Kamarátka sa so mnou nerozpráva

2. jan 2021

Ahojte 🙂 bude to možno trochu dlhšie ďakujem že prečítate do konca, zaujímal by ma Váš názor na vec

Strednú školu som skončila približne pred 7 rokmi, mala som tam vtedy dve velmi dobre a jediné kamarátky, jednu budem volať (M) druhú (V) take ktorým môžem všetko povedať, pochopia ma, vypocuju, bola s nimi hrozna sranda, boli sme spolu nonstop, v tej dobe sme robili hlúposti pili vino chodili za skolu... Proste veci co robíte na strednej ked ste ešte hlupe a naivne haha, takto to trvalo 4 roky, az pokial si (V) nezačala písať na pokeci a chlapcom ktorý ju očividne klamal, nechcel s nou telefonovať, stretnúť sa s nou najväčší paradox bol ze spolu zrazu začali chodiť a nikdy sa nevideli, on tvrdil že je z Košíc do ktorých za nim isla a nakoniec jej ani neodpísal, na profile mal jasne fotky stiahnuté z internetu my s (M) sme sa jej to snazili vysvetliť chceli sme jej pomôcť pretože zacala mat depresie z toho, jedného dňa sme sa s (V) práve kvoli tomu, odvtedy sa nerozpravame aj ked som sa jej snažila ospravedlniť došla som za ňou ona však nič nepovedala iba odisla, viem ze to bolo pre nu ťažké obdobie nechala som ju tak...pred asi 3 mesiacmi mi zhodou okolností napísala iná spolužiačka zo strednej ci sa nechcem stretnúť že by zavolala aj (V), ze sa o mne bavili a bola som vzdy super, neviem co si mam myslieť o tom..
Ja vsak na to myslím stále doteraz, chcela by som jej napísať ako sa ma ci sa na mna este hnevá ale neviem co mam robit, myslite ze ju mam nechať tak a zabudnúť alebo to skúsiť a ozvať sa jej??

ci to mam urobiť, bojim sa ze ju znovu nahnevam

marysa21
2. jan 2021

Ozvy sa jej a uvidíš .

lentilka640
2. jan 2021

Myslím, že na svoj vek by ste mali mať obidve určitú dávku rozumu a neriešiť takéto kraviny 😀

jajka71
2. jan 2021

Sú ľudia, ktorí si nás spájajú s nevydarený i vzťahmi a hnev na svojich ex si ventilu ju na nás, lebo dosah na svoje vtedajšie lásky nemajú..... Neporiesis ak to je tak aj u nej..... Ja som sa stretla po 15tich rokoch s jednou babou ktora mi vykeicala že ju pred x rokmi nechal nás spoločný známy, ktoreho som poznala len z videnia zo sídliska kde som pred 25r bývalá..... Vraj som mu mala dohovoriť, niektorým nevysvetlis.....