Kamarátka ma nepozvala na svadbu

12. okt 2022

Neviem či som len ja z toho rozčarovaná alebo aj vy by ste boli.
Spolužiačka a zároveň kamarátka z 2 stupňa ZŠ a aj zo strednej školy sa ide vydávať. Ide mať 100 ľudí a 50 má prísť po 21 hodine. Mňe poslala len oznámenie cez net že môžem prísť do kostola. A mne je to strašne ľúto. Iné spolužiačky pozvala aj na celú hostinu, iné zas až po tej 21 hodíne.
Ja keď som sa pred rokom vydávala,pozvala som ju po tej 21 hodine,ale odmietla to,prišla iba do kostola.
Neviem ako to mám brať,je mi to strašne ľúto, že jej za to nestojím,nemám chuť ísť ani do toho kostola.

janinque
12. okt 2022

Pokiaľ ona sama odmietla ísť na tvoju hostinu a šla len do kostola, asi by si to nemusela tak prežívať, zjavne má vaše kamarátstvo na nižšom stupienku, ako ho máš ty. Choď do kostola, pogratuluj jej a nerieš.

hapkova
12. okt 2022

ani moja najlepsia kamoska ma nepozvala, velmi mi to bolo luto. chceli mat svadbu len v kruhu rodiny, ale hostina uz bola taka volnajsia a predsa som tam nebola. doteraz mi je to luto, no ale bohuzial.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. okt 2022

@hapkova presne tak sa cítim, už aj na hostine má veľa kamarátov a potom po 21 sú všetko len jej kamaráti keďže ženích je zďaleka. Žeby som ani medzi tých 50tich nepatrila ?

martul
12. okt 2022

@jabadabadu ale kamoška ju nepozvala ani len na ten večer, to je rozdiel

autor
12. okt 2022

@jabadabadu reco traposina ? Normálne sa to tak robí ,mladí prídu večer,sú švédske stoly alebo kapustnica a zabavia sa,aj mladomanželia už majú ofociality za sebou a viac sa bavia, aspoň u nás to bolo,že po tej 21 sme sa venovali kamošom viac. Tam som ju pozvala ,lebo som ju tam chcela mať.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nelca84
12. okt 2022

asi budem za blbu, ale toto pozyvanie po 21 ako funguje? to kam si ti ludia potom sadnu?

karolinakr
12. okt 2022

Asi je tvoje super kamaratstvo len z tvojej strany, pre ňu si dobra znama

natalala
12. okt 2022

@jabadabadu mne tiez pride to pozivanie po xy hodine divne 🤷🏼‍♀️ Ludi, kt mam rada a chcela som ich na svadbe mat rodinu aj kamaratov sme normalne pozvali na celu svadbu a hotovo.

autor
12. okt 2022

@jabadabadu nie každý má peniaze na to aby mohol mať hostinu pre plus 30 ľudí navyše.

kitycat
12. okt 2022

To je co za hovadina a dnesny trend, pozyvat az na 21h na party?

Ved grom svadby je ten obrad a vsetky tie klasiky ako jedenie z taniera, rozbijanie, krajanie torty..

karolinakr
12. okt 2022

Nahodou ten dobry napad po 21.00 je ok..Ked zo 100 ludi jej za to nestojiš, asi by som sa nehrnula v intenzivnom priatelstve s ňou

autor
12. okt 2022

@nelca84 no je stôl pripravený, u nás sa to robí, všetci kamoši sa na to tesiqa, a aj maldimanzelia,lebo pri staršej rodine ti kamoši potom držia zábavu až do rána.

samanta44
12. okt 2022

Mne to urobila kamarátka tiež ja som ju na svoju pozvala aj s priateľom aj bola .a keď sa oni brali nepozvala ma .bolo mi to ľúto lebo sme boli ozaj dobre kamarátky svadba bola veľká.od vtedy sa snou nebavím pretože mi dokázala aká som pre ňu kamarátka

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
12. okt 2022

my sme pochodili po svadba kade tade a sestra ked sa vydavala mama pozvala len svoje 2 sestry.A prave s tymi sa dnes nebavi..takze život si to sam zariadi

elisebah91
12. okt 2022

Vie to zraniť, ale rešpektuj jej rozhodnutie. Jedna moja dobrá kamoška má na svadbu nepozvala i keď oni nám boli na svadbe. Bavíme sa stale normálne, ale zabolelo. Druhá kamoška čo som s ňou sedela celú strednú ani oznámenie neposlala....ale bavíme sa normálne. Mala nejakých spolužiakov no mňa nie ..tiež zabolelo, ale treba hodiť za hlavu a ísť ďalej ak ti ten kontakt o to stojí...

syslik81
12. okt 2022

ak ta to trapi mozes sa spytat ...ale podla mna ti len naznacila ze az tak super kamosky nieste .. hold nepozvala nechod,ale ak pr enu robis veci co by si inak pre druhych nerobila- len preto ze ste "super"kamosky zvazila by som to a posunula ju na uroven dobrej znamej a prestala sa casto ozyvat .. hold nie kazde kamaradstvo vydrzi naveky a cesty sa obcas rozdelia

karollka21
12. okt 2022

@kitycat u na to tiež takto presne býva, je to bežne, že kamaráti majú pripravený stôl až po 21/22hod a ostávajú do konca

autor
12. okt 2022

@dominika1988 ok,to že tebe sa nepáči dnešný trend je tvoj problém. Ale u nás sa to tak robí. Ja som mala po 21 hodine 20 kamošov,medzi nimi aj ju ona má 50 kamošov. To že odmietla nebolo z toho že je to pre ňu traposina. Odmietla neviem prečo, možno až teraz chápem.

doriiis
12. okt 2022

No jednoducho ta tam nechce mat...jednoduche

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucik194
12. okt 2022

trend pozvat kamaratov po 21 hod je aspoň 10-15 rokov..... nie je to ziadna novinka, uplne normalna vec,

ked pozves kamaratov tak u nas by to bolo plus minimalne 70 ludi navyse..... to uz sa nazbiera....

vzdy su nachystane stoly pre tych ludi, zabava, vsetko normalne funguje dalej....

kukuk29
12. okt 2022

ale neboj pridu v zivote aj horsie veci ako tato 🙂 Aspon usetris a budes vediet ze to az taka dobra kamoska nebola...

basska_b
12. okt 2022

Mozno je kapacitne obmedzena a musela preberat, kto pojde a kto nie... aj po 21.00... nemoze natlacit do saly viac ludi, ako sa tam pomesti.

doriiis
12. okt 2022

Inak je zaujimave ake ,,velke problemy" trapia niektorych ludi.

autor
12. okt 2022

@karollka21
@samanta44 a ísť aspoň na obrad ?
Len iné kamošky zo strednej sú pozvané po tej 21 hodine a stále sa pýtajú a riešia čo jej dať ako svadobný dar a čo si idú oblečte a furt sa pýtajú čo ja a mne je to ľúto strašne, a držím aby som sa nerozplskala.

uhgara
12. okt 2022

ak ta odmietla, tak podla mna to bolo preto, lebo ani ona s tebou takto nepocitala, takze by som si vobec z toho vrasky na cele nerobila. nemozes sa predsa niekam len tak nanutit

autor
12. okt 2022

@lucik194 to chápem ale že nie som ani medzi tými 50 timi čo sú pozvani až večer to mi je veľmi ľúto.