Kamarátka sa ozve iba vtedy, keď to vyhovuje jej

2. dec 2022

Je to podľa vás využívanie, jedna kamoška teda neviem či ju mám tak nazývať. Zavolá iba vtedy keď jej to vyhovuje na začiatku to tak nebolo ale v poslednej dobe vidím že ma iba využíva aby sa mohla porozprávať a keď ja potrebujem niečo ako napr. Včera videla som sama že sa tvárila že ma počúva ale bola divná. Mám sto chutí jej to napísať ale keďže ma depresie nechcem byť zlá. K takým ľuďom treba byť opatrný....

Čo si o tom myslite?

bloger
2. dec 2022

Skús mať s ňou trpezlivosť. Určite jej depresia s tým môže súvisieť. Ty si pre ňu takým svetlom. Dobrým človekom ktorého má.

lindous
2. dec 2022

Podľa mňa je normálne, že človek sa ozve vtedy, keď má čas a vyhovuje mu to, logicky nebude vypisovať/telefonovať vtedy, keď má niečo na práci alebo nemá chuť... ide skôr o to, ako reaguje, keď sa ozveš ty a neviem čo si predstaviť pod "tvárila sa, že ma počúva", ale myslím si, že keby na teba kašlala, tak sa ani "netvári", proste by ti povedala, že nemá čas ... možno mala proste blbý deň a hlavu úplne inde, ale čas si na teba našla... ja by som to nevidela až tak tragicky na základe toho čo si napísala sem, ale zase ty tie zmeny vidíš inak...

alexka89
2. dec 2022

Neber jej telefón a máš poriesene

autor
2. dec 2022

@lindous mne príde že ju musím vždy vypočuť a keď ja sa potrebujem vyrozprávať nepočúva ma to ma štve

zmrzlinka2021
2. dec 2022

Pozri - doveruje ti a si pre nu butlava vrba.
Ona ti vsak nevie poskytnut to, co jej poskytujes ty a bud to prijmes, alebo ju odvrhnes.

Za seba:
- mám kamosky, s ktorymi mozeme diskutovat o vsetkom, vzajomne sa pocuvame, super
- ale mam aj kamosky, kde viem, ze som vo vztahu "ja ta silnejsia" a chcem mat s nimi trpezlivost a lasku, lebo mi na nich zalezi a berem to ako sluzbu tomu cloveku.

Nie kazdy vztah je rovnoceny a je to OK.
Problemom su najma toxicke vztahy.

h2
2. dec 2022

Tak zase, logicky: prečo sa mám ozvať kamoške, keď nemám na ňu čas? Veď sa ozvi ty jej, keď to vyhovuje tebe. Píšeš, že ťa napriek tomu vypočula, čiže ten čas na teba si našla.