Kamarát/ka potrebuje pauzu - reakcie

11. okt 2020

Predstavte si ze mate kamarata/tku a on vam napise ze potrebuje 6 tyzdnov pauzu od vasho vztahu teda ani stretka ani fb nic...(dovod je ze ma pocit ze uz ho nemate tak radi ako niekedy)
Keby sa o tych 6 tyzdnov.znovu ozve ako by ste reagovaali? Normalne by ste pokracovali v priatelstve alebo by ste toho cloveka poslali kade lahsie?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aneta129
11. okt 2020

Niekedy to pomôže, poznám jeden pár boli manželia asi 5 rokov, bez deti stále spolu.... Rozišli sa, no dali si pauzu na rok, vážne rok pauza žiaden kontakt nič, každý si mohol robiť čo chcel.... Ona bývalá od neho asi 30 km a po roku sa stretli a začali žiť ako nikdy predtým... A vraj im to veľmi pomohlo, teraz majú už aj bábätko a nazivaju si... Za rok sa ona k nemu neozvala, on k nej nič.... Nenapísali, nezavolali si... Ale len cez rodinu raz do mesiaca si dali vedieť, že všetko je ôk

monika2012
11. okt 2020

Mne sa to zdá divné. Ak ide o kamarátstvo, nie je normálne, že kamarátovi idete na nervy a potrebuje pauzu. Kamarátstvo je vzťah, ktorý pauzy nevyžaduje. Ak ide o vzťah, je to náznak, že niečo nie je v poriadku, a buď sú tam nejaké problémy, alebo druhá strana má pochybnosti a dostatočne nemiluje. Človeka, ktorý by chcel odo mňa pauzu, by som jednoznačne nechala ísť, či už je to kamarát alebo niečo viac. Akákoľvek forma vzťahu nasilu nemá zmysel.

kittykat22
11. okt 2020

tak predpokladam, ze ide o vztah zena/muz pretoze taketo veci by zena zene nenapisala. A nie je tam nahdou problem, ze kamarat je do teba zamilovany? 😀 A ty o vztah nemas zaujem?

sense
11. okt 2020

Zrejme nejde o bežné kamaratstvo

andreja13
11. okt 2020

po pravde, zvacsa sa rozchod ako tak zaobaluje do pauzy. no ako mna by skor zaujimalo, ako dotycna dosla k tomu casu 6 tyzdnov? potom to bude ako ok alebo jak to mam chapat

sari24
11. okt 2020

Ak by mi to povedala kamarátka tak by to asi taká kamarátka nebola, čiže tam by som jej dala kľudne aj dlhší čas lebo už by som nemala záujem sa viac baviť s takým človekom. Ak by mi to povedal partner tak by som požadovala aby mi narovinu povedal prečo to potrebuje a čo ho vo vzťahu trápi. Pauzu vo vzťahu neakceptujem. Buď chce na niečom pracovať a napraviť to alebo by som volila rozchod.

akinom0077
12. okt 2020

Neznasam to...aka pauza co to je za nezmyel? co je v povolene v " pauze" a co nie ? atd...trapna vyhovorka nepristala by som na to neuznavam to