Je toho už na mňa moc

erka33
23. aug 2022

Ahojte potrebujem sa vyrozprávať ... Možno niaku radu som v koncoch nevládzem žiť už tento život, všetko sa kazí . Cítim sa tak neschopne , bezcenne .... Všetko sa kazí moji rodičia sa mi otočili chrbtom teraz keď najviac potrebujem mamu tak ona jednoducho stratila záujem o mňa a moju rodinu od kedy som vydatá má prišla pozrieť len raz vždy sľubovala musím sa k tebe vybrať a nikdy neprišla ja som vždy pri nej stála keď som bola slobodná ale aj teraz neraz som jej požičala peniaze aj ju vzala na obed a tak .. a teraz sa cítim strašne sama . Hľadám si prácu no nedarí sa mi tak rada by som zavolala mame a porozprávala sa s ňou ale viem že but by mi nezdvíhla alebo by ju to moc nezaujímalo a rýchlo by ma odbila .. syn má dnes meniny ani si na neho nespomenula . Môj syn ju ani neberie ako starkú skoro ju vôbec nepozná totiž to moji rodičia sa cítia veľmi ukrivdení pre niečo na čo nemajú nárok, sestra mala nedávno krstiny u našich dva dni pred nimi som volala s mamou a povedala mi že radšej aby sme nechodili... Od vtedy niesme v kontakte v piatok bola tu blízko nás sestra ju vzala na nákup ale neozvala sa ... Mám depresie nedokážem sa cez to preniesť veľmi ma zranilo ako sa ku mne zachovali muž mi vraví netráp sa vykašli sa na to ale mňa to veľmi ťaží mám chuť kričať prečo sa toto deje mne preco sa mi tak nedarí ... Je strašná bolesť ked matka odvhne svoje dieťa

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
salamistka
23. aug 2022

Dùfam, že moja dcéra nebude musieť nikdy takéto zažìvať (že mi na starobu neprepne).

deti95060810
23. aug 2022

prečo ti matka povedala že nemáte na krstiny chodiť...ani ste neboli?

1andrea111
23. aug 2022

@erka33 píšeš že sa rodičia cítia ukrivdení. Čo to nejako napraviť?

erka33
autor
23. aug 2022

@deti95060810 totižto oni si nárokovali na auto ktoré som predala . Rozbili mi ho dali ho opraviť a rok sa na ňom vozili mne sa pokazilo druhé auto tak som im zobrala to moje auto čo mali ... Chceli má on obrat aby som prepísala na odcina on je ztp bude lacnejšia poistka ... Ja som si ho vzala no potrebovala som vedcie auto tak som ho predala a kupila si vedcie mama to povedala odcinovy a on že robil peklo že to berie osobne a preco som im nepredala a že bude lepšie keď neprídemme na krstiny tak sme neprišli ...

erka33
autor
23. aug 2022

@1andrea111 ako to mám ja napraviť ??? Prečo by som mala ja napraviť nieco čo nieje moja vina ?

ls56
23. aug 2022

Skús sa posnažiť a buď ty ta iniciatívna. Ak po čase nebudú mať snahu,tak sa vykašli na to. Aspoň vieš, akým príkladom nechceš byť pre svoje deti a už by som sa nad tym potom netrápila.

1andrea111
23. aug 2022

@erka33 tak potom sa treba len zmieriť so situáciou. Nič s tým iné neurobíš. Prečo si im to auto neponúkla na predaj?

doriiis
23. aug 2022

@1andrea111
@ls56 ...ako co ma napravit? To ze ju rodina vyuzivala? Normalne ste? Dokedy sa ma nechat vyuzivat?A teraz su urazeni ze si vzala spat co jej patri?
@erka33 ....zial aj medzi rodicmi a detmi moze existovat toxicky vztah.Na tvojom mieste by som postupovala rovnako.Ked ta to preboli tak zistis ze niekedy je lepsie ked niektori ludia odidu z tvojho zivota

erka33
autor
23. aug 2022

@1andrea111 furt nariekali že nemajú peniaze odcin už nemôže chodiť na aute brat nema ešte vodičák spravený keď som sa pytala brata že mu ho predám nemal peniaze a keď som ho predala mama na mňa vyprskla že by ho odomna kúpili oni ... Zrazu majú peniaze keď ho mali rok doma a vozili sa na ňom a ja som platila pôžičku som iné nepočula len ja ti nemám s čoho dať ...

doriiis
23. aug 2022

@erka33 ...absolutne nic si nevycitaj.

0silvia0
23. aug 2022

@erka33 uz do toho pleties pozicku, aj mamu, co ti nema z coho dat. Pozicka bola na auto, ktore oni vyuzivali?

Kazdopadne auto bolo tvoj majetok. To, ze oni dufali, ze im ho nechas, predas, tak mali povedat...

lucka_ke
23. aug 2022

ste divná rodina, ale k veci - mama nemusí mať s dcérou super vzťah, ani ja ho nemám s tou svojou, proste niekedy si dvaja ľudia "nesadnú" aj keď sú najbližšia rodina, netreba sa z toho rúcať, si už dospelá, máš svoju rodinu svoj život

erka33
autor
23. aug 2022

@0silvia0 auto bolo vždy moje pôžičku som si brala na auto ... Ja som mala problém si ho aj od nich vziať ... Keď ho nabúrali ja som ho nechcela dať opraviť ale predať na súčiastky oni ho rychlo dali odtiahnuť k automechanikovi že oni ho dajú opraviť. A od toho momentu si naň nárokujú

marianeta
23. aug 2022

@erka33 a čo si nárokujú? Že rozbili tvoju vec, a bolo ich povinnosťou ti buď škodu nahradiť,alebo dať opraviť? Pekne tá len využili..Za takou rodinou ti nemá byť prečo smutno.. Máš tu svoju, tak sa sustred tam, aby boli dobre vzťahy.

simca06022011
23. aug 2022

@erka33 napravit to mas tak, ze si mala na tie krstiny ist. Napravit to mozes tak, ze proste za tou matkou a otcom pojdes a povies im pekne od srdca co si o tom myslis, a ze ti ako dcere nielenze krivdia ale aj ublizuju a rada by si bola, keby rodina fungovala ako ma a aby deti mali starych rodicov ako sa patri. Ano mohla si sa opytat, ci to auto nechcu od teba kupit, to si moha hned ako si ho dali opravit... ale to uz nevratis, teraz si to proste musis s nimi vydiskutovat (a presne tak ako tu, ze ho mali dlho, naburali ho, odkupit ho nechceli, lebo nemali peniaze atd... tak si ho predala inde). Ked to s nimi nepohne, tak sa nimi treba prestat zaoberat. Tiez nie som s mamou pravidelne v kontakte a ver ci nie, je to este lepsie ako keby sme boli, lebo z tych reci som sa nikdy necitila lepsie, rpave horsie... :D

erka33
autor
23. aug 2022

@simca06022011 ja som máme všetko vysvetlila ona trvala že nemáme chodiť ... Veľmi otvorene som jej povedala že nie je pekne ako sa ku mne zachovali ja som im vždy pomohla či finančné či inak... Ja som to psychicky nezvládla plakala som strašne dlho cítila som strašnú bolesť vo vnútri .... Bolo ťažké si priznať že má len využili .... Ja som od rodičov nedostala nič ani na krstiny ani na svadbu vždy len odomna brali 😥😥😥

0silvia0
23. aug 2022

@erka33 skoda ze si sa toho auta nezbavila ked ho naburali. Ale rozhodne si v prave, ale u vas vztahy neboli asi ktovieake aj predtym.

anita6666
23. aug 2022

@erka33 a preto by ľudia nemali mať viac detí lebo vždy je niekto preferovaný....a ak to tak je,tak ty to nemáš ako ovplyvniť,len to môžeš akceptovať a ries seba...nie matku,sestru, koňa brata a neviem koho este

simca06022011
23. aug 2022

@erka33 tak bohuzial, rodinu si nevyberies. Kasli na nich a rovno nekomunikuj ani ty s nimi. A krstiny boli podla mna tvojej sestry, nie mamine, cize si tam mala podla mna ist. Ja by som na jej zelanie asi kaslala. A nech ta vyhodi pred celou rodinou hviezda, by som jej povedala od srdca ze ma dceru, iba ked potrebuje nieco, peniaze, auto.. ale ked ma byt matka a rodina, tak uz nie :D Ale asi naozaj v klude si ty musis iba uvedomit, ze naozaj ju k zivotu nepotrebujes, nezabudni, ze ked sa odfucia (co sa iste stane) a zacnu nieco od teba chciet, tak treba si spomenut ako sa zachovali k tebe.

deti95060810
23. aug 2022

však áut je plno v bazári, čo robia scény......

danielahamar
23. aug 2022

@deti95060810 tie nie sú zadarmo 😉

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ls56
23. aug 2022

@doriiis čitala som len prispevok,nie komenty tak sa ukludni

doriiis
23. aug 2022

@ls56 ..ja som kludna.