Je to primitívny názor?

14. feb 2023

Dobrý večer. Keď sa nám narodilo dieťa od môjho manžela som nedostala ako dar lásky radosti ani kyticu kvetov ani nič iné. Mala som už vyšší vek nebola som žiadna 20 tnicka aj tak som mala vďaka Bohu bezproblémové tehu. Mala som veľa energie vkuse som musela niečo robiť. Byt v pohybe. Jeho brat dal svojej žene po pôrode zlatú retiazku s príveskom srdiečka. Keď som sa pýtala muža prečo mi nedal ani kvety po pôrode. Povedal a prečo ved bratova žena si zaslúžila rodila prirodzene a ty si mala cisársky rez v narkóze čiže žiadna námaha. Dotklo sa. Ma to ved materstvo je predsa celých 9 mesiacov kým je babo v brusku a neráta sa len azda ci žena mala dieťa prirodzene klasika pôrodom. Aký je váš názor na mužov názor?

silviaa
14. feb 2023

Ze je to idiot. Prepac ale nasral ma.

adka3321
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
estrella5
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
14. feb 2023

Pako

janai1
14. feb 2023

Fakt by som chcela vedieť kde sa vzal ten ohromný názor, že cisársky rez nie je pôrod

zobaka
14. feb 2023

ze ziadna namaha, mne to pride, ze si to narychlo vymyslel, aby sa nejak obhajil

ked ta to potesi ani ja som nic nedostala a rodila som prirodzene 😂

lalala94
14. feb 2023

Fúha, tak toto by sa ma dotklo. Každá jedna žena si to svojim spôsobom odtrpí - niektorá priamo pri pôrode, ak rodí prirodzene, iné zase neskôr, ak rodia cisárskym rezom, keďže je to operácia a tie bolesti sú taktiež hrozné. Akoby si vôbec neuvedomoval to, čo tehotenstvo a pôrod (či už prirodzený alebo cisársky) s telom urobí. Smutné, mňa by to veľmi zamrzelo.

veronikaszabova
14. feb 2023

1. Muza mas idiota, co k tomu dodat
2. Za porody som nikdy nic nedostala, ani som nechcela.

lydus2015
14. feb 2023

jeho názor je síce primitívny... ale ja neviem, ja som tiež porodila dve deti prirodzene a tiež som nič nedostala, ale ani som nečakala, veď nerodila som preto, aby mi manžel niečo kupoval, veď tehu a porod je o niečom inom ako o darčeku od manžela...

bajka16
14. feb 2023

Neviem ako ty, ale ja nerodím za odmenu. Nemám pocit, že si zato musím niečo zaslúžiť lebo som rodila dva krát prirodzene. 🙈
Celkovo aj tvoj názor je povrchný. Ale to, čo povedal tvoj manžel je tiež k*k*tné (sorry inak som to nazvať nevedela). Takže na jednej strane, niesi ani ty rozumne zmýšľajúca osoba a tvoj manžel duplovane.

kathak
14. feb 2023

Tak to nás je viac, a to nehovorím že pri druhom teh.. má nazval aj teliatkom a pred pár dňami mi na inú tehotnú povedal že je pekne tehotná , nie ako ja

bessie12
14. feb 2023

@kathak dalsi kreten na obzore. Ty nie si pekne tehotna ?? To si skaredo tehotna ?? 🤦‍♀ Kde na tychto blbcov chodite ???

autor
14. feb 2023

@bajka16 skvelá odpoveď všetci sme hlupáci...

lyci
14. feb 2023

ja som tiez nic nedostala. ani som nic necakala. prvykrat som sa dozvedela, ze zeny daco ocakavaju za porod az tu na konovi. rodila som 3 dni prirodzene

autor
14. feb 2023

@lyci ženy nič neočakávajú. Ženy sa len potesia ak ich muž milo prekvapí ved dostať kyticu kvetov poteší predsa vždy nielen pri tak významnej krásnej udalosti ako je narodenie dieťatka.

kathak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kitycat
14. feb 2023

Ja si zas myslim, ze cely tento zvyk, kupovat nieco za narodenie dietata je hovadina.

Chces retiazku s inicialou dietata? Kup si.
Ze dostali ini, neznamena, ze aj ty.

Mna sa na to muz pytal, ale zatial nemam... Nepotrebujem odmenu za to

veronikaszabova
14. feb 2023

Tak mna by kytica nepotesila, vobec nie 🙂
Mna potesilo to, ze ked sme prisli z porodnice, doma bolo upratane a navarene na par dni dopredu (od maminky) 😂

autor
14. feb 2023

@kitycat ale vôbec nechcem retiazku. Mam 3. A fakt si kúpim co chcem.. Ale je to tu ale...

veronikaszabova
14. feb 2023

Vadi ti poznamka tvojho muza, ci to, ze svagrova dostala a ty nie?

dzulli1980
14. feb 2023

Dobrý c.o.c.o.t ... s ním to asi na ružiach ustlané mať nebudeš ... ja som v tehotenstve pribrala 30 kg ako taký malý hroch som vyzerala, môj muž mi ani raz nepovedal, že som škaredo tehotná ... čo sa týka tých darov, nechcela a ani som nečakala "bolestné" ... muž chcel, ja som nechcela ... príde mi to zbytočné ... muž by mal inak žene prejavovať úctu, lásku, vďačnosť ako takýmito, za mňa, gýčmi.

autor
14. feb 2023

@veronikaszabova poznamka

lalala94
14. feb 2023

Neviem no, čo sa týka tých darčekov, asi žiadna žena neočakáva honosné dary a ovácie, ale osobne si myslím, že je pekné, ak dá muž žene aspoň kvety a poďakuje jej týmto spôsobom. Ak by vám vaši muži po pôrode doniesli malú kyticu alebo niečo, čo máte rady a poteší vas to, tak by ste im to hodili do hlavy s dodatkom, že vy nič nepotrebujete a nech s tými povrchnosťami ide do kelu? To je pokrytecké, ani sami tomu neveríte. 😀

veronikaszabova
14. feb 2023

Tak k poznamke - hold, bula si si vzala za muza. Mna by tiez taka poznamka urazila. A to som rodila aj aj. Asi by som mu za to vypucovala riadne zaludok.

basulaak
14. feb 2023

Ze je to kkt. Predstavujem si ako by mu zaviedli hadicku do vtaka, pichli injekciu medzi stavce, prerezali mu kolko? 7-8 vrstiev koze, zasili, nutili v bolestiach na nohy a sup do ruk dieta a staraj sa, koj, odsavaj, masiruj hrce! A boh ta zavaruj sa stazovat. Ja som veru dostala retiazku co som si vybrala z eppi, +nausnice, doma ma cakalo navarene a upratane. Nepytala som, ale tuzil mi urobit radost ako vdaku za zdraveho syna, pamiatku. Neverim zenam tuto ich prehnanu skromnost, ktorou sa tu prezentuju.

autor
14. feb 2023

@basulaak no veru tak

veronikaszabova
14. feb 2023

Aj si mu na to nieco povedala?

lyci
14. feb 2023

ani nie, na ziadne blbe kvety som ani nepomyslela. len som chcela ist domov. muz bol z toho porodu a prace rovnako zniceny ako ja. neviem, preco mi nutis nazor, ze by ma kvety potesili

lintu
14. feb 2023

Tomu naozaj aj verí či si len narýchlo niečo vymyslel? Možno ten zvyk nepozná.

slnecnica82
14. feb 2023

Lebo chumaj nevie čo cisársky obnáša....a je to chudák, ale to už musel byť aj predtým ako sa dieťa narodilo...