nakolko pri otazke som nemohla reagowat presla som na diskusiu, Mam 4 rocnu dceru ktoru velmi milujem , ked som este bola tehotna tak som so svojim terajsim ex mala problemy, dvihol na mna ruku aj ked neudrel ,odisla som od neho a w 5 mesiaci teh, som sa nazad vratila, ked som malu porodila tak som ho nechala v porodnici, Dowod? neustali krik na mna nadavanie a podobne, po mesiaci si nasiel mladu pipku s ktorou 2 mes zil pocula som ze ju mlatil. samozrejme jeho nepritel je aj alkohol, po roku som mu zawolala ohladom wyzivneho cely rok malu nevidel. od tej doby za nou chodi pravidelne mala ho lubi hrawa sa s nou a ja som snim cele 3 roky nic nemala. samozrejme cely cas vravi ze na miluje obe dwe, teraz newiem preco som sa snim pomilowala ani newiem ci snim zas necakam babo ☹ no stetka a kadeco ine som stale. newiem ci je to laska co citi no ked bol naposledy strasne sa niekam ponahlal mala plakala aby nesiel este prec ,uz druhy den jasne ze wolal ale uplne na mol,,, rozprawala som snim 12 hodin do kopy za dn ale ci to pamata ani newiem. newiem co mam robit ci zas wycuwat ci ostat ...
prosim ta newies ako mam zmazat tie prispevky co som sem dala:
už to keď si dvaja nadávajú je zlé a nieto, keď ešte na teba niekto zdvihne ruku, čo už môže byť viac? však to už je prekročenie takých hraníc, keď si ťa chlap neváži teraz, nebude si ťa nikdy...utekaj kade lahšie..
dakujem za rady prosim vas ako zmazem tie prispevky co sem napisala:? da sa to:?
no keď toto napísala 31 ročná mamička tak ja zjem na obed kefu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@henky12345 Nechapem ty mas 31 rokov a nechas si so sebou zametat ako chudera ako sa jemu zachce. Ja ako mladucka som si zazila zivot s podobnym chlapom a nikdy by som do vztahu s nim nesla a ani s inym kto ma taketo spravanie. Podla mna nieje normalne sa nechat urazat a fackat. Mala by si vyhladat aj ty odbornu pomoc ak sa chces k takemu chlapvi vratit a hlavne lutujem to dieta, co ma takeho oca. Jedno si zapamataj ludia sa nemenia.
@henky12345 ked toto je laska tak.... ja zjem kefu s boxom 🙄 🙄 🙄 🙄
@henky12345 ty ich nezmažeš nijako ....napíš adminovi (martinjasen) daj mu link na diskusiu/otázku ktoré chceš vymazať a požiadaj buď o zmazanie alebo uzamknutie 😉
....piatok je ešte daleko !!! 😀 😀
@miskakyska 😅
@henky12345 mne je to luto co sa ti stalo, ale myslim ze si sa mohla poucit z toho co sa ti stalo uz ked si cakala malu, a zas si urobila totalnu hlupost s dalsim nasledkom do zivota, cim skor vycuvnes z toho akoze good vztahu, tym lepsie pre vas obe. 😢
dakujem vsetkym co ste ma pochopili a niektore ako odpovede ci toto pise 31 rocna zena a pod ,,, nechcite aby sa niekomu z vas alebo vasej kamaratke stalo nieco take .. je to tazke ale kazda tuzi byt stastna tak aj ja som tuzila,,, :( no co uz kazdy sme niejaky niesom dokonala a robim chyby ... vy azda nie?
je to určite týranie, už len to ako sa to snažíš zmazať a máš strach že to tu zostane je na zamyslenie.Nikdy sa k takému chlapovi nevracaj,ak nie kôli sebe tak kôli dietaťu ktoré miluješ,pretože ľudia sa nikdy nemenia,len sa prejavia...
No konečne si sa zbavila zlozvyku používať w 😀😀😀😀
ked nemas sucit ze niekto ma aj ine problemy ako pouzivat w tak sa nepripajaj prosim ta do takych diskusii mam dost problemom nato aby som tu toto riesila , dakujem urcite si dokonala
@henky12345 ano aj ja som porobila chyby v zivote a hlavne sa snazim vyhnut im zas a z mojich velkych chyb som sa aj poucila , nikto nie sme dokonaly a ani ja nie, tak urob to co mas, vycuvaj z toho, pokial je cas
veis, ked ti chlap nada, skaredo, tak to este ako tak prezeries, boli ta to hodne na dusi, ale omnoho boli viac facka a monokel pod okom, a to boli naozaj a toto naozaj nechci zazit 🙂 , hlavu hore a cuuuuvaj
hadam sa mi to nestane myslim ten monokel kedze ja snim nezijem sme od seba uz par rokov ...........
@henky12345 ked ma take stavy ako ma, nikdy nevies, kedy to na neho pride, ci na ulici, ci na chodbe, ci hoci kde, podla mna normalne nie je, co doraba, ako sa aj k tebe sprava. ked si ta ani troska nevazi, neni co dodat, co od neho cakat?????
Ste od seba pár rokov a riesis ze si možno s ním tehotná😀😀😀😀😀 a prepac ale Tvoj písomný prejav značí Tvoju nevyzretost takto píšu pubertiacky a nie matky 4 ročných deti))))....ale hold...ty vies .A áno som dokonalá pretože to co mam v hlave používam na rozmyslanie))))...a nechapem o akom sucite tu pises... 😀 .
@henky12345 ty si do ne ho stále zamilovaná? dokážeš s ním žiť?.....boli by ste rodina.....ty malá on........ako dlho by to fungovalo.......?nikto nevie ako sa vzťah vyvinie...každý robí chyby......no odpúšťať a nezmeniť sa tiež nie je všetko.......alkohol ti vadí teraz a čo potom.....ak budete dennodenne spolu...........máš pekné dievčatko.......pozeraj na ňu ako ju vidíš v budúcnosti.....akú budúcnosť vie vám obom pripraviť..?......na to si v kľude odpovedaj...verím že sa rozhodneš rozumom i srdcom............ 😉
myslím, že si nemusela zakladať diskusiu, reakcie pri otázke povedali všetko a jediná Tvoja reakcia mala byť poriešiť si život sama s malou...