Je to podľa vás nevera?

helka343
11. júl 2020

Ahojte potrebujem sa len vyrozprávať tak ma neukamenujte. Mam alebo som mala priatela s ktorym sme 3 roky . Priatel nemal pracu len brigady . Neriesila som to az tak ja som mala staly prijem. Neskor si zacal dovolovat a pil zacali hádky a nadavky . Nachvilu sa to utíšilo ale prisla k nam jeho a mama brat .zacala hadka do ktrorej sa zastarali a dost mi nadavali . On bol ticho a zastal si ich . Vtedy som odišla a teraz spolu niesme . Nikdy som nemyslelela na ineho muza no prisiel mi do cesty isty muz stretli sme sa a zacala som citit nieco co pred tym nie . Mam v hlave strasne vela otaznikov rozmyslam ci sa vratit do starych kolaji alebo zacat nieco nove .prepacte vlastne ani neviem preco to tu posem ale nemam sa komu zdoverit

len_nig
11. júl 2020

Začala by som niečo nové, zrejme si s ex moc šťastná nebola. 😊

catherine1989
11. júl 2020

Aj keby si nikoho nového nestretla, ostávať s hentym tupelom je hlúposť. Si samostatná, zárobkovo činná baba, načo ti je vyžierka, čo si nevie ani robotu nájsť, pije, je agresívny a ešte ma aj rodinu za milión 🤦 vyhráš jackpot, ak sa s ním rozideš

montemotherone
11. júl 2020

@helka343 nemal prácu, pil, hádky, nadávky, nezastal sa ťa... Kašli na neho. A hľadaj ďalej, len nie takého istého 😏

77daniela77
11. júl 2020

@helka343 Nevidim dobre buducnost s takym nespolahlivym clovekom ako muz s ktorym si zila....urcite by som skusila novy vztah,aj keby to nevyslo,nelutovala by som ze som sa zbavila aspln takeho nicomnika.....

jaass
11. júl 2020

@helka343 neee, nevracaj sa do starych koľaji. Práveže super, že teraz tak sa stalo, že došiel iný muž do cesty, buď rada 🙂 a byvalý keď nemal stálu pracu - no chcela by si žiť celý život tak, aby si ty ťahala domácnosť? nie,nie.

j_a_j_a
11. júl 2020

Ked ste sa uz rozisli tak preco by si nemohla zacat novy zivot. Zabudni na ex naco je taky ti je taky muz co ti nadava. Kasli na takeho. Mas aj na lepsieho. Prajem vela stastia🍀 🙂

kvetinka75
11. júl 2020

Len dufam ze ten.muz nie je zenaty.

goodidea
11. júl 2020

K tomu vzťahu s tým "chlapom" predtým... Utekaj a neobzeraj sa ...utekaj ...pridaj.....utekaj ....

helka343
autor
11. júl 2020

@len_nig nie nedaval mi nic

helka343
autor
11. júl 2020

@kvetinka75 nieke zenaty .

helka343
autor
11. júl 2020

Ďakujem pekne za rady . V skutočnosti je toho ovela viacej proste . Nemal mi dat pocit ze s inym mi bude lepšie

tncka
11. júl 2020

@helka343 naco by ti bol taky chrapun? S novym bude lepsie,hlavne aby to nebol podobny typek

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
11. júl 2020

@helka343 a kde je tu prosim nevera v tejto diskusii? Ja ziadnu nevidim

sara07
11. júl 2020

podla mna ste sa pohadali, vyfarbil sa rozišli ste sa teraz maš novy vztah skus si to lepšie pomenovat

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ovaaa
11. júl 2020

Urcite nieco nove. Od prveho partnera ruky prec, ziadne navraty, ved si vyberas partnera do zivota. S tym druhym by som dala kamaratstvo, pomale spoznavanie, to vies na zaciatku su vsetci borci. Je fajn, ze chemia funguje, to je zaklad....treba zistit ako to citi aj on.

deti95060810
11. júl 2020

ten prvý bol príživník... ak je tento čo len troška lepší od prvého tak určite áno...

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
11. júl 2020

@perdulka7 ja som to pochopila ze sa rozisli...

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
j_a_j_a
11. júl 2020

@perdulka7 podla mna ano

0silvia0
11. júl 2020
helka343
autor
11. júl 2020

Ja sa ženy stale rozhodujem .odohrava sa vomne nieco co neviem dopodrobna opísať. Všetko co mi byvaly robil si plne uvedomujem a strašne ma to láka k tomuto novemu kamarátovi. Uvedomila s si pri nom ze ex mi nechyba ale je mi ho luto .pravda je ze stale vola pise a ano prosí sa ale toto je to co práveže nechcem .. ja to chcem 100 % ukoncit ale ako? 😿 nechce to pochopiť . Viem to ze keby mu poviem ze mam ineho prestal by mi volat ale takym sposobom mu zase ublizit nechcem .... ach jaj

helka343
autor
11. júl 2020

A za neveru si to davam pre to lebo niesom uplne vyrovnana s tym rozchodom. Ale ked som s novým nemyslim vobec na nic

h2
11. júl 2020

@helka343 Musíš to s tým pôvodným ukončiť raz a navždy. On, keď cíti, že váhaš, bude stále skúšať, aby si sa k nemu vrátila. Proste mu napíš, že s vaším vzťahom je definitívny koniec a potom si ho zablokuj v telefóne.

goodidea
11. júl 2020

Utiiikej Foreste.... Utiiikej