mam 4 rocnu dceru s ex priatelom s ktorym sme boli kratko moje tehotenstvo bolo no uf asi nie welmi stastne, v 3 mesiaci na mna dvihol ruku do 5 mesiaca som mu nedvihala mobil a potom som sa zlomila sravanie bolo ako kedy nekedy mily milujuci vsetko zadovazil pre malu ale na tacke som mala aj casto aka som stetka a sami krik. po porode v porodnici som to ukoncila aposlala som ho k vode. par krat volal ako sa mame ako nas lubi ako sa chce vratit, no po mesiaci som sa dozveedela ze si nasiel dievca 18 narocnu pipenku s ktorou zil pocula som ze ju aj mlatil a utiekla potom od neho, potom par krat zas volal mne no ja som ho zrusila . po roku som sa mu ozvala koli vyzivnemu ci chce vidiet malu, samozrejme stretli sme sa a od tej doby chodi za dcerou, neviem ci niekoho mal no tvrdi ze nie, a stale tvrdi ako nas cely cas miluje uz na ,mna ruku nedvihol co presli uz 4 roky ale uraza ma stale- teraz sa stalo ze sme sa spolu pomilovali a ja neviem co mam robit, ked bol u mna tak sa strasne ponahlal prec mala plakala aby nesiel a on siel a opil sa neviem kde ho taha ale viem ze strasne pije,, neviem ci je to laska ci zas odist abo ostat :
to si robis srandu???? toto a laska???? ruky prec od neho a zi si spokojny zivot s dcerou a nerob este aj jej stresy 😠 😠
Preboha toto ma byt laska 😠
ja osobne by som takeho vola asi nechcela 😉 ak by ma chlap udrel, uz nikdy by sancu nedostal..lebo ak to urobi raz, urobi aj druhy. 😖 apropo..po svete chodi este dost chlapov 😉
toto nie je láska!! 😠 😠 😠
Vykašli sa na neho, radšej nech má dcérka super maminu, ktorá ju miluje ako "rodinku", ktorá je psycho!! 😠 😠
Keď ťa udrel raz, zopakuje to, zvlášť keď teraz pije!! 😝
cize:
a) je verbalne agresivny, uraza ta.
b) fyzicky nasilny , bil ta
c) ma problemy s alkoholom
d)ktovie kde a skym sa styka/ma vztah.
Zena, ZOBUD SA. toto nie je laska. Od takeho chlapa co najdalej. Co mas z takeho 'vztahu'??
Aky bude mat tvoja dcera obraz o vztahu medzi zenou a muzom, ked bude vyrastat v takomto prostredi??
Podla mna nemas ani nad cim uvazovat.
ak chlap udrie zenu,to laska nieje.Prec prec prec...ak nechces dopadnut ako ta 18tka ktoru mlatil.
laska????? utekaj kade lahsie!
aj tak si urobíš po svojom,je jedno kto ti tu čo napíše..znova sa s ním vyspíš, potom zas,potom dostane po "hube" potom ti niečo kúpi a bude ti plakať pri nohách a presviedčať ťa,že to všetko z lásky k tebe...
ďakujem neprosím ...myslím,že si dosť rozumná aby si sa rozhodla správne
Ak ti vyhovuje, ze ta predtym bil a momentalne chlasce a uraza ta, tak hura, pokracujte aj nadalej 😉
Ak ti nestaci to, ako sa spraval doteraz, tak potom uz neviem. Ako moze jedna dospela zena vobec polozit taku otazku? Pochadzas vari z prostredia,kde bolo bitie, urazanie a opilectvo povazovane za prejav lasky? Mas masochisticke sklony? Ci poznas taketo vztahy, ktore nebodaj aj funguju na takychto zakladoch a daju sa povazovat za stastne?
Odporucila by som ti basne o laske,z ktorych sa dozvies co je skutocna laska! Ani v jednej sa nespomina bytka a ked ano,tak to preto,ze poukazuje na to,co laska urcite nie je!
Ano. Je to láska... Ten hlupák miluje len sám seba 😒
opat si tu niekto myli "prizemny zivocisny pud" s laskou? 😀
Neviem ci sa daju urobit este horsie veci a chyby,ktore uz on urobil.Udrel ta ,nadava ti,pije,to nie je laska,nevazi si ta ani ako zenu ani ako matku jeho dcerky ☹
taký človek,ktorý tiebe alebo tvojmu dieťaťu ubližuje,či už fyzicky alebo psychicky,ani len netuší,čo láska je.radím ti,ruky od neho preč.a človek,ktorý veľa a rád pije,sa tohto zlozvyku len veľmi ťažko zbaví.viem o čom hovorím.ak chceš žiť v kolotoči - dobré časy,opilosť,hádky,nadávaky a ponižovanie,ľútosť,odpustenie,dobré časy a zas dookola,tak mu šancu daj.málokto totiž počúvne rady od tých,ktorí si takýmto niečím prešli a nechceli by to nikdy viac zažiť
už dávno si to mala ukončiť na dobro, keď si sa už raz odhodlala skoncovať to s ním,malo to tak aj zostať, nie nadarmo sa vraví, že :dvakrát nevstúpiš do tej istej vody" ale ty nieže 2krát,ale už niekoľkokrát, sprav už rázne STOP inak to pôjde takto dokolečka.... spravno to aspoň kvôli malej ..... ten vás určite nemiluje,to by vyzeralo inak. ako môžeš vôbec uvažovať,že chlap čo na teba ruku zdvihol, že vieš že mlátil aj inú ženu, že chlastá ....že by vás mohol milovať, milujúci chlap sa správa inak..... to mi ver...
utekaaaaaaaaaaaaj ....asi to nema dobre poukladane ...a nevies ci nezbije aj malu a nepotrebujes s malou chodit po psychologoch koli spravaniu jej otca voci tebe..male deti vsetko vycitia a podla toho sa aj spravaju mozu byt uzavrete
rozmysli si dobre ci ti taky chlap stoji za to...moj nazor odist co najdalej od takeho chlapa
odit nez zacne robit zle aj dietatu! dost ze si dovolila aby sa k tebe tak spraval... 😔
laska ? kde ? ja ju nikde nevidim. 😔
chlapec má problém sám so sebou .. píšeš, že bil aj tú mladú .. zmeň si číslo, rodina nech Ťa tají, vybav si súdny zákaz styku, priblíženia sa, kontaktovania vrátanie telefonovania, sms, emailov, stretávania sa .. nie je to láska, cítim, že veľmi chceš niekoho ľúbiť, ale takto to nejde .. miluj dcérku naplno ako to len dokážeš a vládzeš a maj v hlave obraz .. chceš aby udrel aj malú???!!!! preruš všetky kontakty, styky, všetko s ním, žiaden kontakt ani s jeho rodinou a priateľmi .. ak sa bojíš, zájdi do centra pre slobodné matky, že utekáš pred tyranom, alebo iba na úrad práce, sociálnych vecí a rodiny, oni Ťa znavigujú .. kľudne mi napíš IP
viem, ze si zufala a chces muza, ktory ta bude milovat, ale muz ktory zenu miluje, nerobi take veci, ake ty opisujes 😔
laska je, ked sa muz o rodinu stara.. ked nosi domov peniaze.. ked je mily, nezny, laskavy.. ked je vzdy pripraveny a ochotny ta zaskocit v akejkolvek situacii.. ked sa hra a smeje so svojim dietatom.. ked sa miluje so svojou zenou.. ked idete spolu na prechadzku.. ked sa spolu smejete pri filme... ked ta prekvapi milym darcekom.. ked sa vzdy po praci vracia domov.. ked nema problem urobit nakup.. ked proste zenu hladi, nie bije 😔
Nehnevaj sa ale toto je des....
DUFAM ZE SI SA ZOBUDILA!!!!! ,škaredý sen a veľmi škaredý........
utekajte od neho čo najďalej
kvôli dcére preboha preč od neho..ja mojho muža mlujem,ale keby slopal a robil by takýto cirkus doma,tak by som ho hnala ako psa a len preto,že chcem aby dcéra vyrastala ako človek a nie ako zver..Ved aký má príklad preboha?..Koľko detí na svete toto vidí doma a potom ked sú vačšie, sa divíme prečo kradnú,fetujú a robia zle,práve preto ,že to vidia u dospelých doma..Vyzeráš byť veľmi pekná a sympatická žena a verím ,že si určite časom nájdeš muža ,ktorý si ťa bude váži a bude mať rád teba aj tvoju dcérku..Ale preboha neostávaj s takýmto debilom..aspom kvoli dcérke,aj ked to iste bude ťažké,urob hrubú čiaru a sústred sa na nové a pekné veci a hlavne na život dcéry,tá je najdôležitejšia na svete ..Veľa šťastia prajem
Už po 5 mesiaci si urobila chybu. Zapamätaj si, jedna facka nikdy nie je posledná! S láskou to nemá nič. Spočítaj si, koľko žien ti to napísalo.
preboha to sa este pytas ci je to laska?vsak uz aka uboha musis byt aby si bola s takym psychopatom,nechapem vobec nechapem ako moze jedna zena dovolit aby nejaky chlap len tak dvihal nanu ruky a psychicky ju tyral!!!!
nie,to nieje láska,ani k tebe, ani k dcére...........je to -ešte slušne povedané -sebecký BLBEC
@henky12345 no podľa toho čo píšeš tak sa čudujem že sa aj pýtaš, neni to láska, s takým človekom by som nedokázala žiť a nie ešte aby som ho nechala s mojou dcérou, človek asi nikdy nevie čo od neho hrozí, bála by som sa ho a vyhýbala by som sa mu
tak toto láska v žiadnom prípade nieje!!!!!! To čo píšeš okolo lásky ani neutekalo :-/ Ako píšu druhé baby: zobuď sa a ruky od neho preč!
nie nie je to láska.