Je to normálne?

23. aug 2021

Ahojte babenky,
Som vo vzťahu s mužom, ktorého ľúbim...on ma syna...a máme aj spoločné dieťa...syna ma na striedavu, pracuje dosť, prerábame dom do toho záhrada...je toho dosť...nemáme čas na nič.
V podstate som spokojná...ALE minule ostal prihlásený na PC...jaj ženy už keď som "kutrala" v jeho súboroch vedela som, že robím zle....

Čo som našla sa mi vôbec nepáčilo...to, že predomnou mal vzťahy to viem, ale koľko fotiek s každou ex...výlety a pod. Ale najkrajšie foto mal so svojou ex...fotili sa pred narodením ich syna....rôzne zaľúbené foto....s tehotenským bruškom...potom ako drobca drží ona...on..milion fotiek z drobca....vylety a pod. prišlo mi to strašne ľúto, lebo my nemáme skoro žiadne spoločne fotky....pred narodením drobca som makala...stále služobky a pod. po narodení drobca už nebolo vôbec času...chapem že dôležitý je reálny život ale bolo mi ľúto, že "ich syna" fotil každú chvíľu aj ex a na nás "nemá čas" pár dní potom som vravela, že sa malo fotíme a on, že nie je čas na to... A že pre neho foto nemá žiaden význam....tak neviem či vravel pravdu, keď ma v PC "milión" foto s ex-kami 😔

miriam11
23. aug 2021

Vidíš problém tam, kde nieje.

77daniela77
23. aug 2021

Smutne,aj mna by to mrzelo.Chod na to takticky,ze cas uteka a ze by bolo dobre sa fotit.Jednoducho ho fot ked bude s dietatom,povedz nech odfoti ties teba.....netreba sa ho uz pytat na jeho nazor,lebo budes zbytocne zase zranena🤔

elizabet173
23. aug 2021

nerieš somariny, sústreď sa na to, aby ste mali na seba viac času, viac spoločných zážitkov, rozhovorov. Sama píšeš, že si pred narodením drobca makala, samé služobky a po narodení už vôbec nebol čas. A vieš, keď čakal prvé, bolo to pre neho niečo nové, nepoznané a keď ex iniciovala fotenie, tak sa fotili. Predpokladám, že keby si ho iniciovala ty, tiež by neodmietol. Foto s tehotenským bruškom im zaručilo čo? Nič. A čo ti bráni, aby ste išli spolu na výlet a urobili si pár fotografií? Ak to prispeje k tvojmu pocitu šťastia. Nehľadaj problémy tam, kde nie sú, ak je to muž pracovitý, spoľahlivý, zodpovedný, má ťa rád, tak nerieš fotografie s bývalou. Bola súčasťou jeho života. Keby si si bola zobrala slobodného, bezdetného, tak toto neriešiš.

kittykat22
23. aug 2021

a nebolo to preto, lebo mal jeden vztah a cas? Teraz ma nutne dohadovacky s ex, striedanie syna, teba a dalsie dieta a do toho pracu a samozrejme vydavky pre dve dve rodiny. Ma vela starosti. Nehladala by som za tym nic viac. Podla mna ma toho vela. A ty nebud smutna, zacni fotit. Nabehni online, vyber si fotak/telefon a zacni fotit. Co ti brani? 🙂 To co bolo s ex nezmenis - ale mozes si spravit kopec krasnych fotiek a videii. Trapit sa koli ex nema zmysel. Je s tebou, ma s tebou dieta a nie je na co ziarlit.

queen_mary
23. aug 2021

Objednaj vam fotenie a vec vyriesena 😅

bosorka2302
23. aug 2021

Objednaj fotografa a hajde fotit sa 😀😀 aspon 50 zaberov

brita7777
23. aug 2021

Kto hlada, najde..bohuzial. Netreba to nabuduce robit a budes kludnejsia. Minulost je minulost.

martul
23. aug 2021

Píšeš že si makala, tzn. že ani ty si nemala čas, tak prečo obvinujes muža že nemá čas aby mali fotky. Možno nemáte veľa nastajlovanuch fotiek, ale ste spolu aj s materiálnymi vecami, čo o nich povedať nemôže

autor
23. aug 2021

Ďakujem babule za Vaše reakcie, musím sa na to pozrieť racionálne...máte pravdu, len keď sa dostanem do "emočneho módu" vypnem rozum a začnem "porovnávať" čo robil / nerobí s nami s ňou...teraz, keď som videla tie foto "nejde" mi to z hlavy...ale jasne vezmem mobil a budem fotiť ako "Japonec"

autor
23. aug 2021

@martul áno je pravda, že som robila skoro do pôrodu...a jeho ex bola doma celé tehu...

minutka
23. aug 2021

Podla mna je divne ze ma v pc ex frajerky. Chapem syna a byvalu manzelku. Boli rodina. Ale naco tie ine zeny? Zamrzelo by ma to. Obj rodinnu fotografku netrva milion casu. Asi nie si ani ty na fotky ked ta to stve iba kvoli inym. Ja mojho syna fotim velmi vela. A hl vyvolavam foto. Aby sme mali pamiatku

livka283
23. aug 2021

Presne to isté mám aj ja, ale foto mi ukazoval sám od seba raz na fb, keďže ho nemám medzi priateľmi a ani nechcem...samé, že modelky, zahraničné výlety no mala som dosť, ale keď iniciujem ja fotenie, nemá problém, povešala som x fotiek teraz po dome, aj jeho syna z prvého manželstva a bol veľmi rád, len to ide ťažko, chce to trpezlivosť. Môj mal ťažký rozvod doteraz sa ťahajú po súdoch tak na romantiku akoby rezignoval...A tehu nemáme ani jednu spoločnú 🤷 začala som organizovať výlety, s bábätkom je to náročné, ale ide s nami chce. Hlavne neporovnávať 🙂

konikkon
23. aug 2021

Problém je v tebe. Ex bola iniciatívna, ty nie si. Hádam si nemyslíš, že chlapi behajú za ženami, aby si denne robili romantické fotky. Vždy keď sa ideme s mužom fotiť vymyslím si kompozíciu, outfity, miesto... On len spolupracuje a,, drží " fotiek mame plný pc. Ak by som to nechala na neho, nemame fotky hádam ani zo svadby.

zuzanka.zuzu
23. aug 2021

1.prvé je vždy prvé, aj keby mal druhé s ňou tak by už toľko "neochali" 😀
2.vidite, my lenivé svine sa máme najlepšie a muži pekne skáču 😝 uuuurčite budem robiť do pôrodu 🙄 ona leží doma a organizuje fotenie, ty si buduješ kariéru... každému čo chce 😉

tabakmirka
23. aug 2021

Čo bolo, bolo. Urobila by som za tým hrubú čiaru. Myslím, že keby vedel, že ti na tom tak záleží tak by aj s tebou to tak mal. Nerob si dozaista z toho ťažkú hlavu.

selest
23. aug 2021

Fotky pravdepodobne iniciovala ona, my by sme nemali ziadne fotky keby som ja nefotila pri kazdej prilezitosti.

bagre
23. aug 2021

nuž aj my máme najviac foto s prvým dieťaťom, lebo potom prišli iné veci a nejak nebol čas, alebo ďalšie veci. Dokonca som chcela 2x sa ísť odfotiť ako komplet rodina - nevyšlo kvôli chorobám. Ak je to len o fotkách, tak si ich urobte, ak je problém inde, porieš ten. Ale neporovnávaj - ani počet fotiek ani iné veci. Ja za seba keď mám povedať - dnes by sme ich mali menej kebyže sa môžem vrátiť v čase a uprednostnila by som radšej čosi iné..

matqa411211
23. aug 2021

"Hladas problem tam kde nie je" vazne? Vam by zeny nevadilo keby vas muz ma v pc fotky byvaliek? 😄 to je hadam vtip

simca06022011
23. aug 2021

no vies.. lenze tie fotenia URCITE organizovala ta zena.. ja to vidim na sebe, proste ani ma to nenapadne riesit.. a nebudem za to zazerat, na tych co taketo fotky maju. Je to proste o nastaveni. Objednaj vas na fotenie a idete... A ak je ako iny chlapy, tak predpokladam, ze PC disk ma plny a to ze tam tie fotky ma, neznamena ze ich obzera, ja mam tiez fotky hadam este aj so skoly v pocitaci, s vyletov, s kdekym. Dalsia vec, je tam jeho syn, tak preco by to mal vymazavat :D
Ak ti naozaj chyba ze sa nefotite, nemate cas atd, tak na case menit to.. a nie riesit to "co bolo".

bagre
23. aug 2021

@matqa411211 odpovedala som inak, ale k tomu čo sa pýtaš - ako 20 ročnej mi vadili všetky, dnes neviem... trocha inak na to pozerám. Pokiaľ sú to foto z výletov, a normálne v počte pár kusov... Aj keď my fotky nedávame na siete... Autorke najviac vadili tehotenské foto atď, a že ich je veľa - a tam už problém nevidím vôbec. A zase iná vec je, čo reálne s tými fotkami robí partner. Predpokladám že nič v tomto prípade.

bosorka2302
23. aug 2021

@bagre ano tiez mi ako 20r vadilo ze muz ma hrncek svohej ex s menom vystaveny😀😀. Teraz neriesim take banality. Vekom clovek selektuje veci

matqa411211
23. aug 2021

@bagre ja pochopim fotky s malym, ale z vyletov atd? Naco? Pre mna nepochopitelne

maminkadeticiek
23. aug 2021

Nie je to problem.Moja prva ma asi miliardu fotiek.Moj druhorodeny syn,moje zlaticko milovane ma asi tretinu fotiek z toho.Lebo proste mam uz tristo inych povinnosti ako neustale nas len fotit a s laskou to nema nic spolocne.Myslim ze to tak ma aj tvoj muz.Neries to a radsej zarezervuj rodinne fotenie 😉 To ich fotenie tiez isto neinicioval tvoj muz ale jeho zena,takze nesmiruj a chodte sa odfotit aj vy.

bagre
23. aug 2021

@matqa411211 v podstate na nič, je to len minulosť ako všetko ostatné. Neboli spomenuté "seriózne" problémy takže fotky tam zrejme ostali lebo nie každý má hneď potrebu mazať celý život keď začne nový vzťah. Proste len tá myšlienka u chlapa - ako prvé musím zmazať fotky. Neviem si to predstaviť. Viem kedy by mi také fotky vadili, niekedy tu býva príspevok kedy je jasné že je to mimo... ale tu, neviem.

maminkadeticiek
23. aug 2021

@bosorka2302 Joooj,uz davno by som ho potichu fukla do kosa 😁

bosorka2302
23. aug 2021

@maminkadeticiek anoooo nahodne sa rozbil 😜😜

autor
23. aug 2021

Ďakujem za všetke reakcie....asi máte pravdu...pri prvom dieťati to mal asi inak...teraz máme naozaj toho veľa...rozumiem, že sa mu možno nechce...a možno naozaj ona bola iniciátorka...fotenia...mne prišlo ľúto, že má pamiatku na celý priebeh tehu...na drobca ako sa narodil tam bolo cez 700 fotiek...a ja som ako bláznivá klikala...ľúto mi je, že som bola zvedavá...mám ponaučenie.....fotky by som určite nemazala viem, že je to jeho minulosť...

martinellacka
23. aug 2021

je to pekne, mat fotky, ale co z toho, ked nakoniec to ich vztah nezvladol? Bud rada, ze ho mas, ze ste spolu a viacej sa zameriavaj na ten vztah medzi vami, na to spolocne, nie na nejake fotky 🙂

jaass
24. aug 2021

Skôr by som si položila otázku, prečo ma medzi foto syna aj bývalú….veď keby k nej vôbec nič necítil, tak fotky zmaže a nechá si len syna. Takí sú asi muži 🤷‍♀️ Možno si tie foto pozerá keď nie si pri ňom…. Inak mi to nedáva zmysel..

brita7777
24. aug 2021

@jaass toto moze byt cisto pohodlnost, muzi nie su poriadkumilovni v takychto detailoch tak ako mozno zeny, jednoducho sa mu nechcelo, nemal cas, nechal si napamiatku / ak sa nerozisli vzlom, preco nie.