Aka je podľa vás reálne šanca (skúsenosti, či poznáte take prípady atd.), aby si žena po 30tke s cca ročným babom našla (raz…ale zase určite nie o 10rokov 🤪) nového, “normálneho” partnera? Majú záujem aj bezdetni muži? Som zabezpečená, o € mi nejde, vzdelaná, so zázemím, kopou záľub, samozrejme dieťa je na 1.mieste.
samozrejme že áno. Držím ti prsty! 🙂 🍀 pre každého je dieťa na prvom mieste. Lenže, pre niekoho až príliž. Treba si nájsť čas aj pre dvoch a nerobiť všetko v trojici. Lebo ak si nájdeš muža ktorý nemal vzťah s takou ženou a nevie čo všetko dieťa obnáša, nepomôžu ti ani tvoje financie 😒 keby si dokázala dieťatku občas zabezpečiť stráženie aby ste si mohli odbehnúť spolu niekam sami, tak by to bolo super 🙂
Veľká...všetci čo sa rozviedli okolo mňa medzi 30-40 boli za pár rokov v ďalších vzťahov aj deti pribudli
Ja son si ako 27 ročná, rozvedená s 1 chlapcom nasla svojho terajšieho muža. Určite nehadz flintu do Zita.....🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Áno je a veľká,len nesmieš to siliť a hľadať,ono to príde v správnej chvíli, zameraj sa na svoje dieťa seba a nerieš hneď chlapa ..ja som tak našla. Alebo si našiel mňa ..a sme spolu roky šťastní...a hodí sa ku nám ku mne a k môjmu synovi tak,ako keby sme my úplná rodina...nikto si ani nikdy nevšimne,že nieje otec môjho syna,pretože majú skvelý fantastický vzťah...za čo som šťastná ..iného muža by som nechcela,ako takého ,čo miluje môjho syna aj mňa ..takže počkaj a príde to a nepripustaj si k sebe debilov,lebo ver,že ich bude veľa,čo sa budú tváriť ,že majú záujem ,ale budú mať záujem len o jedno..a to o teba na chvíľku ...veľa šťastia..
Ja 37 ročná s jedným dietatom... Sme spolu už par rokov
Ty máš dieťa a chceš iba bezdetného?
Tak určite áno ale neviem či bezdetného… jedine ak by si mala v pláne ešte nejaké dieťa neskôr, aj s tým partnerom. Skôr si myslím že máš väčšiu šancu na niekoho kto má už svoje deti a určite tá bude aj vedieť lepšie pochopiť že dieťa máš na prvom mieste. Lebo veľa bezdetných toto nepochopí. A navyše niektorí muži to berú bohužiaľ aj tak že o cudzie dieťa sa starať nebudú. Čiže skôr by som si hľadala niekoho s deťmi… 😊
Určite muži majú záujem ,len či nájdeš toho normálneho podľa teba je otázne. Aký je ten normálny ? Čo si máme pod pojmom normálny myslieť ? Ja, ako slobodný s tým problém nemám ,keď by mala partnerka dieťa. Aspoň viem ,že je rodinne založená a vie ,čo je život.
@emo84 Nechcem ti brať ilúzie, ale to, že niekto má dieťa, vôbec neznamená, že je aj rodinne založený.🙂
Ja som si v 29 našla bezdetneho,mala som 5-ročné dieťa s ťažkým postihnutím. Žiadne ďalšie dieťa som si netrúfla mať, on vlastné dieťa nechce,moje miluje ako vlastné, dokáže sa oň 100% postarať. Sme spolu 7 rokov.
Pred ním som mala takého, že najprv povedal,že mu dieťa nevadí a po pár mesiacoch mi to stále vyhadzoval na oči, môjmu dieťaťu nadával, nedovolil mu napríklad jesť,menom mu nepovedal nikdy... takže som sa veľmi bála ísť do niečoho ďalšieho a oplatilo sa risknut. Držím ti palce
Ano, ja som slobodná mamicka, 4 roky som bola s dcérkou sama, a teraz uz mam 3 roky priatela, vaznu známosť. Je slobodný, deticky nema, comu by som sa ale skôr tešila, keby mal, lebo ja sa uz na porod necitim. A je to fakt super chlap. Takze sanca vzdy je🍀🍀🍀
Myslím si,ze áno. Držím palce
Akoze..sanca je..ale ved..vsetko mas.. :D. asi som zla ale po nevydarenom vztahu, s dietatom, zabezpecenim..by som to uz navazno neriskovala..
mam v okoli vela zien, ktore si s dvoma, ale aj troma detmi nasli noveho manzela a su spokojne. A dokonca, nadej pre vsetky zeny, mam kamaratku, ktora ma 5 synov, 50 na krku a nasla si mladsieho partnera- velkeho fesaka, trenera. Uz su spolu 3 roky a stale zalubeni 🙂
Kolegova dcera mala cca rocne plus 4 a 7rocne, ked si nasla noveho priatela. On bol tiez rozvedeny, ale s prvou zenou sa mu nepostastilo mat deti. Funguje to super, uz su dlho zobrati, deti ho perfektne prijali aj on ich.
Mladi muži s tým majú trocha problém pretože snívajú o vlastnej rodine myslia si že oni majú šancu si nájsť slobodnú bezdetnú. Ale ja ak by som do tridsiatky nenašiel slobodnú bezdetnú nemal by som problém s rozvedenou začať budovať. a ročne dieťa je maličké to sa citovo naviaže hneď. Muz sa potrebuje citovo naviazať aj na dieťa a niektorým to trvá aj po narodení dieťaťa niekoľko dní. Žena je naviazaná už keď je v jej brušku ale muž potrebuje nejaký minimálny čas na to.
Ja by som ti odporučil otvorene hľadať a doslova vykvákať všade že hľadáš muža na vážne budovanie vzťahu. Sú takí. Možno naďabíš na rozvedeného. Krásny príklad bola jedna účastníčka Zmeny v tom programe o chudnutí. Bola z vychodu obézne a našla si rozvedeného skvelého muža. Bol skvelý aj počas toho ako chudla. Áno nemala myslím dieťa s iným to si už nepamätám ale našli sa. Treba hľadať spriaznenú dušu ak si budete rozumieť názorovo vzťah prekvitne aj s dietatom.
ANO, JE ! 😇😇😇
Hej , len to bude trvať 3-4 roky 😀😀 bo to ako hľadať ihlu v kope sena . Minimálne teda u mňa 🙈
@autorka podľa mňa dôležitejšia otázka pre teba je, na akom mieste Kde máš hľadať takéhoto muža??? 😕
Ano, ver tomu. Mna ex presviedcal, ze s dietatom si nikoho nenajdem a prd makovy, naopak s dietatom este viac za mnou chodili, lebo videli ze som rodinny typ, neflakam sa. Teraz som uz vydata.
Bola som slobodna matka, terajsieho manžela som stretla ked mal syn ZTP 6 rokov. Teraz má 13 a s manželom máme 1.5r dalšie dieta. Aj ty h prvých 6r som mala zaujemcov ale to Bolo také krátkodobé (max 2m myslím). Takže sanca je, držím palce
Ahoj, áno nájdeš. Ja som našla v 30ke s 2 malimi deťmi (vtedy 4r.6r.) úžasného chlapa, teraz už manžela. Bývalí tiež mal reči že ma nikto nebude chcieť s deťmi a pravda bola úplne niekde inde. Takže áno normálny chlapi ešte existujú.
Este teda dodam že moj bol bezdetny
Nejaká šanca je. Určite väčšie šance máš u rovnocenného muža, t.j. rozvedeného s dieťaťom. Slobodní sa nejak nebudú trhať o mamičku s dieťaťom, keď je žien bez záväzku ako maku.Jedine ak by to bola láska ako hrom. Žiaľ taká je realita. Ja ako slobodná a bezdetná by som tiež nechcela muža so záväzkom.
Ja s dvoma koňmi som si našla v 34 ke 😄 nájdeš určite
Jasne,ze je.
Ja som bola sama s dcerou a uz mam manzela ajm aj druhu spolocnu dceru.
Ono to pride samo, netreba tlacit
@ianka94 velka hlupost, to ze ty nemas stastie, neznamena ze to inym nevyslo. Moj manzel ma mojho syna ako svojho a uraza ho ked mu niekedy poviem, ze ten hruby krk naozaj nema po jeho rodine. A nenasla som si ho flakanim po veceroch.