Je takéto správanie sa kamarátky normálne?

27. nov 2019

Ahojte, mám také zmiešané pocity z mojej kamošky. Niekedy ma vytáča, inokedy mi je jej ľúto, niekedy si zase myslím, že je len vypočítavá.
Keď bola mladá otehotnela hneď sa vydala a muž sa staral o nu aj dieta. Po materskej nerobila, vraj si nevedela nájsť prácu. Potom robila na dvoch miestach a z každého ju prepustili po pár mesiacoch kvôli blbosti, dokonca vraj z jedného miesta kvôli tomu lebo sa nechcela vyspať so šéfom. Ako viem, že chlapi majú všeliaké úchylky, ale ideál krásy nie je. Má cca 150cm a cez 100kg. Potom otehotnela s manželom znova (medzi tým ešte spávala s kadekým) a narodil sa jej syn. Rozvidela sa a odsťahovala k mame. Po skončení materskej zase dlho nerobila lebo vraj si nevedela nájsť prácu. O deti aj o peniaze sa starala jej mama. Je to staršia pani, ktorá si kvôli tomu musela zmeniť aj prácu, lebo z jej platu nemohla celú domácnosť utiahnuť. Ale zaráža ma na nej to, že chodí ako "Majster sveta". Fakt hlavu hore´, a so slovami aká je ona perfektná, šikovná, krásna, jej nič nechýba(necítim tam žiadnu pokoru). Konečne si našla prácu, v ktorej bola stále na PN. Po čase sa na nu vykašlala (už ani neviem akú mala výhovorku), potom bola nezamestnaná opäť si našla prácu z ktorej odišla lebo pomenovala majstra "pekným slovom". Takto to s nou ide do kola. O deti sa jej stará mama s ktorou býva a keď je niečo treba pre deti, tak do toho zapojí celú rodinu. Ty mi daj na to a ty na to.. Niekedy žasnem a ke´d spolu ideme na kávu rada by som jej trochu povedalal do duše, ale ona nikde chybu nevidí a všetko čo robí je podľa nej správne tak ja neviem.

zuzikak
27. nov 2019

Mna by len zaujimalo preco sa s nou kamaratis, ked nie je podla teba normalna. Ved nech si zije ako chce. Co sa to teba ako tyka ? Ze ty mas malo starosti, ked sa musis starat o zivot niekoho ineho ? Prepac za moju uprimnost ale to, ze by si jej prehovorila do duse je len a len tvoj nazor. Myslis, ze ju nejako osvietis alebo co ? 😀 Staraj sa ty radsej pekne o svoj vlastny zivot a budes mat hned o starost menej.

autor
27. nov 2019

@zuzikak praveze za to to sem píšem, aby som si vypovula aj nazor niekoho iného. Možno je uplne normálna len mne sa tazko pozera na to co robi. Najmä ked sa to financne týka aj mna.

moonlight1210
27. nov 2019

ako financne sa ta to tyka?

sashka22
27. nov 2019

Och, ja by som Ťa nechcela za kamošku 😅
Teda dúfam, že moje priateľky sa takto negatívne za mojím chrbtom na mňa nepozerajú 🙂

alexandraalexandrova
27. nov 2019

Definuj co je normalne...kazdy zije ako vie, pre nu je to asi normalne takto fungovat, mozno to inak ani nedokaze...za to od teba je poriadne pokrytecke tvarit sa ako kamoska a pritom ju sudit a pohorsovat sa nad nou. Taku kamosku ako ty by som veru mat nechcela, co si o mne za chrbtom mysli ze nie som normalna lebo nezijem podla tvojich zasad a hodnot. A prepac, ale mam pocit ze v kutiku duse jej priserne zavidis, ze aj ked nie je pekna, nema pracu, je mozno neschopna aj tak dokaze byt sama so sebou spokojna. Aka nespravodlivost, vsak?...

autor
27. nov 2019

@moonlight1210 ked treba na nieco peniazky tak prispejem

zuzikak
27. nov 2019

ak sa ti nieco nepaci, prestan prispievat....

veronikaszabova
27. nov 2019

Omg 🙈 keby sa kazdy staral o seba, bol by tento svet krajsi.

zuzikak
27. nov 2019
h2
27. nov 2019

Aj ja som mala kedysi kamošku, ktorá má vytáčala a o ktorej som pochybovala, či je normálna. Tak som sa zamyslela, načo mi je taká kamoška a odvtedy už kamošky nie sme. Možno by sa týmto smerom malo uberať aj vaše "kamarátstvo".

miadi
27. nov 2019

Neviem ci je normalna. Ale ani ty ked ju nemaš rada sudiš ju a strkaš do nej $ tak nie ste naozaj kamošky. Ukonči tuto znamost nech si ona žije veselo dalej ako žije nemysli na nu a teš sa zo života.

chocholousek
27. nov 2019

Opísala si ju vskutku dokonale. Poznám vo svojom okolí takéto typy ľudí. Moja rada - čo najďalej od nej, maximálne sa jej vyhýbaj ! Takíto ľudia si NIKDY nepriznajú chybu a všetko prekrútia tak, že nakoniec budeš za všetko môcť Ty.

moonlight1210
27. nov 2019

to je ta chyba. kym bude mat vzdy niekoho, kto ju bude dotovat, nikdy s tym neskonci. nema dovod.

ivkazba
27. nov 2019

Je to obyčajná lenivá žena bez štipky sebareflexie. Nič iné. Načo okolo toho toľko riešiť. Ja by som takú osobu medzi kamoškami nemala, nevidím dôvod. A už vôbec nevidím dôvod finančne podporiť lenivých ľudí.

karolinakr
27. nov 2019

Je lenivec a flakac a parazit.Clovek 30 rokov nezamestnany neni vzor dokonalosti.Raz ju zivi manzel, potom matka, nakoniec ju mama vykopne a pojde k tebe.Zakial si tu rit vala mohla si VS dokoncit prip.z domu podnikat, ked sa jej uz do roboty chodit nechce.Vzdy sa najde niekto hlupy, kto ju podpori..Darmo ti vsetci hovoria, ze to neni tvoja vec- ona bude raz vzorom pre svoje deti a bude ich ucit nejakym navykom.Co sa nauci chlapec, ktoreho otec nepracuje 15 rokov cely den lezi na gauci fajci a ..? No chirurg v USA s platom 100 000$ asi nie.Najvacsie navyky dostavaju deti v detstve, ked rodicia ucia deti pracovitosti, pilnosti, zodpovednosti, nevzdavat sa a "poprat" sa so zivotom. V tomto case, ked mladi pachaju samovrazdy je to absolutne nevyhnutne, preto nesuhlasim s tym, ze deti sa maju ucit ",parazitovat" na druhych a byt lenivy.To sa vypomsti.

evica01
27. nov 2019

Okamzite jej prestan davat peniaze. Vymysli si vyhovorku ak sa ti neda inak.
Pani uzasna si isto poradi.
Ale poviem ti, ze ona musi byt poriadne zatrpknuta osoba. Zakomplexovana. Schovava to za tu akoze dokonalost, za primitivne reci.
Odporucam ti sa o nu nezaujimat. Nerozmyslaj nad nou. Chod si zacvicit a hladaj si lepsie kamosky. Posuvaj sa dopredu. Ona sa neposuva. Brzdi vsetkych okolo seba.
Kava a nic viac.

deti95060810
27. nov 2019

u mňa by podporu nenašla...tvoja kámoška je vychcaná a blbá zároveň...😉

simoonas
27. nov 2019

Keď ste kamarátky mala by si k nej byť úprimná, to čo si o nej myslíme my vášmu kamarátskemu vzťahu určite nepomôže. Veď ste dospelé ženy, už dávno si sa s ňou mala porozprávať a otvoriť jej oči alebo s ňou prerušiť kontakt ak ju nevieš zniesť a nedokážeš jej pravdu povedať priamo.

wiw8
28. nov 2019

Podla mna by mala vediet, co si o nej myslis, neviem ci by som sa bavila s niekym o kom mam takuto mienku .-)

miadi
28. nov 2019

@simoonas ale jej kamoska nepotrebuje - aby jej otvorila oči. Ona žije podla seba ako sa jej chce. To ze je leniva a využiva ludi je mozno fakt a Mozno len autorkyn nazor na nu. Ked jej tento svoj uprimny nazor povie kamoska koli tomu nezmeni svoj život maximalne ju pošle do prdele.

kitycat
30. nov 2019

mna teda zaujima kto plati tu kavu ked na nu spolocne idete. Kamaratka je asi dobra ak sa s nou kamaratis vadi ti to ako vyciciava vsetkych okolo. Teda bud sa s nou prestanes vidat a budes mat klud alebo akceptuj jej sposob zivota :D