Je to sukničkár?

10. aug 2021

Zienky ahojte, mozete mi prosim povedat vas nazor?
Randim s jednym muzom, videli sme sa 3x, piseme si kazdy den, ma fajn nazory, ma fajn pracu, len dost casu travi vo fitku, skoro kazdy den po praci je tam. Ma IG, dost na nom fici si myslim, ja tam ucet mam ale ziadne fotky ani tam nechodim. Stale mam v sebe vnutorne boje, ci nie je suknickar, nedal mi nijaky naznak, dokonca ani sexualne na mna nijak netlači (nebola ani pusa ani sex este)..ale vcera vecer mi napisal ze dobru noc, ide uz spat,.ja som nejak nevedela zaspat a napadlo ma pozriet si ho na IG, zistils som, ze dost vela zien sleduje, dava im like na prispevky, a asi po hodine, co mi napisal dobru noc zrszu zavesil na IG pribeh, dost takeho sexualne narazajuceho charakteru (nejaky vtip to bol). On ma hned o chvilku blokol (nevedel, ze to je moj ucet, mozno len tusil). A ja si teraz vravim, stracam s nim cas? Je to suknickar? Som slobodna matka, dost skaredo som sa vo vztahu popalila a toto je po rokoch moje prve randenie s neviem ci pokracovat🙄 este napisem, ze zoznamili sme sa cez zoznamku.

anile12
10. aug 2021

Skôr mi to príde trošku detinské správanie. A myslím si že ďalšie "dieťa" slobodnej mamičke netreba. Ale je to na tebe

ella_price
10. aug 2021

Vykašli sa na takéto IG vypisovačky. Strata času.

anjelicek26
10. aug 2021

Podla toho, ze ma niekto instagram pre pana nevies zhodnotit, ci s kazdou zacina... este ste sa ani nepobozkali a ty uz skusas robit stihacku... chodte na to pomaly a uvidis... chrante sa, nedavaj do toho od zaciatku cele srdce a uvidis, ako sa ten vztah (a ci vobec) vyvinie... Len preto, ze chlap dba na vonkajsi vzhlad neznamena, ze chodi na zalety... ono je to bohuzial obcas uplne inak, najvacsie neviniatko sa vie vyklut ako uplny hajzlik...

kkovacovak
10. aug 2021

Ty si vlastne zo začiatku vzťahu prešla rovno do vzťahu po 20 rokoch a sleduješ ho ako neverného manžela. Nemáte medzi sebou žiadne záväzky takže to teraz nerieš a uvidíš. Podľa toho čo píšeš tak je ešte slobodný takže si môže lajkovať fotky koho chce a koľko chce. Ber to zatiaľ ako flirt s nadhľadom a uvidíš ako sa vyfarbí.

h2
10. aug 2021

Jáj, to ja robím bežne, že večer dám mužovi pusu na dobrú noc, že idem spať a potom som ešte hodinu na modrom koníku. 😂

liljana
10. aug 2021

Ty mas Instagram, on ho nesmie mat? Este ani spolu nechodite, uz kontrolujes, co kde pozera? Kde su tie casy bez dementnych socialnych sieti a nutkania sledovat a vykrikovat, kto co lajkuje.

marianna_peskova
10. aug 2021

Keby si mal niekto, kto sa mi páči, hocikde blokoval, automaticky tomu rozumiem tak, že dotyčný nemá o mňa záujem.

panelacikova
10. aug 2021

nejdem reagovať na diskusiu, píšem priamo autorke. zamysli sa trošku. ostala si slobodnou matkou. určite máš čo robiť sama s dieťaťom. potrebuješ sa mu venovať, dať mu lásku a hlavne pohodu. nepotrebuješ "vzťah", kde budeš mať takéto čudné podmienky od začiatku. vidím to, že on o teba nestojí. má svoj životný štýl (nemyslím tým, že trtká kade-tade), ale tá jeho posilňovňa a pretŕčanie sa na IG... to je štýl, ktorý on nezmení nikdy. predstav si situáciu, že prejde 5-6 rokov, ty budeš mať na krku ďalšie 2 malé deti od neho a on, namiesto toho, aby ti pomáhal a bol dospelý, bude trčať v posilňovni a hádzať fotky na IG. bude komunikovať so svojimi kamoškami na IG, aj tými, ktoré lozia tiež do posilňovní. je ti toto do budúcna treba? myslím si, že nie. počkaj si na muža, ktorý si ťa bude natoľko vážiť, že ten čas, ktorý henten trávi takýmito debilinami, bude venovať radšej tebe a možno aj tvojmu dieťaťu. muža, ktorému bude na tebe záležať. hentoto je nevyzreté decko, ako píše aj
@anile12 a ono tak skoro nedozreje, ak vôbec. má sa rád, má rád svoje telo a bohvie ešte, aké telá.
osobne za seba hovorím: ja by som takého nechcela, ani keby bol jediný na svete 🙂

marcellka32
10. aug 2021

Títo ig chlapci (nie chlapi) sledujú len počet lajkov, svoje telo v zrkadle, hmotnosť zjedeneho kuracieho mäsa na vode a brokolice, nezmení to len tak, je to jeho životný štýl.... že sa párkrát tebe ozval a stretol neviazala by som sa nejako citovo na neho, ak už teraz ťa trápi koľko ľudí ho sleduje, tak sa na to vykašli v začiatku, existujú chlapi, ktorí si ťa budú vážiť

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
irusa
10. aug 2021

@h2 👍😁

littlebubble
10. aug 2021

Aj moj muz kazdy den cvici a nie len to.Vdaka tomu nevyzera na svoj vek a nie ako polovica chlapov v jeho veku s pupkom.

Skor ten IG je problem.Ak sa chlap potrebuje neustale fotit tak podla mna je to este take deculo.

monkasponka
10. aug 2021

Ja som tiez slobodna mamička.. a ked som hladala partnera, taketo typy mi veľmi nemali čo ponuknut. On môže byt fajn... ale je to detinske.Nemusi byt hned sukničkar a ty stihačka, každy by rad minal čas na perspektivny vztah. A vieš čo.. ja by som s nim hodila reč o tom.. a čo 😁

autor
10. aug 2021

@liljana myslim, ze som tu nikde nepisala o tom, ze ja smiem mat IG a on nie. Po troch mesiacoch pisana a troch stretnutiach som si ho pozrela na IG vcera prvykrat a nic som mu nevykrikovala, ze co tam robi. Proste ma to vcera tak napadlo, ze si ho tam pozriem.

lalenka33
12. aug 2021

Prepáč, ale ty si otvárala každý účet ženy, ktorú sleduje a pozerala ktorej olajkoval fotky? Lebo IG nefunguje ako FB, že ti vyhodí, ktorý tvoj priatel čo lajkol a okomentoval. Prepáč, ale keď takto sleduješ chlapa s ktorým ešte reálne nič nemáš, tak čo budeš robit neskôr keby ste boli vo vzťahu? Aj môj chodí denne po práci do fitka a nemá potrebu sa fotiť a zdielať to na internete. Cvičí pre seba a nie pre ľudí na soc.sieťach. Tieto fotenia, selfíčka a zdielania všetkého na soc.sieťach máme od začiatku vyriešené. Máme známu, ktorá má potrebu každý deň zavesiť svoju fotku na net aby zbierala lajky. K čomu je to dobré? Len k zvadám medzi partnermi.

taskataska
12. aug 2021

3 stretka bez akehokolvek fyzickeho kontaktu?
zlato, chalan ti dal aj bez sledovaciek na instaci vediet, kde ta ma...ano, presne tam ;)