubble
26. okt 2022

no ja som doma, manzel nas sam uzivi... hned som si spomenula na tie vsetky, co nemozu odist od muza ktory ich podvadza, tyra, lebo nemaju kde ist byvat, z coho zit. aby ti raz to, ze si nepracovala nesposobilo problemy. napriklad aj pri vypocte dochodku...

matullienka
26. okt 2022

Nie nešlo by mi to a nervy. Kamarátky sú aj od toho aby sa podporili a pomohli keď niekto potrebuje. Ty si ju iba sprosto využila a teraz keď si ako pijavica pricucnuta na svojom mužovi tak ju nepotrebuješ. Ty ani len netušíš co je pravé kamarátstvo. Takú falošnú osobu ako ty veru ona v živote spotrebuje.

emuska30
26. okt 2022

Ty si taká kamarátka...ako dnešná doba...falošná...trápna...zlá....dúfam že keď ty budeš potrebovať.. povedať aspoň aké veľké hovno máš ráno...nebude tam ani tvoj muž co ta živí...

nicegirl369
26. okt 2022

“Ako boli sme najlepsie kamaratky, ale ja uz ju nepotrebujem.”… tato veta o tebe hovori, aky si clovek.
Povedz jej slusne, ze nemas cas uz si pisat a sa stretavat. Pochopi to.

jaskolka
26. okt 2022

Povedz jej, že ti už lezie na nervy a chceš mať pokoj. Garantujem ti, že už ti nenapíše (nikdy)

mimi3008
26. okt 2022

Z tvojho prejavu mi pripadas ako velmi citliva, sympaticka, mila a empaticka kamaratka. Taku by kazdy chcel mat...😵‍💫😵‍💫😵‍💫