Co ti este tu janka.tu som ale len na chvilku.ok nebudem ta rusit snad si uzijete pekny vecer spolu.neuveris len kvoli tebe som nakukla .deti idem ulozit a potom sex (snad) juuuuj tisko zavidim uzi si to aj za mna daj si do tela a dobre si to zapametaj aby si sa mohla pochvalit. Snad si este niekedy zopakujeme nocnu minule. Dufam ze viac krat pacilo sa? Na to nikdy nezabudnem. Fuha to mi lichoti budem moc rad janka.cmuuuk vies ako potesit cmuk.To som rada tak zasa nabuduce pa bozkavam vsade.Ma asi jebne z igora on sa zasa vykecava vonku s kamosom a sere na mna.pod navnad ma.koncim pa.
On chodi na nocne a nahodou som ja na to dosla tak ze ma novy tel a v starom ma messenger nainstalovani a ide aj bez sim karty.ja ze co mi to doma pipaju spravy stale a on si pise na fb z kamaratkou nasou taketo veci a hned si vymazaval spravy po chvili.tak som si to stihla nafotit rychlo. Velice ma presvieca ze to tak nieje ako to vypada a ze to nevie co znamena co ona pisala a take blbosti.ale ani on nieje v tom nevinne vsak aj mne trvalo kym som to pochopila o com tam vlasne islo.
hmm nejakeho druhu nevera hej isto.. 😠
Je to nevera. Bohužiaľ. A jasna ako bič. Nenechaj sa opiť rozkom ☹
A viete co je najsmutnejsie cakame druhe babo som v 18tt.idemi prasknut srdce a neviem co mam robit.uplne som zufala z toho.
@222edit rozídi sa s takym partnerom bude ta podvadzat stale... 😒 babo vychovaš aj sama ..ja som na tom podobne..mna partner podvadzal počas našho vztahu...nikdy nepriznal stale prisahal na maleho že to tak nie je ale bolo ked chodieval do nemecka..zo spravania vela vycitiš...ten vztah ukonči 😖
Ak je to kolegyňa s práce, tak si to na nočnej aj reálne užívajú. Ak nie a je to mapr. zadaná žena tak virtuálna nevera s reálnou predstavou. Ak hovoríš že spoločná známa tak dovi dopo yeblo by ma ☹
@222edit záleží na tebe, akej si povahy, ako veľmi si dokážeš predstaviť ten nasledujúci život. Skús sa upokojiť tak ako sa ti dá, sadni si zhlboka dýchaj zavri oči a predstav si v čom teraz momentálne vidíš zmysel. Máš dve možnosti: vyriešiť to, teraz hneď poriadne a dopodrobna..tak aby ste obaja vedeli na čom ste a už sa k tomu nikdy nemuseli vracať. Poviete si celú pravdu, ktorá bude príšerne bolieť. Nebuď hysterická a nerob unáhlené rozhodnutia, pretože stratíš hrdosť a postavenie. Tvoj muž musí vedieť ze to nemieniš akceptovať, že ak sa niečo stalo chceš to vedieť (bez detailov samozrejme), a že sa k tomu postavíte ako dospelí ľudia a rozhodnete sa. Tak ako na všetko žiaľ aj na toto ste dvaja...aj keď to bolí. Keď ti to vysvetlí, uvidíš ake mal dôvody..ak videl a citil problem u Vás dvoch, evedel ho pomenovať a bal sa riešenia ( ano je to trápne a hlupe ale tak proste chlapi funguju) tak sa rozhodnete ci sa cez ten problem prenesiete alebo uz to nebudete vediet. Hlavne sa mu nepodliezaj, nestrápnuj a neponižuj. Jednaj s nim na rovinu tak, aby si sa za seba nemusela hambiť. A hlavne z toho vynechaj vsetku rodinu a okolie...toto bud vyriešite a ututlete, alebo sa to dozvedia všetci a budu vam do toho zasahovat a poucat Vás. Ste na to dvaja, riešte to .
čo sa týka čisto mňa-a niesom ty takže to ber s rezervou- ja by som bola mozno aj schopna odpustiť neveru v prípade ze by to bolo s niekým cudzím, nieco ako jednorazovka. Ak by vsak islo o moju kamaratku, resp. niekoho kto pozna mna a moju rodinu nevedela by som prekusnut tu potupu...myslim ze aj preto ked sa zeny dozvedia ze ich muz podviedol ako prva otzaka byva : poznam ju ?
Každopádne, to zhrniem. Maj chladnu hlavu, ked potrebujes , odid na vikend, dva dni niekam prec, kde sa sama rozhodnes, predychas, porozmyslas..tieto veci aj ked v tebe vyvolavaju najhorsie a najvacsie emocie, musis praveze riesit s takym kludom, o akom samus eba vies presvedcit. a druha vec, rozober to s nim. dovody, jeho postoj k tomu, ci to lutuje alebo len caka kym to prehrmi a on urobi to iste...je to tvoj muz, poznas ho. skumaj ho.ci to chce zatlct, alebo uz uz by sa priznal..dajte si na to cas a postavte sa problemu..nikto a nic ine ti nepomoze. su pary, ktoré prekusli neveru a teraz su spolu statsni a su pary, ktoré to nepreziju co ale neznamena ze je to tvoja chyba alebo ti to iekto bude vycitat... TY si jedinecna zena, sama sebou...neriad sa podla niekoho druheho co ma zarucene metody...jedine co naozaj v tomto plati je nesnazit sa cez to preniest, prekusnut to a tvarit sa ze nic..alebo robit hystericke vylevy...jednak chlap nebude vidiet tvoje hranice a tak bezproblemov bude pokracovat, a jednak sa sama strapnis a ublizis si este viac..a aj detom....rozhovor a klud...az ked budete o tom probleme vediet vsetko budete s nim vediet bojovat a postavit sa mu...velmi velmi drzim palce.
Sorry ale toto podla mna normalne neni co si pisu....a ano telefokn takto funguje aj ked tam neni simkarta,ja som raznasla telefon a fiez tam nebola karta ale fb messenger a vsetko iusloa tak som nasa majitela ze kto to je.Neverim tym jeho slovam co ti vravi ze netusi a tak dalej.....kazdopadne treba sa porozpravat snad ti povie pravdu a sama poriesis co dalej
Fu toto keby pisal moj chlap dajakej tak tak ho pooslem dok riti ze by len tak hrmelo
@222edit skus sa o tom s manzelom porozpravat, povedz mu ako sa citis, vacsina ludi nechce ublizovat tomu druhemu a ci uz realna nevera alebo len spestrenie zivota (pisanie erotickych sprav) robia potajme - ked bude vediet, ze o tom vies, neverim, ze bude pokracovat.
Mne sa este kym sme mali deti tiez stalo, ze som raz zakopla a zaplietla sa s niekym, kto za to vobec nestal - mozes mi verit, ze vdaka tomu som dozrela a uz by som to v zivote neurobila manzelovi - tolko iba k nazoru, ze ked clovek podvedie raz, uz to bude robit stale... a preco som to vtedy urobila? Lebo som sa vo vztahu nudila a toto mi prislo ako zaujimave spestrenie, bola som pre niekoho zase pritazliva a sexi a niekto sa o mna zase usiloval... nie som na to hrda ani trochu, manzela milujem a budem si ho do konca zivota vazit za to, ako to vtedy dokazal predychat. Iba som ti chcela povedat, ze aj ten tvoj manzel sa mozno iba nudil a zaujem kolegyne/ kamaratky mu jednoducho robi dobre... ale neznamena to, ze teba a deti nemiluje a ze toto svoje spravanie raz nebude lutovat... je to na tebe, ale moja rada je urcite sa porozpravat, dat tomu chvilku casu a podla jeho reakcie uvidis, ale aj kvoli detom by som povedala, ze je mozno cas na trochu velkorysosti, ak ti to tvoje pocity dovolia....
Drzim velmi palce...
Si tehotná že s ním? Tak ja by som teda hysterická bola. A vôbec ako môžeš mať spoločný život s takýmto volom pravdepodobne si môže dovoliť kade čo a chlapec proste troška zvýšil level. Pravdepodobne vie, že to nepustíš a vie, že si benevolentá. Myslím si, že je na dlhom vodítku a chceš byť týmto štýlom dobrá žena že žiadna stíhačka. By som mu to ukázala a povedala. Že čo tým sleduje. O čo mu ide. Či nevidí brucho čo máš. Kokos by som mu dala. Facku by dostal a riadnu! Myslím že to neni prvý prípad čo sa vám takéto niečo stalo. Chlap musí vedieť že je žena na pozore! Ja teda si pozriem telefón počítač keď chcem . A skúsil by mi povedať že nemôžem. Tak ako ja nemám čo skrývať! To čo máte za vsťah?
dvaja hotentoti písali 😀 nevera určite,by som sa rozišla s ním ,možno ak by už videl papiere na rozvod tak by sa vyjadril a priznal 🙄
podvadza ta .. a nie raz .. ja by som to asi poslala mailom panovi manzelovi druhej strany aby bol informovany aj on .. a ze kamaratka ...
Zalezi od toho ci chces zachranit manzelstvo.ja by som to ukoncila.pretoze doveru ziadnu by u mna nenasiel.a stale mi to pripomenie pracou kedze spolu pracuju.treba sa porospravat.tento ich dialog si mu ukazala?ak nie jednoznacne by som mu to hodila pod nos.popripade oznamila ze idem podavat ziadost o rozvod.inak tiez ma byvaly podviedol ked som cakala malu...poviem ti to bola bodka mohol robit co chcel.ked sa mala narodila poslala som ho kade lahsie.
@maznacik007 mozno by to nebolo odveci....
podla mna to nie je na okamzity rozchod, uz len preto, ze mate dieta a dalsie na ceste, mozno mate hypoteku,... myslim, ze najlepsie ti napisala @babika23 - porozpravajte sa o tom. vzdy sa nieco deje na oboch stranach, nikdy nie je na vine iba jeden. netreba robit unahlene zavery a hystericke sceny, tym si to iba zhorsis. si momentalne tehotna, mozu ta ovladat hormony a urcite je to teraz aj velky naval emocii. skus vychladnut, premysliet si, ci si vies predstavit, ze budes sama s 2 detmi, prides o dalsi plat v domacnosti, budes na to sama. nechcem vyzniet ako materialista, no mam podobny pripad v rodine - moj brat. jeho manzelka tiez teatralne ziadala o rozvod a nechcela ho v zivote vidiet a neviem co. teraz po 3 rokoch to aj lutuje, lebo vie, ze to nie je jednoduchy zivot a to jej brat nedava male peniaze na zivot, uz aj vychladla, co sa tyka negativnych emocii, prestala byt hystericka a sama priznala, ze robila totalne blbosti a tym si ho iba od seba odohnala. a najviac ju stve, ze brat chodi s partnerkou po dovolenkach, pokym ona je odkazana na jeho peniaze, hoci sama pracuje, ale mala urcity zabehnuty standard... tiez do nej kazdy hudol, ze nie je ziadna handra a iny by si to nenechal pacit, ukazal by mu ako velmi jej ublizil, dobre by mu to natrel, uz by nevedel doverovat manzelovi a podobne - o tom tiez az teraz povedala, ze inym sa dobre hodnoti vztah ineho, ked to realne neziju, ludia maju radi, ked sa nieco deje a tak radi rozhybu ostatnych k tomu co by oni realne nespravili 🙂, proste uz by ich teraz nepocuvala. kazdopadne, vychladni, dobre si to premysli, nedavaj na taketo rady a la "poriadne mu to daj zozrat hajzlovi" ale mysli na to, ze ide o vztah vas dvoch ludi, o ktory sa treba starat a ktory nekonci len tym, ze uz sme vzati a teraz budeme zit lasku na cely zivot. je to na tebe.
@222edit debil...doma tehotna zena a on by rad inu bozkaval...magor
Zbožnujem vetu "Nikdy nieje chyba iba na jednej strane" Takže ak ma žena muža kurevníka, ktorý sa nedokaže udržať na uzde, vždy je to aj jej chyba 😒 To je fakt logika.
@222edit ...a on este zije?
Hajzel je to a ta puča tiež, ty s bruchom plus s dalsim malym deckom a on sa tam natriasa s nejakou nadržanou jankou čo tiež nevie držať nohy spolu. Ak ju poznas tak by som to bez vahania preposlala jej muzovi. Akoze ano chlap je hajzel bez debaty, ale nepochopim ani tu zenu, ze si to rozdava s muzom ktory ma doma male dieta a tehotnu manzelku.
@redlola nie každá žena dokaže kurevníka spoznať, nie každý kurevník sa musí ku*viť tak, že o tom vie cele sidlisko. Nemyslím si, že každá žena vie do čoho ide. Dokonca môže nastať situacia že chalp dostane druhu pubertu, a zreazu sa nevie vpratať do kože, pričom dovtedy mohol byť verný. Nie vždy sa da predpokladať čo sa stane, komu ako prepne. Je milion situacii ktoré môžu nastať, ale zhrnuť to vetou, že vždy za neveru môžu obaja partneri je strašne zovšeobecnovanie bez ohladu na jedinečnosť a vynimočnosť daných situacii.
Od rozkose aj psi besneju. Heslo mojej nebohej babky.zatrhni to. A daj viac povinnosti
@vejula mas pravdu v urcitom zmysle. moja skusenost hovori, ze na takomto chlapovi je to jednoducho vidiet, nemusi si to rovno rozdavat na ulici s niekym, ale vidis to ako sa sprava k inym zenam, ako po nich pozera, ako o nich hovori, to su take nuansy. dalej poznam pripady, kde sa napriklad zena stykala so zenatym muzom aj ked vedela ze je zenaty, po case sa rozviedol a oni dvaja sa vzali, mali novu rodinnu idylku, po niekolkych rokoch sa to opakovalo, ale uz s inou zenou/zenami a ta dotycna sa cudovala ako sa to mohlo stat, ved on bol taky dobry otec rodiny a manzel. samozrejme, su aj pripady, kde normalne funguju ako manzelia. potom poznam dalsi pripad, kde ju chalan podvadzal uz pocas chodenia, chodil na kavicky s kamaratkami, pisali si, rozumeli, zabavali sa a podobne. a ked sa vzali, po par mesiacoch si zacal s kolegynou pocas manzelkinho tehotenstva. a manzelka sa cuduje, preco sa jej to stalo, ako je to mozne a aky je to hajzel. to, ze ona prehliadala tieto naznaky roky predtym, je uz jej chyba. ano, moze sa stat, ze chyti ruhu pubertu, aj takyto pripad mame v rodine, ale opat tomu predcili naznaky. podla mna zadany chlap nema co chodit na kavicky s kamaratkami, nemaju si co dopisovat, telefonovat, smskovat a neviem co este. a ak aj nahodou, tak vsetko na formalnej baze. to iste plati aj u zadanej zeny. kazdy zijeme v takom vztahu, aky si ho vybudujeme.
@222edit nerozumiem co tym chcel basnik povedat...to ma byt ako co?nejaka sukromna sprava abo co?