Je toto žena ľahších mravov, alebo je to dnešný štandard?

16. dec 2021

Da sa 23r dievca, ktore spava sucasne s tromi chlapmi - 36rocny, ktory nevie, ze ma inych a mysli si, ze ho uprimne lubi a zacina im vztah; 25r zadany, s dietatom a 40r zenaty, s detmi, oznacit za, nechcem byt vulgarn .. k.. ehm, zenu lahsich mravov?

haley7897
16. dec 2021

Si jedným/jednou zo spomenutých štyroch ľudí? Ak nie, tak si nerob starosti.

luci310
16. dec 2021

Prečo ta tak rozčuľuje?

veronikaszabova
16. dec 2021

Keby sa ludia nestarali nonstop do druhych, aky by bol svet zrazu krajsi. Nemyslis?? Nech ma aj 5 chlapov. Teba do toho prd makovy.

0silvia0
16. dec 2021

Podme teraz riesit mravy tych dvoch zadanych muzov, slecna je slobodna, muzi su zadani, koho mravy su v tom spravnom leveli?

zuzanka.zuzu
16. dec 2021

Daniel, si to ty? 😝 zmizni už z MK

schokolade1988
16. dec 2021

Pokiaľ je ONA ,slobodná ,nech ma aj 10 chlapov na jeden prst .... Teba do toho nič . Čo tak pozrieť na mravy tých mužov ? Tam by bola na mieste otázka ... 🤔

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
savanna
16. dec 2021

Vobec by som to neriesila. Nech teda ma kto chce chlapov kolko chce. Pokial jej to tak vyhovuje. Keby to bolo opacne, ze chlap by spaval s tromi zenami sucasne, tiez by si vytvaral/a takyto prispevok, ze ci ide o chlapa lahkych mravov? Nemyslim si.

ella_price
17. dec 2021

A čo ťa žere? Že tebe neda tiež?

verca888
17. dec 2021

Inak presne to aj mna zaujalo, ze dvaja zadani chlapi ale ideme tu riesit slobodne dievca a to aka je. Hrozna doba. Zase je to cele o tom, ze zeny su **** ale chlapi mozu vsetko??

asia83
17. dec 2021

Nie, je to slušné dievča. No a tí dvaja, ktorí podvádzajú svoje polovičky sú tiež mimoriadne verní a oddaní partneri. Dúfam, že rozumiete irónii. Všetko sa raz každému vráti, milujem túto spravodlivosť.

janetinka27
17. dec 2021

ano, je to zena lahsich mravov a s nizkou moralnou urovnou.

jankapepe
17. dec 2021

To sa hovorí? Alebo to máš priamo od nej?

danica2711
17. dec 2021

tak v tomto (vymyslenom) guláši je ozaj dôležité už len to, akým výrazom dievča označiť!

marcela64
17. dec 2021

Každý jeden z nich má svoj podiel nemravnosti.

ummimaryam
17. dec 2021

Je to nechutne. Nie, nie je to normalne. Ludia uplne zosaleli, nemaju moralne hodnoty. Takto sa nicia rodiny,
nastanu rozvody, psychika deti je v keli po zvysok zivota. A este niekto zadrie ze ludia nabozenske hodnoty a usmernenia nepotrebuju. 🤦🏻‍♀️ Tak to potom aj vyzera. Ludia su ako zvery

liljana
17. dec 2021

Ti dvaja si iba uzivaju, tych z toho hlava neboli. Jej to nevadi. A ten treti tu psychicku ujmu prezije, ked uz nic, mal aspon sex a najde si inu, normalnu. Alebo bude laskou slepy a hluchy, tak si tu slecnu zoberie a bude mu nasadzovat parohy vsade, kam pojde.

gelifil
17. dec 2021

ano, je to šlapka vyšitá...navyše sprosta

h2
17. dec 2021

Ty si kto? Aký je Tvoj vzťah k tej dievčine? Alebo si to Ty? Lebo máš nejako priveľa informácií o jej sexuálnom živote. Ak si to Ty a pýtaš sa, či si žena ľahkých mravov, tak áno, si. A nie, rozhodne to nie je dnešný štandard.

andula77
17. dec 2021

@verca888 Vo vláde republiky Kollar... Takže niet sa čo čudovať..... Si predstavte, že by bola vo vláde žena, kt. Ma 10 detí a každé od iného..... matkou roka by ju asi ľud nenazval... Skôr.....

jasminet
17. dec 2021

Nič nové pod slnkom - takéto vzťahy tu boli vždy aj vždy budú. Najmenej morálni sú tí dvaja ženáči.

monka105
18. dec 2021

Pochopila by som túto otázku, ak si priateľkou/manželkou jedného z tých dvoch chlapov, ale aj v tom prípade - neporovnávaj sa, neponižuj sa, neznižuj sa na túto úroveň, rob si poriadky s chlapom. A ak ňou nie si, tak absolútne nechápem, prečo ťa toto trápi. Máš nudný život, že musíš riešiť životy iných?

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz