Da sa 23r dievca, ktore spava sucasne s tromi chlapmi - 36rocny, ktory nevie, ze ma inych a mysli si, ze ho uprimne lubi a zacina im vztah; 25r zadany, s dietatom a 40r zenaty, s detmi, oznacit za, nechcem byt vulgarn .. k.. ehm, zenu lahsich mravov?
Prečo ta tak rozčuľuje?
Keby sa ludia nestarali nonstop do druhych, aky by bol svet zrazu krajsi. Nemyslis?? Nech ma aj 5 chlapov. Teba do toho prd makovy.
Podme teraz riesit mravy tych dvoch zadanych muzov, slecna je slobodna, muzi su zadani, koho mravy su v tom spravnom leveli?
Daniel, si to ty? 😝 zmizni už z MK
Pokiaľ je ONA ,slobodná ,nech ma aj 10 chlapov na jeden prst .... Teba do toho nič . Čo tak pozrieť na mravy tých mužov ? Tam by bola na mieste otázka ... 🤔
Vobec by som to neriesila. Nech teda ma kto chce chlapov kolko chce. Pokial jej to tak vyhovuje. Keby to bolo opacne, ze chlap by spaval s tromi zenami sucasne, tiez by si vytvaral/a takyto prispevok, ze ci ide o chlapa lahkych mravov? Nemyslim si.
A čo ťa žere? Že tebe neda tiež?
Inak presne to aj mna zaujalo, ze dvaja zadani chlapi ale ideme tu riesit slobodne dievca a to aka je. Hrozna doba. Zase je to cele o tom, ze zeny su **** ale chlapi mozu vsetko??
Nie, je to slušné dievča. No a tí dvaja, ktorí podvádzajú svoje polovičky sú tiež mimoriadne verní a oddaní partneri. Dúfam, že rozumiete irónii. Všetko sa raz každému vráti, milujem túto spravodlivosť.
ano, je to zena lahsich mravov a s nizkou moralnou urovnou.
To sa hovorí? Alebo to máš priamo od nej?
tak v tomto (vymyslenom) guláši je ozaj dôležité už len to, akým výrazom dievča označiť!
Každý jeden z nich má svoj podiel nemravnosti.
Je to nechutne. Nie, nie je to normalne. Ludia uplne zosaleli, nemaju moralne hodnoty. Takto sa nicia rodiny,
nastanu rozvody, psychika deti je v keli po zvysok zivota. A este niekto zadrie ze ludia nabozenske hodnoty a usmernenia nepotrebuju. 🤦🏻♀️ Tak to potom aj vyzera. Ludia su ako zvery
Ti dvaja si iba uzivaju, tych z toho hlava neboli. Jej to nevadi. A ten treti tu psychicku ujmu prezije, ked uz nic, mal aspon sex a najde si inu, normalnu. Alebo bude laskou slepy a hluchy, tak si tu slecnu zoberie a bude mu nasadzovat parohy vsade, kam pojde.
ano, je to šlapka vyšitá...navyše sprosta
Ty si kto? Aký je Tvoj vzťah k tej dievčine? Alebo si to Ty? Lebo máš nejako priveľa informácií o jej sexuálnom živote. Ak si to Ty a pýtaš sa, či si žena ľahkých mravov, tak áno, si. A nie, rozhodne to nie je dnešný štandard.
Nič nové pod slnkom - takéto vzťahy tu boli vždy aj vždy budú. Najmenej morálni sú tí dvaja ženáči.
Pochopila by som túto otázku, ak si priateľkou/manželkou jedného z tých dvoch chlapov, ale aj v tom prípade - neporovnávaj sa, neponižuj sa, neznižuj sa na túto úroveň, rob si poriadky s chlapom. A ak ňou nie si, tak absolútne nechápem, prečo ťa toto trápi. Máš nudný život, že musíš riešiť životy iných?
Si jedným/jednou zo spomenutých štyroch ľudí? Ak nie, tak si nerob starosti.