Je to urážka?

9. jan 2022

S mužom sme sa bavili o deťoch, menili si názory ohľadom výchovy.. popritom som sa spýtala, že načo si robil deti? a on mi odpovedal hneď z fleku... a ty si mi načo roztiahla nohy? mňa sa to veľmi dotklo..urazila som sa.. je to dôvod na tichú domácnosť?

karhu
9. jan 2022

v tvojom pripade nie, rozumu to ani jednemu z vas neprida

nova_mamina_5612
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mondolina
9. jan 2022

nemáte si čo vyčítať

autor
9. jan 2022

@nova_mamina_5612 tu šlo skôr o jeho ego... že som asi útočila aký je otec...deti boli hlavne, že túžil aj on.. prečo by nám mal vstupovať tretí, to je trošku cez.. ale ďakujem za názor

patka06
9. jan 2022

Aká otázka, taká odpoveď. Buď budete urazení obaja alebo ani jeden.
Zvážila by som čo sa pýtam a hlavne tieto diskusie majú byť pokojné a rozumné bez zbytočných emócií.

ysseba
9. jan 2022

Nie, kľudne si podajte ruky, obaja ste položili debilné otázky. A ty prvá navyše.

zmrzlinka2021
9. jan 2022

co znamena "je to dovod na tichu domacnost"
Mas 5 rokov?
Ako umyselne nekomunikovat znamena urcitu pasivnu agresiu, cize to bezne praktizujes voci manzelovi?

janai1
9. jan 2022

Tak prv ho urazíš ty a potom sa chceš hrať na urazenu?

autor
9. jan 2022

@patka06 pýtala som sa načo si ich robil, keď nejak nechce s nimi tráviť čas.. to je blbá otázka?

nova_mamina_5612
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. jan 2022

@zmrzlinka2021 nie, on odíde do izby a akože ide spať... ja pokračujem v čom robím v domácnosti

jaskolka
9. jan 2022

Ste si "kvit" obaja...

autor
9. jan 2022

@janai1 čím som ho? tou otázkou? tak chcela som vedieť načo, keď s nimi nechce tráviť čas..

patka06
9. jan 2022

Podľa mňa je to blbá , otrepaná otázka a vedie jedine k hádke.

zmrzlinka2021
9. jan 2022

Autorka,
a rozpravala si sa s muzom o tom co ta trapi? Ako ti to vysvetlil?
Lebo tieto veci treba v pokoji prediskutovat
"zlatko ja vnimam toto a toto... prosim, ako to vidis ty?"
"pusinka, skusim ti to vysvetlit..."
- proste bezne manzelske rozhovory

nova_mamina_5612
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
darinkaninka
9. jan 2022

Keď si vysvetlila, v akom kontexte si mu položila takúto otázku, tak to nebolo urážlivé z tvojej strany. Dotkla si sa jeho ega, trafila si klinec po hlavičke. Preto zareagoval tak, aby ťa zranil.

nova_mamina_5612
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. jan 2022

@darinkaninka presne, nemala som úmysel zraziť jeho ego, len ma trápi, že si ich akokeby nevšíma.. stále som ja pri nich a potom, keď mi niečo vadí... moja výchova

darinkaninka
9. jan 2022

@nova_mamina_5612 No práveže sa zranila, lebo ten klinec trafila.

janai1
9. jan 2022

Bože 🤦‍♀️ ďalšia co nevie napísať všetko do príspevku a potom si príbeh upravuje podľa odpovedí

nova_mamina_5612
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
azzflo
9. jan 2022

Ano, je to hlupa otazka a je pochopitelne, ze si tym zranila jeho muzske ego. Zareagoval tak, aby rypol aj on do teba. Tym nehovorim, ze tvoja otazka nie je na mieste, ked sa detom nevenuje, ale mate obaja poucenie, ze treba komunikovat uplne inak

slovakboy
9. jan 2022

Urobila si mu výčitku a on takto vybuchol. Uvedomuje si že je zlý otec ale nechce s tým nič urobiť. Budeš musieť zmeniť prístup. Urážať sa netreba ani ty ani on. Hovoril z vás hnev pri hádke.

nova_mamina_5612
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
9. jan 2022

pozri, ak so deti tvoj muž nevšíma, je to aj tvoja chyba, mala si ho od narodenia prvého zapájať do všetkého, dávať mu denne najavo, že ste na deti dvaja. Zrejme si to nerobila a napriek tomu, že si videla, že sa k ničomu nemá, tak si si s ním urobila ďalšie dieťa. Zbytočne sa už teraz rozčuľuješ. Tichá domácnosť pomôže čomu? Úplne hlúpi nápad.

mamina0078
9. jan 2022

Nie, aka otazka taka odpoved 😂

nova_mamina_5612
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nova_mamina_5612
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
9. jan 2022

bože. hlúpy mäkké i, idem sa hanbiť 🙉