Ahoj napíšem to stručne 😅som rozvedená rozviedla so. Sa po 12 rokoch mám dcéru 5 rokov (manžel odišiel za milenkou)....som polroka po rozvode mám priateľa 3 mesiace ja mám 30 on 43 už teda máme čo to za sebou....navrhol spoločne bývanie zatiaľ na m to klape ľúbime sa ...vôbec neviem ako to chodí 😅 muža som spoznala keď som mala 15 vydala som sa v 18 hneď sme mali spoločnú domácnosť žili spolu ale to bolo po svadbe takže normalka...moja otázka znie po 3 mesiacoch je vhodne s ním bývať?fakt už neviem mala som problémy z toho so mi manžel urobil takže pokafrana psychyka preto si už niesom istá ničím ani takýmito vecami čo áno čo nie (nie že by som si nebola istá priateľom )konkrétne s tým bývaním že či to není skoro čo myslíte ďakujem
Ja by som sa po troch mesiacoch do spoločného bývania nehrnula tak či tak a teda obzvlášť nie ak by som mala dieťa, pretože vtedy to už neovplyní len môj život ...
Vzťah sa môže vydariť, aj keď začnú spolu bývať po týždni. Rovnako sa môže rozpadnúť po 3 rokoch chodenia. Ale takto čerstvo po rozvode a ešte s dieťaťom by som bola veľmi veľmi opatrná do spoločného bývania by som sa nehrnula.
určite nie...
určite nie, je treba, aby si ho spoznala dôkladnejšie, v rôznych životných situáciách. Aj keby si nemala dieťa, tak by som ti neradila, aby si do toho po troch mesiacoch išla a s dieťaťom už vôbec nie. Veď sa môžete stretať. tráviť spolu voľný čas, ísť na dovolenku, ale prečo sa hneď k nemu sťahovať? A ak to nevyjde, tak zase hajde späť? A dieťaťu to budeš ako vysvetľovať? Dúfam, že bývaš sama a nie u rodičov a nesnažíš sa takýmto spôsobom vyriešiť svoju bytovú situáciu. A hoci si sa na to nepýtala, ale nehrň sa ani do dieťaťa s tým mužom, to je častá chyba, kedy si ženy myslia, že si dieťaťom muža k sebe pripútajú a potom ostanú samé na deti dve. Nie je nutné mať s každým mužom dieťa.
ak by si nemala dieta, preco nie.. aspon by ste relativne skoro zistili co a ako.. s dietatom? nie.. este ani vy dvaja sa poriadne nepoznate..
Keby si nemala dieta ok skus ale takto je to ozaj moc hrr. Pekne ostan kde si a spoznavaj ho este aspon rok ak to bude klapat splocne byvanie neutecie.
Ak by si nemala dieťa napíšem chod, ale kvôli malej nie.Stretavaju sa, poznajú sa, trávia spolu čas?pol rok je od rozvodu, alebo si už dlhšie predtým s mužom nebola?
A ako na neho reaguje tvoja dcéra? Ja by som bola hlavne. Kvôli dieťaťu opatrnejšia....
@luccija áno polroka je od rozvodu ale on už 3 roky bol tak že prišiel domov na hodinu z práce koncil o 15 o 16 vypadol dal sprcha jedlo dovidenia a prišiel ja neviem proste ráno napríklad o 3 rano takto to bolo 3 roky pred rozvodom....behal flakal sa podvádzal.....bola som znechutená tým životom....a ešte k tomu má bil a psychycky týral ale aj tak som sa bála rozviesť....no ale už potom aj dobre sa stalo že odišiel...tak preto áno som hupla so vzťahu niekomu sa to asi zdá rýchlo ....ale ja som mala už pred rozvodom peklo
Chcela by som dodať že je to kamarát môjho otca..poznám ho už 15 rokov chodil ku nám ešte keď som bola 15 ročná žaba...a vždy sa mi páčil aj ja jemu😅....tak len toľko pre predstavu...
Ja som s mojím mužom začala žiť od prvého rande.. ale boli sme mladí, bezdetni, žiadne záväzky a poznala som ho niekoľko rokov.. ty máš dcéru, prenu je určite ťažké že ste sa rozišli s jej tatom a keby aj nie.. za takých okolnosti by som nad tým ani neuvažovala a poriadne spoznala nového priateľa.. hlavne treba myslieť na dcéru..
@sense dcéra dobre ma ju rád aj ona jeho...nemôžem povedať jemu sa stalo nešťastie veľké ročného chlapčeka mu zabili ale to je už 14 rokov
Je to skoro, a to vravim ako clovek co to uz raz urobil. Predtym som bola vo velmi zlom 5 rocnom vztahu. Sice nam to klaplo nakoniec, ale isla som do toho prirychlo. To zitie v spolocnom priestore tak skoro nas prinutilo sa velmi rychlo spoznat a neskor mi chybala ta romantika ktora je okolo randenia a obcasneho prespavania, postupneho spoznavania sa.
To je aj tak ine niekoho poznat 14rokov a zit snim. Alebo mat vztah . Pockala by som aspon do leta. Preco sa tak hrnie? Co byvas teraz u rodicov? A je mu blbe chodi za kamosovou dcerou tam?
Nie bývam sama......s dcérou
Ja by som to aj tak neuponihlala, stretávate sa naďalej, prespite sem tam u neho alebo on u vás... Ale určite by som sa po troch mesiacoch nevzadavala zázemie svojej dcéry... Preco sa tak hrnie do spoločného bývania?
myslim, ze pre Teba aj pre dcerku by bolo lepsie, keby ste byvali nejake cas same. Si s nim 3 mesiace. urcite mate teraz ruzove okuliare a verite, ze spolu ostanete navzdy. ale co ak nie? co ak budete spolu byvat a po roku zistis, ze to nie je ono. zas sa s dcerkou odstahujes? a potom jej privedies do zivota noveho chlapa? a potom zas dalsieho?
byvat s niekym je velky zavazok, chce to hromadu kompromisov a ked su tam deti, tak treba byt o to opatrnejsi. nic vam nikam neutecie. 🙂
Kľudne a keď to nebude ok tak sa odsťahuje.
sama som slobodna matka a za mna velke nie.. 3 mesiace su strasne malo.. zamiovaost pomynie a co potom .. odstahuje sa a ty si zas nastahujes noveho uja? prepac ja by som si uzila ten krasny zaciatok a pockala ci aj po vychladnuti bude vsetko tak krasne ako na zaciatku ... a az ked si budem 100% ista predstavim uja doma dietatu ,, pockam az sa skamaradia a mozem pouvazovat o spolocnom byvani ... niet sa kam ponahlat
No ja by som skôr už keď bola za nech príde on....nechce sa mi sťahovať 🤣
Uvidíme počkám do leta predsa len
kde býva on?
@elizabet173 tiež má svoj. Bytnema deti je tam sam
Skoro. Keby si nemala dieta, tak v pohode. Ale kvoli dietatu je to skoro.
Baby nechcela som to písať ale mala to nevníma ....ako áno teší sa keď ju vezme na ruky hra sa snou smeje sa ona nejde hodpcikomu na ruky ale jeho keď vidí hneď sa pýta zábava ale takto že čo sa deje že je to mamin priateľ nevníma....je autistka
Ani nerozpráva....je na plienkach nevie sama jesť nič....takže tak
Mas to tazke. Tak si ho pozvy k sebe na skusku aj hnet ked chces.
tak práve kvôli malej by si mala počkať, ideálne aj rok. Je iné zobrať dieťa na ruky a pojašiť sa s ňou a je iné postarať sa oň, keď partnerka leží v teplotách. Tvoje dieťatko potrebuje zvýšenú starostlivosť, čo môže byť pre neho obmedzujúce. Ja ťa úplne chápem, že po tom, čo si prežila, túžiš byť s niekým, kto ťa má rád a s kým ti je fajn, ale neunáhli sa. Ak mu skutočne na tebe záleží, nebude ťa tlačiť do spoločného bývania, ale bude rešpektovať to, že potrebuješ čas. Môžete stráviť Vianoce spolu a potom hajde každý do svojho.
Neviem, na co sa pytas, ked z tvojich odpovedi vyplyva, ze uz si rozhodnuta. Ja by som do toho urcite nesla. Prave kvoli dcere.
Podľa mňa nie. Príliš skoro.