Mam staršiu sestru. Odmala ma ochranovala ako mladšiu sestru. Je aj kritická ale mne to nevadí viem ze sa ma rada a ja ju. Dáva mi šaty po deťoch. Sú ako nové. Môj manžel je nevdacny. Ze sa toho zbavuje a podobne reči. Sú to pekne šaty. Sestra mi stále povie ak sa ti niečo páči nechaj si ak nie posun ďalej ak máš komu. Bola by naozaj škoda vyhodiť tie šaty. Veľa eur ušetrím keď to nemusím kupovať detom. Keď sa jej pokazil vodovod, WC a sušička môj manžel jej to opravil lebo to vie. Povedal ze je rád že jej pomohol. Lenže potom dôjde nejaká hádka a on mi vyčíta ze jej to opravil ze my všetci sme hlupáci a s každým problémom ideme za ním. Ona sa ho pýtala co je dlžná. On ze nič. Ja manželovi vravím ale ved nám sestra pomáha dáva nám šaty hračky pre deti aj veľakrát kúpi nové veci aj sladkosti hračky. Pripadá mi to od muža nefer jeho slová ze sestra sa zbavuje veci.vycita mi ze sa zastávam mojej sestry, ale je to pre.naj človek. Naj kamoška a. Sestra. Ja som vďačná za tie veci. Žiarli muž na sestru? Prečo je taký?
Keď je to všetko tak ako opisuješ,tak manžel je debil.
Nieže si kvôli nemu pokazíš vzťah so sestrou.
Mne tiež posúva kamoška veci a som jej nesmierne vďačná. A ani by ma nenapadlo jej vyhadzovať na oči ,že ona sa zbavuje veci.
A ja takisto posúvam veci ďalej.
Neviem,buď žiarli alebo je taká povaha,že mu všetci a všetko vadí
@kacena4 a potom pri nejakej hádke mi povie počkaj budete odo mňa ešte dačo potrebovať. Neznášam keď to povie hlavne ze je kresťan a mi vraví materialno nie je dôležité ale duchovno. Tak vtedy zabudol ze je kresťan a pomáhať sa ma nezistne
@jana005 tak sa naozaj správa. Povahu ma hroznú. Mi povie ze sa zastávam sestry a nie jeho. Ale vždy sa zastanem mojej sestry.
tak toho krestana by som mu vyhodila na oci... ja som tiez hlboko veriaca ale kazdy kto ma poprosi pomozem aj ked mam pocit ze to obcas niekto zneuzuje ale pomozem v tej chvili a nie potom to vytrubovat co a ako...
Mame tu dalsieho nezreleho cloveka s vysokym egom. Trapne, nezrele reci. Este sa musi v zivote vela ucit.
@0silvia0 len on sa nenaučí v živote pokore. Neprizná chybu. lebo on dokáže opraviť WC vodovod sušičku tak je naj a my len hlupáci naokolo. Jeho zmýšľanie.
@zoro9836 potrebujeme tie veci. A tiež veci potom posúvam ďalej kamoške.
Tak sa ho vecne vzdy spytaj: ok, budem za tie veci sestre platit a ona nech tebe zaplati za opravu? Bude ti to takto vyhovovat?
Ok, opravis wc a pracku, ale neupecies tortu ani neuvaris gulas, ani nevyplnis danove priznanie. Ved o tom je rodina, kazdy robi to co vie a navzajom si pomozeme. Ale tvoje povysenecke reci ma nebavi pocuvat. Poviem sestre, nech si zavola nabuduce instalatera, aby si sa nemusel unuvat a potom o tom 3 mesiace rozpravat.
@0silvia0 dobrý názor. Poviem mu to takto
Autorka, vies aky je, poznas ho. Nikdy nebud ticho ani nikdy po nom nevrieskaj. Vzdy pokojne, kludne a trefne reaguj a bud pripravena. Len takto si to moze uvedomit.
Pokojne si vopred priprav vety, ktore pouzijes. Ved vies na ktore situacie ako reaguje.
Medzi ženami je normálne posúvanie oblečenia pretože my si uvedomuje, že detské oblecenie je drahé, hneď z neho vyrastú,niečo sa dotrha lebo skáču kade tade, zaspini... nechaj ho nech teda platí par mesiacov a hneď ho to prejde. Ak toto niekomu vadí tak to je teda prípad. Mal by byť rád, že si šetrná v niečom na čo naozaj netreba vyhodzovat peniaze keď to môžete mať z druhej ruky. Alebo by mal radšej ženu, ktorá mina viac než koľko mate? A opýtala by som sa či aj toto spadá medzi kresťanské správanie, alebo je to v pohode, lebo sak prísť na spoveď s jedným hriechom furt dookola namiesto snahy zlepšiť sa, to je ľahšie
@zoro9836 prosím ťa,koľko máš rokov?
Jasné,že Dôležité veci riešime spolu,ale aby som si musela pýtať od muža dovolenie,či si môžem zobrať veci od sestry,je fakt choré. A nechápem,že tebe sa to javí ako normálne,fakt nechápem.
Keby nesúhlasil ktovie pre aký blbý dôvod,tak si ich nemôžem zobrať? Lebo ináč ho ignorujem?
Teba by som fakt chcela poznať v reálnom živote.
Či aj tak máš také názory alebo len tu si taký frajer
@zoro9836 odpovedáš mi samé omáčky a nie k veci.
Necítim sa dôležito. Len fakt nechápem,ako môžeš mať taký názor.
To ozaj musí prísť za tebou tvoja manželka sa ťa opýtať či súhlasíš s tým,ak by jej chcela dať nejaké veci sestra alebo kamoška? To sa ona nemôže sama rozhodnúť?
Lebo ináč podľa teba by ťa ignorovala a zhodila ťa?
To naozaj?
Len mi prosím odpovedz na túto otázku
nie neziarli, je to obycana hlupost cloveka ze sa takto chova ak nieco nechce robit nech to povie na rovinu a nie spravit a potom nadavat... a ja tiez posuvam veci aj mladsej sestre je velmi rada, ze sa veci nevyhaduju a ma ich kto odnosit