Zdravím dámy nájde sa tu niektorá taká ktorá by veľmi chcela bábetko ale priateľ / manžel nechce ? 😢
Ono to bolo tak že ja som mala 5 ročný vzťah a deti som nikdy nechcela ako som spoznala jeho tak sa celý moj svet otočil a babatko by som chcela keďže nepoužívame žiadnu antikoncepciu tak si pravidelne robím test vždy som sklamaná ...
On tiež nikdy nechcel deti a teraz by aj chcel aj mená vybral zmenil názor ale, niekedy sa bojím či sú to neni len reči do vetra pretože sa raduje keď je test negatívny
Ja mam opačný problém xD manžel. Chce ďalšie a ďalšie ale ja nechcem zase ešte 🙂 jedno mi zatiaľ staci 🙂 držím palce
@psychokatrina ako sa raduje? ze uff, ulaVILO SA MI?
prilis to prezivas, testuj az ke meska menzes. nikdy nie skor. radsej si sleduj ovulaciu, nasad inofolic, kyselinu listovu a tes sa zo zivota.
keby dieta nechcel, nejde na ostro.
nut, pokia neuzivate ochranu ta pocitajte s ty, ze sa zadari....a ten chclap pokia nechce babo, tak by sa mal zodpovedne k tomu postavit a povedat narovinu to partnerke a pouzivat ochranu....ziadna zena aj ked si to naivne mysli, ze zmeny chlapa - nezmeni. Takze odporucam fakt hlboko hodit rec, lebo inak budu oci pre plac
@ukulela no tak presne mu odľahlo on zmenil názor so mnou teda pri mne a zas opačne inak ani jeden z nás o deťoch nechcel ani počuť ... hmm mne to niekedy mešká pár dní a niekedy zas príde o týždeň skor
@psychokatrina sadni si s nima porozpravaj o tom...spytaj sa ho chces deti alebo nie? Mna by velmi stvalo keby som tieto otazky vo vztahu nemala zodpovedane.....
Ako vyzera priatel ked sa raduje ze test je negativny?co sa vyskiera od ucha k uchu? Inak ale ked idete naostro predsa musi rátať s moznostou,ze mozes ostat tehotna?nie je to len taky pocit tvoj mozno?
A test si rob iba ak ti mešká ms...inaksa z toho zblaznis....
@lubkavargova1 koľko krát keď aj vídi detské veci tak pokuká a tak často sa bavíme o tom a niekedy mi príde ako by sa tešil inokedy pri tých testoch zas nie ja neviem ach
ahoj je to aj moj prípad, my už mame spolu jednu dcéru a veeelmi som chcela druhé dieťa, dlho bol proti samé vyhorky a teraz ked povalil tak sa nam pre zmenu zas nedarí. Viem ale aký je to pocit, nebol den, kedy by som tému druhé dieťa neriešila.
@psychokatrina tak to skoc k lekarovi. na upravu cyklu je dobry alvhemilkovy caj. pri snahe otehotniet sa pije od zaciatku yklu 2 tyzne - po ovulaciu a potom sa vysadi do dalsieho pripadneho cyklu. alchemilka pomaha cyklus upravit.
a ked to mas take divoke, tak ozaj konzultuj s lekarom.
@lilyianka no prv to bolo také že sa fakt tešil že mu ulavilo a teraz to je také ja neviem ťažko povedať že mu odlahlo on povie teraz ešte nechceme bábatko neskor ja som zmätená úplne
@zlte_kuriatko aj ja mám dni kedy riešim iba Dorotku ktorá ešte nie je chápem plne
@ukulela máš pravdu mala by som ale mne sa toto deje iba keď mám stres alebo tak pretože keď som v kľude príde mi to presne na čas a nie je to ani také hrozne
@ondrejevkaondrej
no to by asi aj mne stačilo koľko má prvé ? 🙂
@psychokatrina tak ak este nechcem babo tak predsa nepojdem naostro nie? Ja si skor myslím ze ma len strach a že ak by sa vam podarilo,tesil by sa....
Ako dlho sa uz snazite?
@lilyianka tak my máme prerušovaný styk takže to iba ak sa zadarí fakt že zadarí aj ja mám dojem ... že má strach no
@psychokatrina naozaj? aj my sa vždy rozprávame o Dorotke 🙂 mužovi sa strasne páči to meno, mne je to viac menej jedno, hlavne nech som tehotná. dokonca aj dcéra ked kreslili v skôlke svoju rodinu tak tam styri postavičky a vraví mi toto si ty maminka toto je ocko toto nase babatko a toto ja ☹ ona tiež strašne tuži po sestričke, a ked sme jej teda povedala, že sa o to pokusime aby bola tak to brala ako hotovú vec, no musela som jej to vysvetliť, že žiadne babatko v brusku este nie je. Ja som zo začiatku strasne sledovala plodne dni ovuláciu dokonca raz mi dva dni meškala mrcha tak už som skakala po povalu, že som tehotná a ešte v ten mi dorazila.,.hroza... už si nič nesledujem, lebo by som sa asi hrablo z toho.
@psychokatrina neviem ale nieco mi tu nesedi....ved si protirecis....najprv ze sa snazite o babo a potom ze mate prerusovany styk....takze?? Nie je to cele tak ze ty si to len namyslas? Ved ak chcem dieta tak idem naplno a neprerusujem....to ako co sem tam sa mu podari do teba urobit ci ako to mam chapat?
@psychokatrina naco si robis testy? Vsak to staci len ak ti bude meškať. Nechápem, dávate si pozor a pritom každý mesiac riesis, ci si už tehotná. Ak sa chceš zbaviť chlapa, si na najlepšej ceste.
@lilyianka ja som nepovedala že sa snažíme ale, že nepoužívame žiadnu antikoncepciu ... asi vzniklo neodrozumenie preto som potom dopísala ostatok ...
@hettinka tie testy si robím preto že aj on na tom trvá a chce vedieť či náhodou ... preto si každé mesiace preventívne robím 1 nie je to len o tom že by som cikala do pohára každý deň pretože sa nudím dokonca priateľ mi ich niekedy nosí sám 😉
@psychokatrina prerusovana súlož je formou antikoncepcie....ved ak sa chlap do teba neurobi ako otehotnies?
Cize mate prer.styk a ty si myslus ze nieco mohlo uniknut a potom si robis test?
@psychokatrina cele to je divne....tak on sam ti nosi testy a trva na tom aby si si ich robila...pritom ak je negativny tak sa tesi....a pipritom mavate aj prer.styk cize sanca ziadna.....fiha fakt nechapem
@zlte_kuriatko No aj ten moj nechce žiadnu inú ako Dorortku mne sa tiež to meno veľmi páči ... ale mala som aj iné náharadné ale, pravde podobne to bude Dorotka na 100% hah však on koľko krát tescu že pozri aké majú boty pre Dorotku 🙂 hah malá podarená už by brala sestričku 🙂 deťom niekedy ťažko vysvetliť sú tak roztomilé
@lilyianka tak on prv chcela aby som brala antikoncepciu ... ale nakoniec o tom všetkom čítal ako to funguje a tak zmenil názor a nechce aby som to brala a pchala do seba tabletky atď ... ja som rada že zmenil názor lebo ja by som tiež HAK nechcela
@psychokatrina kolko mate rokov?
@lilyianka tak ja mám pocit že nie raz ušlo ... ale tak aj on sám si je vedomý že nie vždy to stihol atď a stať sa može hocičo ...
@lilyianka 23/28
@psychokatrina mne to pride tak ze ani jeden z vas nevie co chce....najprv chcel aby si brala hak...potom nie...tak mate prer.suloz....kde on tiez si neni isty ci nieco neuslo....a to ako? Vef bud ujde alebo nie....
Kazdy mesiac si uplne zbytocne robis testy....ale on na tom trva a potom ked je negativny je spokojny....
V obchode pozera detske oblecenie a vravi ze by bolo pre Dorotku....ale pritom SA TEŠÍ AK JE TEST NEGATIVNY
Co je toto???????
23 rokov a vravis ze dieta si nikdy nechcela? nieje to trochu priskoro??
a mozno 28 rocny chlap nieje vyzrety na dieta, tak ako aj ty si doteraz nebola..
z toho co pises som si myslela ze mate minimalne 40
@psychokatrina
@psychokatrina ak tou osobou,kt.nechce dieta je tvoj partner tak to je blbe....teda dufam,ze to este nie je manzel....predtym ste sa na tuto temu nebavili,ci si myslela,ze casom zmeni názor?
Ja poznám par chlapov,kt.tiez deti nechceli aj to partnerke povedali,ale tie si naivne mysleli,ze casom zmenia nazor. ....zbytocne s nimi zabili dalsich par rokov....rozisli sa a tie spomínané zeny maju teraz manželov a deti a dotycni chlapi su sami