Ahojte, minule s muzom sme sa zamyslali nad tym, ci sme si sudeni😁
Pozname sa cez moju spoluziacku od mojej strednej a od prvej chvile sme si sadli. Hned sme sa skamaratili, chodievali von, uz v tedy som ho volala "moj frajer" 😁.
Roky plynuli, kazdy mal svoje vstahy, zaujmy, no stale sme si aspom raz za rok nasli cas na kavu - pokecat. A nakoniec sme skoncili spolu😁. Teraz sa smejeme ze uz sme mohli byt spolu 12 rokov minimalne keby tolko neotalal😁 (zo srandy)
Dokonca, som mala pin na bankomatovej karte jeho datum narodenia ( co som si uvedomila az nedavno), pritom sme spolu este ani neboli, nic🙈
Mame rovnake myslienkove pochody, na co on mysli, ja to poviem o par minut a naopak.
Su to take male nahody, no my sa nad tym vzdy pozastavime, ze ci pana to neni mozne 😁
Vy ste sa ako, a kde zoznamili so svojimi muzmi, priatelmi, druhmi? Mate to tiez take "osudove"? 😊
@modraslamka áno, máme taký vzťah, život. Keď som ho spoznala vo veku skoro 20 rokov, zaklincovalo ma do podlahy a vedela som, že toto je konečná. Iné kamošky obháňali frajerov rôzneho typu, možno do dnešného dňa... my spolu skoro 24 rokov. Niekto povie že sa na seba typovo podobáme, niekto nechápe ako si spolu vychádzame. Kto nás pozná a vidí, povie že stále vidno tú lásku a iskru v oku. Dokonca si myslím že telepaticky komunikujeme, ja na niečo myslím, on to povie. 🤭Ja si myslím, (vlastne to cítim) že sme sa mali stretnúť. Keď sa tak zamyslím roky dozadu, aj teraz, niet chlapa kt. by sa mu rovnal. Ak by nebol on, asi som sama.
@modraslamka ja osudovost vnimam cez nase datumy. Mam narodeniny v den jeho menin. A den mojich menin je velmi podobny (nie rovnaky) dnu jeho narodenin. Ja mam meniny 27. 8. a on narodeniny 28. 7.
@modraslamka my sme sa spoznali v praci, kde sme obaja brigadovali pocas vysokej, ale povodne sme mali ine plany, on chcel ist studovat na tu univerzitu, kde som bola ja, rovnaky odbor v rovnakom case, to sme sa este nepoznali, keby isiel, stretli by sme sa tam, ale kedze nesiel, nasli sme sa inak, ja som si isla vybavovat autobusovu karticku kvoli skole a zbadala som na dverach inzerat, ze hladaju brigadnicku, a tak sme sa tam stretli, ja to povazujem za osudove, tak ci tak by sa nase cesty stretli 🙂
Zalezi len na tom, na co veris ty🙂 Ak mas pocit, ze si mozete byt sudeni, tak tomu ver a bude to tak🙂 Ja na osud napriklad neverim, neviem, kazdy ma vsak nieco, comu musi verit.
My sme sa spoznali na pokeci. V tej dobe som tam už veľmi nechodila a keď som si s niekým písala tak som klamala kde bývam, ako sa volám, kde pracujem....On mi napísal prvý, nepamätám si už čo. Niečo úplne odveci. Keď som uvidela jeho fotku napadla mi myšlienka že sa s ním určite stretnem. Nikdy sa mi to pri nikom druhom nestalo. Bum, už sme 14 rokov spolu
Tak da sa na to pozriet rozne. Krajsie je ze ste si sudeni 😁alebo by sa dalo povedat ze ste za tych 12r co ste sa poznali nestretli nic lepsie a nakoniec ste sa nasli z kamaratstva vzniklo nieco viac . A Uz ste si prischli . Osudova laska znie krajsie ze? Je jedno ako ste sa nasli hlavne nech vam to vydrzi. ❤️
Jansé že niečo také existuje.Ja som sa o tom presvedčila vela krát.Nie len v partnerstve ale aj čo sa týka rodiny alebo kamošov tie dátumy narodenia alebo aj životné čísla k sebe všelijako ladia a doplňajú sa.Už dlhšie sledujem astrologiu,numerologiu a veci okolo takže môžem potvrdiť že nič sa nedeje náhodne
Kolegyne v januari dumali, kto vlastne na prestupny rok toho 29ho ma meniny.. mala som za ulohu to zistit.. Radomír
O mesiac mi na inzerat na zoznamke zareagoval Radomír 😆
Coskoro bude uz 8 rokov mojim manzelom 😍
@modraslamka s mužom sme sa našli cez pokec, ja som si tam písala s jedným chlapom (potenciálnou známosťou) a akurát som sa išla odhlásiť, že pôjdem kamoške na kávu a vtedy mi vyskočila správa od neho, zareagoval na status v mojom profile a čuduj sa svete, jediný kto ho pochopil správne, bol mladší, ešte vysokoškolák a aj tak mi vyrazil dych svojou inteligenciou, hlavou mi preletela myšlienka, že s týmto človekom zostárnem, sme spolu už 17 rokov a hovorím si, že všetky moje vzťahy a sklamania má mali doviesť k nemu 😉
@modraslamka Osudove asi nie, len mozno take sudove :p
Osud je to, čo máš v natálnom karmickom kolese... teda v astologickom. Dobré články k tomu má pán Drozd... astrology.sk