Je to normálne?

magduska12
20. nov 2012

Ahojte. Mám takýto problém - s manželom som sa zoznámila cez internet, písal si s viacerými dievčatami a keďže bol v zahraničí, nestretol sa ani s jednou. Po čase a telefonátoch sa do mňa zaľúbil a s ostanými prerušil kontakty. Po čase sme sa vzali, máme dcérku. Na sociálnej sieti natrafil na jedno dievča, s ktorým si písal a uložil si jej fotku i fotku jej rodinky (mal uložené aj fotky, ktoré mu poslala, keď si písala). Na moju otázku prečo, odpovedal, že sa teší z toho, že sa vydala, má dieťa a je šťastná... Ale po čase som zistila, že občas si tie fotky pozerá. Je to podľa vás normálne??? Ďakujem.

sue
20. nov 2012

Ty si nepozeráš fotky svojich kamošov? Pretože ak som dobre pochopila, tak spolu nič nemali, nie je to jeho bývalá...

martini
20. nov 2012

Určite ti to nie je milé, ale ak len toto, tak sa nad to povznes...

anjelicek26
20. nov 2012

@magduska12 - ak je to len toto, tak super... mozno pre neho nieco znamenala v priatelskej rovine, spriaznenu dusu s ktorou si mal o com, aj ked v nej nevidel a nevidi partnerku... ja tiez sledujem rada osudy davnych priatelov, som rada, ked sa im dari...

ktore
20. nov 2012

@magduska12 co ti na to povedat.ja by som ziarlila.

mircalla
20. nov 2012

No na toto by som neziarlila, su to fotky rodinky a nic spolu nemali, ja si tiez pozeram foto kamosov

magduska12
autor
20. nov 2012

Ďakujem za toľko príspevkov 🙂 Ide o to, že na fotkách, ktoré mal uložené z čias, keď si ešte písali je pri mori v plavkách. A tiež na jednej fotke, ktorú si uložil, keď ju našiel na nete, je tiež v plavkách. Pozeral si práve tú a nie fotku celej jej rodiny...

mircalla
20. nov 2012

@magduska12 hmmm....tak to by som asi ziarlila, to je o inom. hoci si myslim, ze medzi nimi urcite o nic nejde, to by mi uz prijemne nebolo, ale zase nie je to nic hrozne...no proste sa mu asi pacila, mozno aj paci ako zena, ale nic by som za tym nehladala, muzi to robia

magduska12
autor
20. nov 2012

No neviem, čo si o tom myslieť. Nikdy sa nestretli, videl ju len na fotkách. Nie je to nič príjemné, keď si pomyslím, že si obzerá inú ženu a že sa mu dokonca môže páčiť. Ale už nechcem do toho vŕtať a stále to otvárať, aj keď ma to trápi a mám na jazyku, že sa ho opýtam prečo.

euka210
20. nov 2012

podla mna je to normalne 🙂 Ved aj ja pozeram, co maju moji kamosi nove v zivote a aj mm, hoci vela mame spolocnych a on nie je az taky "zavislak" ako ja 🙂

digysa
20. nov 2012

@magduska12 Podla mna mu prebieha v hlave fantazia....co keby....co keby sa nestretol s tebou, ale s nou. Aky by bol jeho zivot s nou.... Je to iba uvaha a spomina si na stare casy....

Cloveka to trochu "hrkne", ked si muz pozera stare lasky, ale to su take sukromne veci...ako keby si mu zakazovala snivat o tom, ze sa miluje so supermodelkou. Clovek ma sny a fantazie a tie su jedine, ktore su jeho. Vykasli sa na to.... ma predsa dieta s tebou.

Moj muz ma vela fotiek od minulych frajerok(aj mi ich ukazal) ...ja som ale v tom obdobi nebola v jeho zivote a predsa mu nebudem zakazovat, aby "spalil svoju minulost", jeho vlastny zivot...to povazujem uz za velky zasah do sukromia. Aj ja mam odlozene nejake fotky byvaleho frajera...len tak, na pamiatku, ked budem mat 80, tak si ich budem pozerat a spominat 🙂

mirka1308
20. nov 2012

myslím, že na tom nič zlé nie je 😕 A že si zrovna pozeral foto v plavkách?? Ja sa napríklad pozriem na foto v plavkách alebo na vyrysovanú postavu nejakého muža 😅 niekedy to môže vyzerať že slintám 😀 😀 ale nič viac v tom nie je 😀 😀 proste pekné foto poteší 😉

mircalla
20. nov 2012

@magduska12 ozaj to neni nic strasne....pust to z hlavy. toboz ked sa nevideli, fakt to neries

maruska24
21. nov 2012

vieš ako sa hovorí, muži sú z marsu, ženy z venuše 😉 si len predstavuje, aké by to bolo keby sa s ňou aj stretol, či by sa nedali dokopy a pod. Keby to bolo naopak? a ty by si mala takého priatela? tiež by si to robila. a ako šťastne vydatá by si mu tiež priala, a možno poslala aj na vianoce peknú sms.

lucka1987
21. nov 2012

@magduska12 ja si tiez kukam fotky priatelov na fba kukam ake maju pekne deticky a tak... 😉 a mm robi to iste, ale neukladame si ich do pc. pozriem sa raz a hotovo..
moj si zas nechal v case nasho chodenia fotku byvaliek dvoch v mobile. a asi po roku a pol som hadala v jeho mobile nasu spolocnu fotku. to bolo aj rvy krat co som sa jeho telefonu vobec dotkla, a nasla som tam tie fotky byvaliek, skoro ma porazilo. mm na to, ze on nie je typ, co by stale aktualizoval mobil, mazal cisla, fotky. ze on na to nema cas, a ze ci nemoze mat pamiatku na ne. ako keby umreli alebo co mi to prislo, lebo tie byvalky stretavame pravidelne 😅 povedal aby so ich zmazala, a ja ze nie, ze to si musi sam zmazat a tak aj urobil, viac menej pre pokoj v rodine, ale tiez ma to trosku dostalo. v tej chvili som bola nahnevana a bolo mi to luto,a lebo som ziarlila neviem.. teraz sa nad tym usmievam, naozaj sa treba nad tym povzniest.. aj ty si postahuj nejake fotky do pocitaca , mozno bude mat on podobnu reakciu ako ty a pochopi ako sa citis

magduska12
autor
21. nov 2012

Ďakujem dievčatá za reakcie. Viem, že to nie je nič také, ako keby som zistila, že ma podvádza. Ale hrkne to s človekom, keď zistí, že si uloží fotku dievčaťa, s ktorým si dopisoval a že si ju aj pozerá... A môžem ešte jednu otázočku? Riešili by ste to s ním alebo by ste sa tvárili, že neviete o tom, že si ju pozeral???

maruska24
21. nov 2012

@magduska12 ja sa poznám, ja by som asi spať nemohla 😀 a tebe to tiež vrta v hlave. Takže ja by som sa ho to len tak nezávezne, možno v nejakej nestresovej chvíli opýtala, že som si všimla akú dievčinu si prezerá, že vyzerá sympaticky a tak. Proste tak nejako začala tému a nenásilne ju pretriasla 😀 vieš, aby oheň nebol na streche a aj moja duša bola uspokojená 😀 😉

angel31
21. nov 2012

ani neviem ako ti to mam oznamit.. stary ma dieta.. tak preto je stastny ze sa vydala... ale jeho to prejde ked pride manzel na zimu pre budky na vtaky 😀 zacni setrit a zaloz muzovi poistku

kabelka11
21. nov 2012

@magduska12 ako sa poznam riesila by som to s nim a sralo by ma to,ale zas urcite by som sa rpeto nesla obesit.

magduska12
autor
22. nov 2012

ahojte. tak debatu máme za sebou... včera, ani neviem ako sme sa k tomu dostali, sedeli sme pri počítači a bolo to 🙂 vraj si hľadal nejakú fotku na kartičku do práce a pozeral veľa fotiek, no a táto sa tam jednoducho zanechala v tých nedávno pozeraných dokumentoch... do hĺbky sme to nerozoberali, viem, že by to nemalo zmysel. viem, že stále, keď sa niečo podobné zopakuje, mi to bude vŕtať v hlave, ale jednoducho musím sa nad tým povzniesť, lebo inak budem žiť v neustálom napätí... a to sa jednoducho nedá... veď aj on ma nekontroluje a nesleduje, s kým si píšem a tak, ale ja som doma na materskej a asi sa nudím 😒 tak čaute zatiaľ a prajem pekný dník...

sorciera24
22. nov 2012

@magduska12 toto by som fakt neriesila.....to robim aj ja a myslim, ze kazdy, kazdy ma nejaku minulost, priatelov, fotky, spomienky.......su to len spomineky, ja si mnohrat pozeram fotky praitelov a ich rodin (aj napr. mojich ex- a co?....maju svoju rodinu, ja svoju a to je dolezite...je pri vas, vas lubi a nezijeme uzavreti medzi murmi.......treba nechat trosku volnosti a anozaj tu envidim nic zle.....nevyrabaj problemy zbytocne tam, kde nie su....a uzivaj si milujeceho manzela a spolocnu rodinu 🙂