Ahojte, s priateľom sme spolu skoro 3 roky. Žijeme spolu,dieťa nemáme. Žijeme si celkom fajn spolu avšak jeho matka je veľký problem. Spolu nejdeme nikam cez leto ale on ide so svojou mamičkou na dovolenku na 2 týždne, keď mu zavolá hneď letí za ňou, volavaju spolu, nonstop si vypisujú. Moja milá svokrička ho stále vyvoláva na kávu alebo sa pchá k nám. Ale samozrejme ja som z toho celého vylúčená lebo sa s ňou vzájomne neviem zniesť - celé to začalo od nej od prvého stretnutia ma neprijala aj keď som sa snažila byť priateľská. Ešte podotknem že takýto vzťah si vybudovali až časom na začiatku nášho vzťahu to nebolo až takto prehrotené. Začína byť priateľ mamičkin cecok? Alebo si to nahováram?
@thereisabear najlepšia kamarátka mi vraví to isté ale nechcem si to pripustit lebo som si vždy vravela, že nech skončím a akýmkoľvek chlapom len nie takým čo sa bude držať maminej sukne.
A s tebou ma spolocny len sex alebo aj nieco ine?
Počkaj kým pôjde na dovolenku a za tie dva týždne sa odstahuj.
On uz si zenu svojho zivota vybral. Ak keby ma na kolenach prisil, zebola by som s nim. Suoer, ze deti nemate. Bal kufre sebe akebo jemu. Ty NIKDY nebudes na prvom mieste. Potom ta budu vytacat do vyvrtky este aj so svokrou koli detom, respekt voci tebe ako matke veskery ziadny.
Daj nu zbohom navzdy a na dovcu si chod zrelaxovat sama 😀.
Neviem či to má nejakú buducnost. Je dosť možné že takýto vzťah už mali predtým aj na začiatku vášho vzťahu, len si si to nechcela pripustiť a zatvárala si podvedome pred tým oči. No už sa to prejavuje na plne obrátky. A nie, iný nebude a nezmeníš ho. Ja som mala takéhoto kolegu v práci. V 45ke bezdetný a 3x rozvedený. Kto bol problém v každom jeho vzťahu? Jeho matka. A bohužiaľ si to uvedomil až po jej smrti. Čiže takto dopadnú všetci títo mamičkari
Možno ti to ,,svokr,, robí naschvál. Nepáči sa sa jej, nevie si predstaviť mať teba za nevestu- tak ta vypoklonkuvava .....vlastne ty si urobila chybu v ten moment, keď si cuvla a tým pádom s ním trávi viac času....
Jasný mamickar, utekaj od neho na hony.
Je mi z toho smutno že aký je naviazaný na ňu a že ja nikdy nebudem na prvom mieste. Aj by som mu o Tom povedala ale určite by to celé vzal v zlom a maminka by zas bola svatica. Keď sú sami spolu sám mi vravel že na mňa nadáva a ospevuje jeho ex aká bola úžasná čo tiež nepadne človeku najlepšie. Snažím sa byť najlepšia verzia samej seba ako len viem ale aj tak sa nájde nejaká kreatúra ktorá ma musí zhadzovať 🤦🏻♀️
A on počúva a nezastane sa ťa? Ak nie bal kufre.
@apolka77 vravel mi že jej vždy na to niečo povedal ale ona si ide svoje ale neviem v skutočnosti ako to je a radšej sa nad tým ani nezamýšľam
A na dovolenku nejdete spolu z akeho dovodu?
@tinkavvv však mamička zaplatí asi
@tinkavvv každý nápad ktorý mu ja podsuniem je zlý. Chcela som len takú ,,maličkosť" ísť na lovestream festival na Imagine dragons ale nič z toho lebo 89€ nemieni platiť ale vycashovať dovolenku v tramtarii s mamičkou je v poriadku
@glorikarebeka samozrejme že áno. Ona polovicu, on štvrtinu
A teda kvoli comu si s nim?
@tinkavvv mimo tohto je to vážne skvelý chlap. Má všetko čo vyžadujem od chlapa až na toto mamičkovanie
Chod na ten festival s niekym iným. A celkovo by som sa viacx v týždni vyparila do kaviarne, na čaj, nakupovať... Keby mu to bolo ľúto, tak by som mu to slušne vysvetlila. Hlavne nebuď blbá a nečakaj na neho poslušne doma.
ja to nevidím zas až tak zle... ide on na dovolenku - keď sa vráti choď aj ty...
Neboj sa s ním porozprávať. On je aj drzglos. Mamka polovicu, on štvrtinu a kto tu ďalšiu štvrtinu zaplati? Neviem, v akej ste finančnej situácii, nabudúce skús zaplatiť oba lístky na koncert , postáv ho pred hotovú vec a keď nepôjde, choď s kamarátkou. Ešte mi napadlo - on si chce na dovolenke oddýchnuť aj od teba? Dovolenky by ste mali tráviť spolu.
Ak vidis, ze tvoja buduca svokra je pred tebou, tak preco pokracujes vo vztahu s nim?
Nie ste manzelia, nemate deti, ste len frajeri - cas spoznavania ukazal jeho realnu tvar. Absolutne nepochopitelne, ze netravite spolocnu dovolenku.
Načo ostavas v tej vasej "hre"?
Co konkretne ta pri nom drzi? Kvoli comu si s sim?
Nezačína, už je.