je normálne aby mi partner stále vyhadzoval na oči hocičo, o čom sme sa kedysi rozprávali, čo som mu povedala, na čo sa ma pýtal a čo som mu odpovedala, dajme tomu aj nejaké intímne veci, alebo o bývalých priateľoch niečo... hocijakú blbosť mi vyhodí na oči, najmä pri nejakej výmene názorov, hádke... úplne to zneužíva proti mne a stále mi to vyhadzuje na oči... normálne premýšľam, či som sa mu mala vôbec takto zdôverovať s hocičím... on keď sa mi zdôveril, ja mu to nepredhadzujem stále na oči, teda vôbec. ale on mne naozaj hocijakú blbosť. je to zvlášnte :/
Je zakomplexovany 😏
To je verbálna agresia, kontrolky ti blikajú, že?
Ahoj, nie je to normálne.
By ma to nebavilo stále argumentovať, obhajovať sa čo som kedy povedala 😑
Pripájam sa... :/
@viestta ano, presne si to uhádla. je to jedna z mála vecí ale toto sa medzi to ešte pridalo a mne to príde naozaj choré, keď mi takto povie, ty si povedala to a to a skrátka všetko obráti proti mne, každú blbosť, lebo ja som mu kedysi čosi povedala.
bavili sme sa, zdôverovali sme sa, myslela som, že tak úprimne, on mi rozprával napríklad o jeho bývalej frajerke, ja som mu povedala o svojom.... nikdy by mi nenapadlo to zneužiť proti nemu, čo mi kedy povedal... no on vyťahuje každú každučičkú maličkosť, blbosť čo som sa mu kedy zdôverila. či už sa to týka tohto alebo hocičoho iného, hocijakej inej témy...
myslíte, že to nemá ďalej zmysel s ním pokračovať?
Uz vcera bolo neskoro skončiť to.
Nie, veď sama cítiš, že je to na prd
Normalne uz nie je ani pytat sa na to, ci je nieco vo vztahu normalne - z vlastnej skusenosti. Milujuci vyrovnany partner toto nerobi, pokial mas moznost, seriozne zvaz koniec🙏
Lepšie to nebude, ani rovnake, bude to len horšie. Ty musíš sama zvážiť ci to chceš alebo nechceš tolerovať a znášať. Predpokladám, že je žiarlivý, a veľmi, pretože ak žiarli na minulosť, súčasnosť s nim narába ešte horšie.
Preco sa s takym frajerom nerozides?
Vo vztahu musi byt istota lasky, dovery, partnerstva, musi ten frajer, a tvoj buduci muz byt clovek, ktoremu absolutne veris a mozes s nim komunikovat, mozes sa mu vyplakat na pleci, postazovat a on to nebude zneuzivat...
Naco si vo vztahu, kde ta nic dobre necaka?
Asi sa nezmieril s tvojou minulosťou a vadi mu to, čo si robila predtým ako si bola s ním.Je to normálne,podľa mňa tam hra aj žiarlivosť.To,že si sa mu zdôverila je fajn záleží od toho koľko s priateľom už si a či bol pripravený o tebe vedieť aj také veci o ktorých vieš len tý a dalšia osoba.Skús sa s ním o tom porozpravať.Možno mu skús vysvetliť ako to cítiš teraz.Aby mal v tebe istotu.
Neváži si ta. Berie ta za ďalšiu v poradí. S takýmto človekom sa nedá plánovať budúcnosť.
Bud rada.. ze s tym zacal tak skoro.. ak nemate deti.. rozidte sa.. toto sa moze len stupnovat....
A zaujímavé že muži toto hovoria obvykle na ženy.
Ponaučenie do budúcna📍 svojmu priateľovi nehovor o bývalých láskach. Pevne verím, že toto nie je tvoj posledný. Predstáv si, že takto ti bude stále niečo vyčítať, vykrikovať a dávať ti pocítiť že všetko je tvoja chyba😩
Nie je to ok. Taký človek sa nezmení. Ak budeš s ním 20 rokov, tak ti bude vyčítať, čo si robila predtým a ako si mohla, naozaj to chces? Poznám taký prípad, sú spolu dlhé roky a stále s tým neprestal. Žena už rezignovala, majú deti.
Je to psychicky chorý a ne vyrovnaný človek, odid od neho. Ver mi, mam s týmto skúsenosť a nikdy to neprestane robiť.
Choroba .Nikdy nehovor o svojich bývalých ,v ďalšom vzťahu .Do toho nieje nikoho nič .Je to minulosť,ktorú nezmeníš a psychopatom to môže takéto problémy spôsobovať .Zdravý ,vyrovnaný a sebavedomý muž nemá za potreby vyzvedat také veci keď mu to žena sama nepovie .
Neviem si predstavit zeby som bola v takomto vztahu. To aby si si davala pozor co povies, aby to raz nepouzil proti tebe, no na nervy by som z toho bola po pravde.
No podla toho, co si mu povedala. Nie vždy sa oplatí byt k tomu druhému úprimný, co sa tyka ex.
Mas aspon poučenie do budúcna.
Co je pre niekoho prirodzene, pre druhého to uz moze byt cez čiaru a nevie to proste spracovať.
@lara45 no tak podľa mňa nieje absolútne normálne aby chlap žene minulost vykrikoval,však každý nejakú máme.Skôr je to choré ako normálne.Ak jej neverí je to jeho problém nie jej .. ešte klaňat hádam by sa mu mala.Poslat do prdele,veď mužov je na svete ako maku.Ked to nefunguje treba sa posunúť nie stagnovať na mŕtvom bode.
Normálne to nie je a normálne nie je ani byt v takom vzťahu. Toto je len špička ľadovca, však?