Baby mám dilemu , myslíte ,úprimne ..myslíte že neupratovanie, myslím ozaj neupratovanie , zanedbanie domácnosti , nevarenie cely týždeň , pričom mám doma deti , je v poriadku ? Je v poriadku ,keď jedia len rožky cez deň , okrem dní kedy sú není v škôlke? Že spat na nevlecenych perinach ,bez plachty je v poriadku? Či len ja som taká náročná , že si starostlivosť o deti predstavujem inak? Nechcem sa starať , preto sa pýtam vás ..nestranný názor
Ked si bude kazda upratovat vo svojej domacnosti a starat sa o tu svoju domacnost a nebude strkat nos do cudzich domacnosti, vtedy bude raj na zemi😉
@kvetinka75 samozrejme
ešte si nenapísala časové obdobie...samozrejme že dá sa spať aj pod dekou, aj rožky jesť miesto obeda - dokonca môžu byť aj suché bez masla, len záleží ako dlho budeš znášať tieto peripetie.... pár dní vydrží každý.... 😉
@deti95060810 myslím že celoživotné, asi ďalšia vymyslená téma. Mám aký pocit akoby MK zamestnával ľudí, ktorí vymýšľajú podobné témy. Ak nie, boh nás ochraňuj, čo to tu vyrastá.
@dskjhfdlkdjhl ďakujem , máš pravdu, nebudem sa starať , to som chcela vedieť , ďakujem za názor
Si svokra, ci svagrina? Alebo len tak mas potrebu starat sa o druhych?
Akoze uplne okey to asi nebude, ale rozky este nikoho nezabili, postel a perinu dieta ma. Ten neporiadok by ma tak trapil najviac, ale pokial to nieje smetisko, tak co uz.
"Nas" standard je asi vyssi, ale ludia ziju vselijak, po svete aj v horsich podmienkach, a deti ziju...
Laska je aj tak najdolezitejsia, ak sa mu dostane naruce, vludneho slova, tak neries.
Ponukni sa upratat, periny obliect, kolacik doniest - skor pomoct ako sa podivovat preco tak a nie inak.
Pokiaľ máš malé deti do 3 rokov,ktoré Ti nedajú spať ani v noci ani cez deň a nemáš nikoho kto by Ti s nimi reálne, opakujem reálne pomohol, tak zanedbaná domácnosť je dočasne úplne v poriadku. Hlavne ze sú deti živé,zdravé,prebalene, nemajú vsi a pod.
Co tak ponuknut pomoc?
Nie si Ty ta sestra, ktorej vadi, ze mama pomaha druhej dcere s domacnostou?
@dskjhfdlkdjhl nie 😅 naozaj nie
Trochu mi to pripomenulo inu diskusiu spred par dni😉
@dskjhfdlkdjhl nie nie , neviem o ktorej je reč, nie je to moja sestra ,tento môj prípad.,naši jej pomáhaju to je pravda ,ale kvôli deťom , čo im kvitujem , takže týmto smerom vôbec nerozmýšľam , iba ma štve, že tie deti tak žijú, hoci peniaze majú a aj ona čas .
@dskjhfdlkdjhl takto no peniaze majú , na cigaretu , inak ich naši dotujú , ale kvôli deťom dobre noo,už keď sa jej robiť nechce
V poriadku to nieje, ale vieš koľko takých sociek žije a ma deti? A z tých detí vyrastú väčšinou podobne existencie....
@lujza123 viem veľa veľa ,ale toto vidím a ja za to nemôžem ,ja to porovnávam s mojimi deťmi , tak zato ma to serie
Nie je to normálne. Ak by to trvalo povedzme pol roka lebo dotyčná pani je ťažko chorá a nemá jej kto pomôcť tak pochopím. Ale dlhodobo tak žiť to nie.
Prečo ju rodičia dotuju? Nech si dajú podmienku že musí 2x týždene navariť a 1x upratať
Pokiaľ ide o tvoju rodinu, blízkych je to ťažké. Môžeš sa skúsiť s dotycnou (alebo skôr dotyčným, predpokladám ze ide o tvojho brata) porozprávať, opatrne a v dobrom, tak aby to nevyznelo ako kritika. Možno doniesť staré obliečky po tvojich deťoch, zo sekáča, že si si všimla ze nemajú...
Zrejme takto vyrástla aj ona a proste vôbec ju nenapadne riešiť nejaké obliečky alebo jedlo, však im chuti rožok/piskoty načo varit..
To co si my vsetci nesieme z domacnosti rodičov sa veľmi ťažko mení. Da sa to iba vtedy ak to sami považujeme za zle, ináč ľudia zvyknú robiť to čo videli doma...
@lujza123 ale veď im pokupili nové obliečky naši , plachty , proste majú všetko nové , naši chlapcov obliekajú , keď sú nejaké sviatky , tak kupujeme oblečenie jak najatý, aby mali pekne , nové,lebo ona im oblečie hoc čo ..tam nejde o to,že nemajú ..a boli rozhovory , už aj v dobrom aj v zlom🙈..ona asi ozaj nestarat sa ,ale vieš ja keď to vidím a keď pozriem na svoje deti ,no smutno mi zostane.
Na ČT chodil seriál.... Nejsem líná, jsem chudokrevna😄
Možno je to darebnica od prirodzenia🙆♀️, ale keď ju nasmeruje té k obvodakovi na KO, nic tým nepokazíte. Ja som mala po deťom nízky hgb a ledva som sa vliekla, spätne vidím, ze sa to dalo relatívne ľahko riešiť, keby sa chcelo, na strane Dr. 😢
@ahhola nie je zdravá jak repa , bola na preventívne aj krv jej brali aj štítnu pozerali😅 všetko ok, máme zistené 😄
Tak potom B. 🙃
@evamarek77 no vidím že podobných tém tu bolo viac😅 nie nie som jej teta😄 svagrina
Je to zle, ked doplacaju na to deti, ale tie rastu, mozno casom si povedia aj same co chcu. Bohuzial aj taki rodicia existuju.
A nemá dotyčná nejaký psychicky problém? Lebo naozaj je mi divné že majú obliecky, plachty a ona periny neoblečie, že deti sú mi o domu a nič absolútne nič neuprace a deťom dá len rohlík. Možno ma naozaj nejaký zdravotný problém a toto chovanie je volaním o pomoc, nejaka depresia a pod.
Nie je. Ak si chcem spravit deti, chcem aby bolo o ne postarane co najlepsie.
A otec deti sa nachádza kde?
myslíte si že keď požiadam o zmazanie témy je to v poriadku?