Je to normálne, že manželka chodí do krčmy?

16. feb 2022

Obaja mame 26 rokov dvojročne dieťa.Ide o to že žena tak dva krat alebo niekedy aj tri krat do týždňa chodi do krčmy na nejaké 3,4 hodiny kedy ako..Ale háčik je vtom,že vždy príde uplne triezva a nikdy ju necitit za alkoholom.Ale stále povie,že ide do krčmy s kamoškou.Pytal som sa jej nato a trvá,že chodí do krčmy len moc nepije alkohol..Myslíte že to moze tak byť?

lucia7933
16. feb 2022

podla mna to neni normalne, a navyse ked mate malé dieťa...

anjelicek26
16. feb 2022

2-3x do tyzdna 3-4h v krcme, ked mam doma male dieta by ma ani nenapadlo...to ide vecer s kamoskou von ci ako? Ze je triezva je fajn, keby chodila zmalovana pod obraz bozi by to bolo asi este horsie...vies, co v tej krcme robia, kam ide? Ved tam posli kamosa na pivo sadnut na ten vecer a mas jasno... Ale podla mna zresetovat, vyventilovat staci raz za cas, nie tri krat v tyzdni... keby toto robil chlap, ho tu zeny zozeru... a opravnene...

0silvia0
16. feb 2022

Chodi tam urcite s kamaratkou? Nema nejakeho chlapa?

leni1977
16. feb 2022

Výraz "krčma" pre mňa znamená zafajčený podnik, 4. cenová, ak si mám toto predstaviť tak podľa mňa by smrdela po toľkých hodinách čo tam strávi.

autor
16. feb 2022

@0silvia0 veď práve že aj ja si to začinam mysliet

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
16. feb 2022

a co sa jej neopytas co robi a kde a skym a kde boli? :D vy sa nebavite doma? A myslim, nie ze kde si bola? ale co riesili kde... a teda hlavne KDE. Lebo teda do krcmy asi nechodi, mozno robi nieco ine... s kamoskou ide na kavu, a tak... 3x do tyzdna 3-4h je dost, podla toho na co.

lucia7933
16. feb 2022

a povedala ti preco potrebuje chodit tak casto?

0silvia0
16. feb 2022

A to ona sama ti hovori ze chodi do krcmy s kamaratkou? Aj poznas dotycnu kamaratku?

kate211
16. feb 2022

3x do tyzdna na 3 ci 4 hodiny chodi do krcmy s kamaratkou? To co s nou prebera 12 hodin tyzdene osobne? V tom bude skor nejaky chlap. To sedi na 3 ci 4 hodiny 3x tyzdenne.

andrejka1974
16. feb 2022

Toto normalne nie je možno raz za mesiac na hodinku si vybehnúť nie je zle a si si istý že ide do krčmy určite by som si to overila s kým sa stretáva a kde naozaj

ysseba
16. feb 2022

No však keď bude v tej krčme, tak si nájdi zámienku a choď za ňou bez ohlásenia. Zabudol si si kľúče napríklad. A normálne to nie je. Ani keby tam naozaj chodila s kamarátkou a naozaj by nepila, nie je normálne, že 2-3x do krčmy. A vôbec - mohla by to prestať volať krčma, veď to je otrasný výraz pre jednu ženu (ak teda nie je štangastka a nechodí do posledného pajzlu, čo predpokladám, že nie. Lebo to by asi kandlila od cigariet)

0silvia0
16. feb 2022

@ysseba mozno je to celkom utulny moderny "pub", tiez mi slovo krcma nejde do usi.

marcellka32
16. feb 2022

Opýtaj sa krčmára či tam fakt chodí 🙂

kikk
16. feb 2022

A kolkokrat do tyzdna tam chodis ty?

ukulela
16. feb 2022

Tak ale zase ked vezmem spodnu hranicu, 2x do tyzdna si vypadnut na 3 hod z domu a vykvakat sa s kamoskou niekde na kave je znesitelne, nie? Krcma nemusi byt pajzel s chlastom. Na druhej strane by ti nemala mat problem dat vediet, kde je a s kym je.

deti95060810
16. feb 2022

do krčmy nepustím ani mm ... žena do krčmy? príde mi to veľmi zvláštne...čo poznám ženy ktoré chodili do krčmy - boli to alkoholičky

denden77
16. feb 2022

ja mam tiez male dieta a raz za tyzden/dva vybehnem von.. tiez hovorim, ze idem "do senku" a pri tom je to normalna pizzeria 🤣

mpg
16. feb 2022

Ak je to nejaké občerstvenie na dedine alebo okraji mesta a ona s kamarátkou sa tam chodia porozprávať a kúpia si kávu alebo nejaký nealkoholický nápoj, tak na tom nemusí byť nič zvláštne, ale môže sa stať, že tam stretnú aj nejakých mužov, ktorí radi chodia po takýchto zariadeniach. Treba si to aj nejako overovať, či je to v poriadku.

daniela2202
16. feb 2022

Pokiaľ žena-matka sadne vonku na terasu... ok, ale isto nie na 3-4hod. S kamoškou nech sa stretne po meste, v parku a s dieťaťom na prechádzke. Je veľmi nechutné matka s pohárom v ruke, cigareta a dieťa v kočíku... to je príklad

ysseba
16. feb 2022

@marcellka32 Len aby nechodila práve za tým krčmárom 😀

30ericka
16. feb 2022

toto je skutocne? naozaj? Samozrejme, ze to nie je v poriadku. Raz za cas sa vyventilovat vonku, to chapem.. ale takto casto? To nie je v poriadku. Ak je to pravda to co pises, sadla by som si s nou a otvorene a priamo by som sa s nou porozpravala, preco uteka od svojej rodiny. Preco jej je lepsie s nikym inym ako so svojim muzom a 2(!) rocnym dietatom

bajka16
16. feb 2022

Žena? 3 krát v týždni v krčme toľko hodín? Keby bola alkoholicka tak je to možné alee keďže ona nepije tak to je ťažko uveriteľné. Keď príde cítiť z nej "krcmovinu"? Ovonaj jej vlasy hneď budeš vedieť či chodí naozaj do krčmy alebo má tá krčma pipík medzí nohami. Veľa šťastia.

veselo_neveselo
16. feb 2022

Podla mna uplne normalne, ved co to je 3x za tyzden na par hodin vybehnut a s niekym si pokecat. Ze je matka este neznamena ze ma byt priputana pri dietati 24/7. Krcma, pub, kaviaren, to je jedno, kde sa stretavaju, pit nemusi, da si kofolu a prerecnit zeny dokazu aj viac ako 3 hodky denne s kamoskami. Ak ti to vadi, tak sa dohodni ze bude chodit menej; ale to potom plati pre oboch rovnako :D A dolezite je aj, ked budete spolu doma, tak aj nieco spolu robit, a nie, ze von ist "nemoze", ale doma nuda, lebo chlap chce kukat na telku ci do mobilu.
A teda rozpravat sa treba aj doma, aby sa mohla vyrecnit aj doma a nemusela len s kamoskami.
Neviem, vadilo by ti to menej, keby chodi 3x do tyzdna na cvicenie, nechty, do shoppingu?

7lenka11
16. feb 2022

opýtaj sa, do akej krčmy chodí a over si, či ju tam ozaj stretávajú... a nie, nie je to normálne, keď máte malé dieťa.. chápem, že ľudia sa potrebujú socializovať, to asi väčšina z nás, no napríklad ja deti nemám a do krčmy (resp. do lepšieho podniku) idem raz za 2-3 týždne, niekedy raz za mesiac.. zvyčajne je to len večera s pohárom vína a celé posedenie trvá možno dve hodiny.. na dlhšiu akciu s kamarátkami chodím raz za tri mesiace, napr. celý deň alebo celý víkend.. inak sa často navštevujeme aj s rodinou a ďalšími priateľmi a tieto návštevy sa dokážu natiahnuť, ale vždy tam idem s mužom

nevenka
16. feb 2022

@deti95060810 my sme chodievali "za mladi" do krcmy, do druhej dediny, no ale nic ine blizko nebolo, jedna krcma v nasej dedine a 2 vo vedlajsej. Chpdili sme tedq tam, kde vacsina mladych. Ono je to aj o zvyku, ako kto tomu hovori 😅😊

svetkaadamko
16. feb 2022

Asi to treba trochu viac objasniť, lebo aj môj manžel nazýva "krčmou" každú jednu reštauráciu, kaviareň atď, len tak zo srandy. Takže ak chodí manželka na taky čas tak často do takej fajnej zafajčenej krčmy, ako majú v Hornej Dolnej, tak je to čudné a pre ženu dosť nevhodné, ale ak ide s kamoškou niekde do reštiky na kávu, tak to je zasa iné. Mne osobne by to nedalo, odísť takto od 2-ročného dieťaťa, ale tak každý sme iný a ona to možno berie inak. Nehovorím, že ma sedieť doma na zadku len preto, že ma dieťa, veď aj otec nech si ho užije, ale toto si musíte hlavne vy dvaja vyjasniť.

7lenka11
16. feb 2022

inak prepáč, ale v dobe sociálnych sietí a moderných technológií, keď sa vieš spojiť s hocikým hocikedy, mi príde odôvodnenie, že sa chodí s kamoškou vykecávať trochu neuveriteľné.. ale môžem sa, samozrejme, mýliť

ukulela
16. feb 2022

@7lenka11 ziadna socialna siet nenahradi priamy socialny kontakt. a dalej - su zeny, ktore si naozaj potrebuju oddychnut od deti - ja, ked som zavalena domacimi povinnostami a deti mam na krku 24/7 uz cele tyzdne bez prerusenia, co by som dala za 3 hodiny off line bez toho, aby som musela riesit, komu utriet zadocek a komu zohriat jest a najst kocku z lega alebo specialne tricko specialnej farby, lebo ine sa dnes obliect nemoze a nesmie .... mne je cudne, ze muz hovori o krcme a spochybnuje, ze zena chodi niekam, lebo nie je opita a nesmrdi krcmou ... tam je chyba v komunikacii. ja osobne by som vramci oddychu radsej na masaz, ako do kaviarne 🙂

7lenka11
16. feb 2022

@ukulela veď ja nikomu názor neberiem a nemusí so mnou každý súhlasiť.. no aj tak mi príde divné, že matka malého dieťaťa má energiu a zároveň potrebu každý týždeň chodiť do krčmy.. v mojom okolí je veľký babyboom a keď vidím kamošky, že sú po celom dni rady, že si vôbec môžu sadnúť, tak to by tejto partnerke silno závideli.. áno, nič nenahradí priamy sociálny kontakt, ale asi to nie je 3x do týždňa tak dôležité, aby na 4 hodiny musela utekať do krčmy... takéto aktivity sa dajú obmedziť alebo riešiť viacerými spôsobmi.. prečo si napríklad kamošku nezavolá domov a jej partner zatiaľ pôjde s dieťaťom von? no keby môj muž každý týždeň tak dlhý čas presedel v krčme a mali by sme malé dieťa, mne osobne by to sakra vadilo...
otázne tiež je, či jeho partnerka bola vždy taká extrovertná a proste ju materská ubíja, nedokáže doma obsedieť, a preto chodí často von.. alebo je to nárazová zmena v jej správaní, potom by to bolo podozrivé asi každému