Je to podľa vás v poriadku?

alexas56
25. sep 2021

Ahojte, chcem sa spýtať na Váš názor..píšem si s jedným mužom cca 2 týždne, milý,slušný, rozumný..celkom ok chlap, ale keďže som po ťažkom rozchode do ničoho sa nehrniem a napísala som mu aj úprimne, že sa ešte necítim nato, ísť s niekym von. On to chápal a normálne sme si písali, ako dvaja dobrý kamaráti. Avšak dnes mi napísal, že písal ,,našim spoločným priateľom'' a že sa na mňa trošku povypytoval, že čo som zač..a už jeden kamarát ,,náš známy'' povedal mojím blízkym, že mám nový objav a stretávam sa s novým mužom. Ako by ste reagovali vy ? Ja som mu nič nesľubovala, píšem si sním len ako kamoška. Neviem, prečo chce o mne zisťovať od iných ? Hádam, nech spozná mňa a nie podľa reči od iných. Podotýkam pýtal sa to ešte aj jedného muža s ktorým som kedysi dávno chodila..Som divná, že to len mne vadí? Alebo je to normálne?

mijunik
25. sep 2021

@alexas56 vadilo by mi to. Nebol by z toho vzťah, ak by si ma niekto takto “preveroval”. To zisťuje, či sa mu oplatí venovať Ti svoj čas? 😡

alexas56
autor
25. sep 2021

@mijunik presne aj mne to také prišlo..však, ak má chce spoznať tak, nech spozná mňa a nie cez reči druhých..a to je ešte tak, že sa to pýtal ľudí s ktorými ani nemám moc dobrý vzťah..

mijunik
25. sep 2021

@alexas56 no super! Ako decko na základnej škole… 🤦‍♀️ A ak už potreboval nasilu info o Tebe od iných, načo Ti to povedal? Čo máš teraz žasnúť, aký je “prezieravý a opatrný”? Chumaj to je! 😛

evaachesa
25. sep 2021

Týmto by u mňa hneď skončil 🤦

mabenn
26. sep 2021

@alexas56 nie si divna...on je divny...to na co sa hra? ee..

fleur1111
26. sep 2021

@alexas56 aj mne by to vadilo a týmto počinom by u mna klesol záujem o spoznávanie o jeho osobu pod bod mrazu.

kristiii
26. sep 2021

Už by bol zablokovaný...

hipuska
26. sep 2021

No, ja by som to tak čierno nevidela. Bola som v opačnej situácii. A tiež som sa "vypytovala". Mali sme spoločných známych a prišla nanho reč, položila som 2-3 otázky. Veď som sa o toho človeka zaujímala a bola som zaľúbená. Neprišlo mi to divné vzhľadom na moje trepotajuce srdce.

mijunik
26. sep 2021

@hipuska a tiež si to zavesila na nos dotyčnému? Ustál to? 😄 Záleží samozrejme na viacerých faktoroch, ale spôsob, akým to celé zrejme prebehlo u autorky sa mi vôbec nepáči.

kitycat
26. sep 2021

Wtf, co za spolocni kamarati o tebe rozsiruju klebety? S tymi by som skoncila.

A ty? Do vztahu sa nehrnies, pises si s dvomi muzmi a este to aj vsetci "kamarati" vedia.

Ak je to znamy znamych tvojich znamych na tu kavu ste mohli davno zajst nez si trapne vypisovat

sidicek
26. sep 2021

Tak ja by som sa bez problému opýtala kamarátov na muža, o ktorého by som mala záujem. Pre pána, ved je to normálne, ako ma spoznávať teba keď ty sa "do ničoho púšťať nechceš". Hlavne, ze ty si už svojím známym zavesila na nos, ze máš niekoho noveho. Asi ta tie predchádzajúce vzťahy poznačili viac ako si myslíš, lebo riešiš blbiny a si príliš vztahovacna.

orangiiina
26. sep 2021

Mna zaujíma, kde si s tým neznámym mužom píšeš? Je to zoznamka?? Lebo ak áno, si divná. Na zoznamke si ľudia píšu za inym účelom a nie kamarátscom. Pre mna to je vodenie chlapa za nos, zjavne ma o teba zaujem a popýtal sa, ja na tom nič zle nevidím. Ale keď tu čítam tie puritánske odpovede o blokovaní 😂 dufam, že ste ženy už vydaté.

alexas56
autor
26. sep 2021

@sidicek ja som preboha nic svojim znamym nezavesila na nos..ved to pisem ,,a už jeden kamarát ,,náš známy'' povedal mojím blízkym, že mám nový objav a stretávam sa s novým mužom'' ved o to ide, že si neprajem aby niekto také veci o mne rozsiroval, ked som stým človek sa ani nestretla

alexas56
autor
26. sep 2021

@orangiiina ahoj, nie nieje to zoznamka, ale fb

kristiii
26. sep 2021

@orangiiina čo to má spoločné s puritanstvom??? Ak mu ona jasne povedala, že je po ťažkom rozchode a nechce sa hrnúť do vzťahu, tak asi posledné čo chce je, aby vypisoval jej známym a dokonca jej bývalému 🤦

alexas56
autor
26. sep 2021

@kitycat akými dvomi mužmi? veď píšem, že to rozšíril on, nie preboha ja

sidicek
26. sep 2021

@alexas56 ved si to vybav s tým kamarátom, čo to šíri po tvojej rodine a blízkej rodine povedz pravdu, vzdialenej ani nekomentuj a finito. Ináč ja týmto vypisovackam nerozumiem, načo to je dobre, to nemáš reálnych kamarátov?

annamarin
26. sep 2021

Teoretický to nerozsiril on, ale Vás známy. On je zaľúbený, tak sa spytal na pár otázok. V tom nevidím nič zlé. Skôr ten známy rozširuje veci, tak ako nie su. Nehnevala by som sa na neho, ale na toho známeho. Určite mu chlapec nepovedal, že "je tvoj nový objav" a podobne dristy. To je vymysel tvojho známeho.

alexas56
autor
26. sep 2021

@sidicek mám reálnych kamarátov🙂 neviem čo je natom zlé si s niekym raz za čas napísať?

hankm
26. sep 2021

@alexas56 1. Ak nie ste dlhorocny kamarati, tak on tym pisanim chce samozrejme dosiahnut nieco viac. 2. Pyta sa na teba, kedze sa s nim nechces stretnut. Ano, urobil to amatersky, ale tieto veci su klebety a ludia klebetami ziju, malo mu byt jasne, ze sa to hned rozsiri. Je to amater. 3. Naco si po rozchode vypisujes s cudzimi muzmi, ked nie si zrela na realne stretnutie??? Hladkas si iba ego, a on je iba tzv. prevadzac. Aj keby nespravil tento obskurny exces tak ho casom odhodis. Ak chces byt seriozna, nekomunikuj so ziadnymi novymi muzmi do momentu, kym nebues mat vysporiadanu minulost. Alebo, ak si taky typ, daj si par tyzdnov, mesiacov sleeping around, ale s muzmi, ktorym voobec nebude vadit, ze im uz potom nezdvihnes.

nttnnt
26. sep 2021

@alexas56 nie je to v poriadku je to debil....koniec hlasenia

cacianka
26. sep 2021

Voľakedy boli dohadzovacky, mali preklepnutie všetky osoby na zenbu a výdaj. A teraz si ľudia zisťujú info o objekte záujmu cez známych a net.
Nečudujem sa že sa informoval, ale nejako to robil neokrôchane a s nesprávnymi ľuďmi z tvojho okolia, alebo sa tvoji známi a kamaráti zachovali debilne a roztrubili dezinformácie.
Vybav si to z oboma stranami, najmä tie trúby čo z teba urobili lovkynu mužov a hneď ťa vykreslili že máš chlapa. A hentomu gerojovi by som tiež vytmavila čo vyvádza. Príde mi ako stîhač a tak bacha na neho, prečo po pár pisaniach pátra a zisťuje. Mohol by to byť magor

alexas56
autor
26. sep 2021

@cacianka presne, aj mne to príde divné..fakt..neviem si predstaviť mať niečo s takým človekom, sklamalo ma to z oboch strán

cacianka
26. sep 2021

@alexas56 opýtaj sa ho priamo prečo to urobil a či si uvedomuje čo ti spôsobil. Kriste 2 týždne si píšete a už snorî, vypytuje. Ak nenapíše niečo slušne a vysvetľujuce, tak ho sfukni že o stalkera záujem nemáš a blokmi. Aj kamošov riadne zdrbni, toto čo má byť. Veď vedia že v akej situácii si a už pindaju že máš nabijaka. Debili všetci.
Aj ja si občas napíšem s kamošmi, 1 ani nepoznám osobne, píšeme o zberateľstvo a trochu aj súkromne, ale nepatrame intimnosti, ale akonáhle by som niečo také zistila, tak by dostal bombu z otočky. Aj všetci okolo.