Kamarát vyvoláva manžela na pivo

19. dec 2022

Ahojte ako by ste reagovali baby? Manžel má takého kamaráta čo sa naňho strašne lepí ,píše mu somariny.🙈mne príde niekedy že je ten chlapec asi inak orientovaný. Nejde o to ale už také reči boli že ho nepustim von a také..akože čo si dovoľuje ?muž na to nereaguje

autor
19. dec 2022

Máme malé deti ..a je asi normálne že nebude utekať za kamarátom ale bude s nami ? Aj keď mi príde že nechce hrať že je pod papučou ale čo to má znamenať ,jak malé deti obaja

apolka77
19. dec 2022

Je dôležité ako sa k tomu postaví tvoj chlap. Či si aj on uvedomuje čo je dôležité a čo chce alebo či si tiez myslí že je pod papučou.

elanor
19. dec 2022

A co zle natom, ze pojde raz cas s kamosom na pivo? Ved aj ty chod niekedy s kamoskou na kavu, alebo nakupy. Kazdy obcas potrebuje vypnut, a mat chvilku pre seba. Ty si pre neho s detmi rodina, nie vazenska gula na nohe, ze nemoze nikam ani na krok. Samozrejme keby zdrhal z domu kazdy den a chodil naspat ozraty ako prasa, to by v poriadku nebolo, ale raz za uhorsky rok ist na jedno je uplne v poriadku.

bajka16
19. dec 2022

Ty musíš brať do úvahy svojho chlapa ako reaguje či letí na pivo na zavolanie. Veď není nesvojprávny môže povedať nie keby chce. Kamoša nerieš. Dôležité je ako koná tvoj chlap.

miadi
19. dec 2022

Ved pises ze muz nereaguje. Tak na co sa rozculujes ? To ho ma aj bloknut vymazat z kamosov Potom budes happy ? Ziarlit na kamosa je odveci Keby aj bol gay Tak Snad tvoj muz nie je bisexual?

tomikejt
19. dec 2022

A ako často chodí na to pivo?

zuzikak
19. dec 2022

vsak ale to si musi tvoj muz vyriesit nie ? Ked nebude chciet aby mu pisal, isto ho vie upratat. Co to teba trapi. Ak tvoj muz na to nereaguje tak preco na to reagujes ty ? Nerozumiem ti. AK chce ist s nim na pivo raz za cas tak nech ide. Ved sami viete, ze manzelstvo neznamena vazenie. Ak ti nechodi priliz casto na ukor casu s rodinou tak zacni riesit ozaj dolezitejsie veci v zivote.

vilma7
19. dec 2022

To že máte malé deti, znamená že chlap nemôže ísť na 🍺???
Veď nech ide.

zuzubb007
19. dec 2022

a čo, že máš malé deti, čo muž má byť s tebou doma, snáď deti máš na to aby si si aj sama poradila, plno mamičiek je samo musí na týždňovkách a zvládnu všetko, čo chodí muž každý večer na 6 hodín von alebo čo? zachvíľu tu bude téma, muž ma podvádza, lebo nemá žiadnu voľnosť bože

kleopatra114
19. dec 2022

Keby mi chlap povedal , že mám malé deti , tak mám sedieť doma na riti pri nich , tak ho niečim svacnem a idem . Samozrejme , pokial nechodi každý deň / týždeň .

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zanka777
19. dec 2022

Čo si to dovoľuje???to čo je toto???no.... Jednoducho zatvor muža niekde do pivnice zamkni a nechaj ho tam aby od rodiny a od malých detí a teba neodchádzal prípadne napíš dotyčnému niečo v zmysle.... Nie JANKO(JOŽKO FERKO ...)DNES nejde von .... A potom píš že oni sú ako malé deti..... Pokiaľ si ešte manžela (zatiaľ)nezbavila svojprávnosti tak má právo sa rozhodnúť či pôjde alebo nie..... Ale pri tvojom správaní si isto vyberie tú prvú možnosť.... Ty sa skôr snaž spraviť sa tak aby s tebou chcel ostávať doma a nemal potrebu chodiť radšej na pivo

autor
19. dec 2022

@zuzubb007 nemám na týždňovke chlapa tak neporovnavaj ok. Písala som ze ten kamoš asi nechápe že má druhý chlap aj ženu a deti,čo on nemá

autor
19. dec 2022

@tomikejt 3x do TÝŽDŇA

autor
19. dec 2022

Ja už sranudjem že či má pernametku alebo čo lebo cez leto je tam každý deň

miadi
19. dec 2022

Si si odpovedala on to Proste nechape ., single chlap Asi nepochopi kym nezazije. Hlavne ze tvoj muz chape. 😊nemozes sa hnevat ze je u niekoho popularny.

simca06022011
19. dec 2022

No uplna katastrofa... :DDD Zavri ho doma a ujde ti oknom, viac sa nevrati. Nerob dramy, urob si iny program. Takyto kamarati su dost bezna vec. Inak aj ty sa trosku srpavas ako dieta, akoze co to ma znamenat, ze bude za kamaratom "utekat" ked ma byt s vami? :D retaz mu pod stromcek mozes kupit.
Inak v klude sa s nim mozes dohodnut, ze ok, kamos nekamos, ak chec ist nech ide, ale dajme tomu ked sa dohodnete a napr. 2x do tyzdna atd... a ty pojdes tiez niekam iny den..

autor
19. dec 2022

@simca06022011 😂🙈

tomikejt
19. dec 2022

Tak 3 krát do týždňa je celkom dosť. A ako dlho tam sedí na tom pive? Ak do noci tak to by aj mne vadilo. Môj muž tiež ide na pivo ale len tak raz do týždňa ale má tiež kopu kamarátov slobodných bezdetných ktorí to nechápu že muž s rodinou už nebude denne sedet v krčme na vajcach. Aj teraz mu jeden zrovna volal a muž mu povedal že nejde nikam lebo pozerá so synom rozprávku 😂

lavinis
19. dec 2022

Nechápem kde je problém
Nech si kamoš píše čo chce
Manžel snáď nie je nesvojpravny aby vedel ci s nim na pivo chce ísť

apolka77
19. dec 2022

3 x do týždňa je dosť a ako dlho je na pive? Lebo toto by mne tiež už vadilo.

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
24mirka
19. dec 2022

Nevidím nič zlé ísť sem tam na pivo.. Keď chce ísť, nech ide... Aj on potrebuje "pustiť páru po chlapsky" mam tiež 2 malé deti a sem tam raz za 2 mesiace ide muž na pivo.. Odchádza po svojich, slušne príde domov.. Ak tvoj muž chce ísť, nedudila by som ho ze nesmie.. To do budúcna neveští nič dobré.. Podľa mňa 🤷‍♀️.

leskovael
19. dec 2022

3x do týždňa na pivo je moc mne by to vadilo, ale len toľko k tomu poviem, že leby chlap chodiť nechcel tak jednoducho nejde..

alenkabaj
19. dec 2022

Môj ma viac takých kamarátov, mame len jedného syna. Najprv ma to strašne hnevalo, no nejak som si zvykla. Mala som aj ja kamošky, ale vrátili sa na SK, takze som tu skoro sama. Keď som sa prestala hnevať, tak ma aj berú von, kúpia mi víno,..

777januska777
20. dec 2022

Kamarát asi nemá deti, tak ťažko bude chápať aké to je a to nie len kamarát to ma tak vacsina ludi. Ked som nemala deti, tak som si tiež myslela, ze taki chlapi sú pod papucou a ze ich ženy sú stíhačky, ako mám deti, tak sa krivo pozerám na chlapa co ma doma deti a pomaly každý týždeň sedí do noci na pive.

autor
20. dec 2022

@777januska777 presne aj ja som zmenila názor . Ale my ženy máme iné očakávania že chlapi sami od seba povedia že ideme niekam sa prejsť alebo niečo spolu..kdeže..všetko len ja musím keď chcem organizovať 🙈🤷zvykla som si no za tie XX roky

autor
20. dec 2022

Aj keď povedzme si že radšej to sedenie môže s nami niekde sedieť predsa má nás keď budeme starý mi to môže byť fuj

ibrunova
20. dec 2022

Tak on chodí na to pivo 3x do týždňa avtebe sa to nepáči, čo ho volá 3x,či ako? Lebo najprv píšeš, že muž nereaguje a potom zase, že chodí 3x