Je toto dôvod na rozchod?

7. dec 2023

Ahojte. Prisla som si sem vypocut vás názor, či je toto dôvod na rozchod a ako by ste to vnímali vy. Začnem asi tým, že som v novom vzťahu mesiac aj niečo. Na začiatku sme vedeli obaja, že sa nebudeme obmedzovať v kontaktoch s kamarátkami a kamarátmi. Čiže som hneď na začiatku povedala, aby priateľ nebol zaskočený keby že uvidí správu od jediného kamaráta ( ako brat a sestra)keďže s vlastným bratom nevychadzam dobre. čiže nebol medzi nami sex a písali sme si len cez FB. Tak som na začiatku chcela aj dať videohovor a ukázať, že som konečne šťastná a predstavit aj priateľa ., aby proste aj cez videohovor videl, že medzi nami nič nie je. Ale priateľ povedal, že dobre rešpektuje, že vie že sem tam si napíete vymeníte fotku deti a že ako sa mate ale s videhovorom nesúhlasil. Tak sme sa respektovi navzájom. Napísal mi na narodeniny a ja som sa sama od seba rozhodla aj som priateľovi ukázala, že som sa s ním rozlúčila, nech nie sme už v kontakte a som mu zaželala všetko dobre. Predtým to fungovalo tak medzi nami, že keď jeho niečo trápilo napísal mi a ja jemu to isté. Kontakt medzi nami bol ukončený do momentu, kým môja polovička si nezačala myslieť niečo čo neboli pravdy. Napr som mu ja sama povedala, keď si bol ex po malého, že keď si umyval ruky a ja som stála za ním s malým a čakála, kedy si doumyva ruky, že sa ná mňa dlhsie zapozeral do očí a taky hlboky pohľad som nikdy nezažila a to som bola skoro 5r s ním. A toto som povedala priateľovi a napísal že sme vraj malého poslali preč z kúpeľne vo nebol a pravda . A predtým , že som sa s niekým stretla že mu niekto povedal a tiež to nebola pravda. A bolelo ma to že si také niečo myslí. A vrátim sa k tomu kamarátovi že už sme nepísali ale zrazu že si spomenul priateľ že ako som poslala ten screen že som ukončila kontakt s ním že niekde bol nastavena rýchla voľba na FB ja som ani nevedela čo to je a vedela som že toho flirtujuceho smajika s vyplazenym jazykom nedal ani ja ani kamarát žani sme sigtake neposlali nikdy tak som sa rozhodla mu napísať že čo to tam dal on aby priateľ veril že neklamem tak som mu napísala . Priateľovi som napísala že som sa len spýtala na smajlíka a ukončila kamarátvo ale nebolo to tak lebo som bola smutná z toho, že mi neverí tak som mu napísala že nie som šťastná lebo sa mi rúca vzťah a E si aj myslí priateľ že médiá nami niečo bolo aj keď kamarát puška nech mi aj zavolá napíše že nebolo že má svedomie čisté a tak som písala s kamarátom ale len o Tom že sa mi rúca vzťah ako deti a nič že sex a ja som aj preposlala našu celú komunikaciu . Priateľ že som ho podviedla že som povedala že ukončila komunikáciu keď som sa spýtala len na smajlíka ale neviem prečo ja som podpísala ďalej to bude tým že mi priateľ kriviek a dal na reči a tak že rozchod že mi už neveri že ona ho podviedla myslíte že je to dôvod že podviedla keď je ten kamarat 180km ani náznak nasej našej komunikácie ze nejaký sex či flirt že som písala že sa mi rúca vzťah že je to podľa vás podvedenie keď od začiatku o bol vedel

nelca0510
7. dec 2023

Píšeš strašne zle. Bez čiarok,skaces z jednej udalosti do druhej a potom sa vracias. Na čo ti je blbec,ktorý len žiarli a vymýšľa si. Ja by som to ukoncila,máš dieťa,nemusí toto sledovať.

barbora0308
7. dec 2023

Sorry, ale ja tomuto vobec nerozumiem... Iba jedno je mi jasne, ze kvalitu svojich vztahov hodnotis podla smileov a online komunikacie cez socialne siete 🤷. Kolko mas rokov 15?

tttbb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moonlight1210
7. dec 2023

Trochu viac davat pozor v skole na slohu by ti kedysi nezaskodilo. Je fajn, ze ty vies, co sa u vas dialo, ale my to netusime a opisane je to vcelku chaoticky.

Ale vo vysledku - oslavuj.
Tvoj frajer sa sam urobil exom, cim ta zbavil zodpovednosti sa s nim rozist. Uz ti staci na tom iba trvat, i keby sa vratit chcel.
Odisiel totiz ziarlivec. Jeho podozrenia a obvinenia by nebrali konca. Vzdy by nieco nasiel, cim si sa vraj previnila.
Takze to je aj odpoved na koniec tvojho prispevku - neries, ze tvrdi, ze si mu bola neverna. Moze ti to byt fuk. To je jeho problem, nie tvoj. Dobre sa stalo, co sa stalo, teda ze sa rozisiel s tebou. Nemas za cim banovat. Ani mu nic dokazovat nemusis. Jednak nie si povinna ho presviedcat, a jednak ako ziarlivec by v tom nasiel zas len “dokaz”, ze si sa previnila.

Ak ale chces stravit zvysok zivota neustalym dokazovanim svojej neviny a cistoty, tak bojuj o to, aby sa ti vratil.

trema
7. dec 2023

Nebud smutna, ze sa s tebou rozisiel, takychto volov je este kopa.. aj ty si taka, no.. naco mu hovoris, ze sa ti ex zahladil hlbsie do oci? A preco si vobec ukoncila to dlhorocne kamaratstvo?

miadi
7. dec 2023

Nechapem naco si mu pisala ,ze ex ti intenzivne cumel do oci ked si umyval ruky .. a nechapem preco si stala za nim a cakala kym si umyje ruky. Mozno preto čumel ,lebo si tam divne stala a pozerala. Kym som to precitala cele zabudla som aka bola otazka. Chlapa s ktorym mas mesiac vztah a uz vlastne skoncil nazyvas “ Moja polovička. “ Ziarlivca nepotrebujes. Ani zoznamovat chlapov cez video hovor ani sa extremne sustredit na definiciu smiley face. Hlavne sa ukludni a hladaj niekoho kto nebude taketo blbosti vobec riešit.

syslik81
7. dec 2023

pre buducnost-nemusis priatelovi vesat na nos kazdu blbost ... ze sa na teba niekto pozrie napise k narodeninam etc-naco mu to vravis??? bud rada,ze to skoncilo...a najdi si daco normalne niekoho kto bude respektovat aj kamaratov

lujza123
7. dec 2023

Takže zhrnutie tohto chaotického textu: mas nového frajera mesiac a koli nemu sa rozlucis s kamarátom ktory ti je ako brat. Potom riesis extrémne závažný problem pretoze ti kamarát poslal smajlíka s vyplazenym jazykom o ktorom si frajer myslí ze je flirtujúci?
Nech vysvetľujes ako chceš nový akoze frajer si ale aj tak nájde dôvod na vycúvanie zo vzťahu lebo si ho podviedla písaním.
A ex sa ti hlboko pozeral do oči pri umývaní rúk

Nuž ten tvoj nový objav mohol mať na rozchod rôzne dôvody. Budto chcel zo vzťah ukončiť tak si vymyslel prvú blbosť ktorá ho napadla aby ta mohol obviniť ze to ty si zlá s on odchádza.
Alebo to nemá v hlave v poriadku lebo je extrémny žiarlivec, ale v tom prípade to nieje skutočný rozchod iba divadielko ktorým ta chce postrašiť a zmanipulovať aby si prerušila kontakty s celým svojim okolím. Toto ziarlivci robia, vyhrážajú sa rozchodom dovtedy kým je ich obeť úplne zblbnuta a poslúcha ich na slovo

babulkomale
7. dec 2023

Obdivujem ta, ze sa v tej motanici co pises, vyznas.
Hrozne uz len citat, nie to este zit.

zorkahorka
7. dec 2023

Heeeej, baby, v ktorej casti tej motanice sa uvadza, ze sa s nou novy frajer rozisiel? Som zmotana ja, ci vy? 😆
Ja mam pocit, ze ste sa hladali. Bud mate 20 rokov alebo ste sa v tomto veku zabudli 🤔 obaja
Nechcela by som ho. Len ty pekne ostan sama a trichu dozrej

ivuska027
7. dec 2023

Píšeš ako hotentot.
Každopádne, koľko máte rokov? 13? Lebo tomu zodpovedá debata. Ty ukončis kamaratstvo, od neho to chceš tak isto. Potom si vykrikujete. Ja neviem, či je to dobou, ze sa teraz ludia spravaju ako debili, ale ja som s muzom vyše 20 rokov, ale v živote som neriesila, s kým si píše, s kým sa stretne, tak ako on má nevyšetruje ako policajt, a to chodím s kamoskami na víkendové pobyty s kamoskami 3x do roka. Ak si partneri neveria od zaciatku, tak kaslat na taký vzťah.

sono2
7. dec 2023

Ja som to tiež tak preletela. Mne by osobne vadilo, tieto žensko/ mužské kamarátstva. Proste na to pristál a teraz to vadí. Ja to chápem

jaskolka
7. dec 2023

Ja z toho gulášu slov nechápem skoro nič - nový priateľ, starý priateľ, kamarát, ci ex, nechapem, kto s kým kde a kedy telefonoval, umýval ruky a pozeral do očí, netuším, s kým vlastne máš deti, ci ich máš ty, ci on... Písané bez ladu a skladu, výsledok je asi ten, ze keď raz mam vzťah, tak mam vzťah a nebudem to motať z bývalými a kamarátmi a neviem co ešte.

januska12323
7. dec 2023

Toto všetko sa stihlo stať ledva za mesiac? Kvôli novému objavu končíš dlhodobé kamarátstvo? So všetkým sa mu spovedáš a potom sa čuduješ ako reaguje? Prvý mesiac sa máte ledva spoznávať a nie to brať ako vzťah do konca života.

mizoko
7. dec 2023

Musela som si to prečítať 2x a až tak som čo to pochopila 🤦 ľudia,venujte sa deťom aby sa poriadne učili,inak budú písať tiež takéto hatlaniny ktore je problém rozlúštiť.

jaond19
7. dec 2023

Nepochopila som textu, tvoj pisomny prejav je nezrely asi ako vztahy okolo teba. Buducej znamosti nevešaj na nos ake kamaratstva mas a o com sa bavíte. To je tvoja vec. A nezmyselne ukoncovania kamaratstiev aby sa novy objav citil fajn.... ? Daj sa doporiadku.

h2
7. dec 2023

Načo frajerovi všetko vešiaš na nos? Prečo máš potrebu zoznámiť ich cez videohovor? Načo mu ukazuješ každú vašu komunikáciu s tým, aby videl, že je nevinná? Toto prehnané dokazovanie a otŕčanie mu telefónu s každou vašou komunikáciou, len aby si mu dokázala, že "neboj sa, my nič" pôsobí práve naopak veľmi podozrivo. A už vôbec nepochopím, načo si mu kvetnato opisovala nejaký dlhý pohľad do očí nad umývadlom v kúpeľni.

jesenzima
7. dec 2023

🙄🙄 dokazovať frajerovi screenshotmi a smajlíkmi, že s niekým iným nič nemám, no zbohom 🤦🤦🤦 keby ma môj frajer podozrieval, a ja musím dávať "dôkazy" o mojej "nevine" pošlem ho svinskym krokom do kelu ...

h2
7. dec 2023

@jesenzima Ja som pochopila tak, že ona nemusí, robí to z vlastnej iniciatívy. Frajera to práveže asi skôr obťažuje (videohovor odmietol).

jesenzima
7. dec 2023

@h2 je to možné,, ťažko povedať z toho napísaného gulášu..tak či tak to tiež nie je bohviečo 😃

stanulienkat
7. dec 2023

Naco?????hovoris priatelovi o hlbokych pohladoch??? Co mas 5 rokov? Okrem ineho, zbav sa psychopatickeho ziarlivca. Vztah vyse mesiaca este ani nie je vztah. Toto keby mi robil aj po 3 rokoch, tak by letel.

svokrinjazykmonika
7. dec 2023

Ty si si s niekým dopisovala? Veď to sa nedá čítať čo ty píšeš 😂

katkami123
7. dec 2023

Až z diskusie som sa dozvedela, že s tým chlapom chodíš iba mesiac. 😀
Načo mu všetko vešiaš na nos? Nejaké pohľady tvojho ex, veď si mu do hlavy nevidela, čo si pri tom pohľade myslel. Keby niekto so mnou chcel dať videohovor so svojim kamošom a to sme spolu iba necelý mesiac, pomyslím si, že mu šibe.

lucimichi
7. dec 2023

Ako deti v škôlke. Ste nezrelí.

tamtamka26
7. dec 2023

ja som to ani nedočítala, ale som rada, že nie som sama nechápavá, o čo tu ide... počkám si na vyjadrenie autorky na vaše otázky. Aspoň na to, koľko má rokov.... 😉

tamtamka26
7. dec 2023

@svokrinjazykmonika by ma zaujímalo, či keď si dopisovali, tam to malo hlavu aj pätu...😀 možno ani ten kamoš nerozumel, čo ona chce...

beata_k
7. dec 2023

Nedocitala som....to sa neda 🫣

lija22
7. dec 2023

chskym?

janickacrazy
7. dec 2023

@lucimichi a takíto ľudia majú už dieťa, ach, tiež mi to príde akoby to písala 14-rocna bláznivá puberta 😕

ma77
7. dec 2023

Po prve prečitala som to 2krat a stale som stratena,obdivujem ženy že sa v tom našli a po druhe neviem kolko maš rokov ale text akokeby pisala 13ročna 😝