Baby,trochu divna otázka ale prdia pred vami partneri/manželia?Ja to nemám rada.Hovorila som mu nech to predo mnou nerobí.Ze v spoločnosti sa to nepatrí a navyše je to neslušné.No viete chlap.Priklad ja neprdim,alebo keď už tak zadrzim a utekám na záchod.Je to dôvod na rozchod?
Niekde som čítala, že vtedy sú dvaja už naozajstní partneri, keď si jeden pred druhým prdne 😂
@ibrunova presne aj ja som to čítala 🤣🤣🤣však je to ľudské no😅
Nedávno tu bola táto téma a bolo to zaujímavé čítanie skus pohľadať. Neviem ako sa volala. Viem len ze ti co si ulavia pred partnermi sú tam pre niektoré humisaci takže naozaj veselé čítanie 😂😂😂
Ja som vydata cez 40 rokov a toto jeden pred druhym nerobime. To si neviem predstavit.
No prdnut si jeden pred druhym je znak toho,ze uz ste si blizky,ale zase prasa,ktore sa nevie zdrzat a prdi ako mu chuti by som nezniesla. My neprdime pred sebou. Nevravim,ze sa to uz nestalo,ale ozaj len vynimocne.
Samozrejme, ze prdime, ved sme obaja doma vo svojom pohodli, hadam nebudem pri filme napr kvoli kazdemu prdu utekat prec.. alebo zadrziavat a potom ma rozdrapi v noci, ake budem mat krce.
My s manželom sme v tomto ohľade skôr prasatá.. Prdíme kedy chceme a často sa na tom aj smejeme. Keď to takto píšem, znie to divne, no ale je to tak 😀
A kde uz ma prdiet ten chlap, ked nie doma? Mne zas pride ujete bezat na zachod kvoli kazdemu prdu (co mimochodom je akurat tak komicke najma v panelaku, lebo zavries sa na zachod a dobru si tam prdnes, tak to rezonuje aj tak v celom byte). Ved uz aspon doma snad je priestor na taketo veci. Teda pokial to nie je uplne prasa a hnusne neprdi kazdu chvilu...
Ja tiež s manželom si nahlas pred sebou prdneme. A moji rodičia sú spolu 35 rokov a tiež prdia pri sebe. Podľa mňa normálne, ešte aby som doma zdrziavala a utekala rýchlo na WC prdnut ani náhodou.
Hmm a ako prdite? Utekate vzdy do inej izby? Alebo mate nejake odhlucnene vzduchotesne nadobky kam "odoslete" prdik? Fakt ma to zaujima 🤷♀️😏
Moj si predomnou prdne, iba ak mu ujde. Inak vzdy odide. Ja sa snazim tiez zadrzat. Ale tiez uz uslo. Ako dovod na rozchod by som to nevidela.
Predo mnou áno, v spoločnosti nie. Vadí mi to, vždy mu na to niečo povie, on povedal, že sa cíti pri mne sam sebou.. Ale ak rozmýšľaš kvôli tomu nad rozchodom, tak bud je to vymyslená tema, alebo hlavný problém bude inde
😂😂😂 Koľko máte rokov? Ak je toto dôvod na rozchod, tak to nechcem vedieť, čo urobíte keď príde niečo relevantné.
Ja som prekvapená, koľko z vás to robí😲 Možno ma zožeriete tie, ktoré to robíte, ale v našich európskych podmienkach je to skôr neslušné, ako prirodzené. Mne to k dáme nesedí, nech je to aj pred vlastným manželom. Tak tepláky a vyťahané tričko vám prekážajú, doma sa maľujete, aj líčite. A prdy vám nevadia? Divné. Ja som to nikdy nepočula u svojich rodičov, ani starých rodičov. Mne sa to zdá cez čiaru, to by som si nikdy pred manželom, ani deťmi nedovolila. Rovnako ani grgnúť.
to iste moj priatel v meste si prdne a povie dcere ze ci sa dcera nehanbi a pri tom si prdol on a nie dcera a dcere to lezie na nervy a ak povie ze nech si nevymysla ze t si on prdol tak povie priatel nech je ticho nech ho nezahanbi v meste😠
nie neprdime pred sebou. Muzovi asi trikrat uslo ked si kychol a vzdy sa ospravedlnil a bolo mu to trapne. Zadrzim alebo idem na zachod. Neprdime predsa ani pred kolegami napriklad a mne je dolezitejsie byt za “peknu” pred muzom. Pre mna osobne je to zabijak vasne. Ale chapem ze kazdy ma tie hranice nastavene inak.
Ja neviem, ale pocas tehotenstva, choroby, ci uz len pri sexe sa daju zazit aj ovela bizarnejsie veci ako su prdy. Teda dufam, ze tie, co pred muzom neprdia, sexuju len na misionara po tme 😂 ja sa nelicim, pred muzom si prdnem a napriek tomu sa za damu nepovazujem. Nepouzivam vulgarizmy, neozieram sa a snazim sa byt k ludom mila. Pozor, to, co vyleti z vasich ust, moze byt castokrat horsie ako nejaky prd.
@lindusss2016 maximálne s tebou suhlasim , mne pride smiesne zadrzovat a niekam utekat :D ved to asi ani nie je zdrave :D ako ked som mala 15 tak som zadrzala ale teraz v manzelstve v pohode, ved je to prirodzene :D aj ked mam pocit ze chlapi teda prdia ovela viac a hlucnejsie ak to tak uz mam povedat :D jasne ze ked som vonku alebo pred navstevou si neprdnem, ale tak s manzelom?? :D :D
ano, prdime pred sebou a aj sa na tom smejeme 😁 je to ale prvy, pri ktorom to mam takto. Pri predoslych ex som sa hanbila ako pes, ked mi aj nahodou po niekolkorocnom vztahu “uslo”. A musim povedat, ze takto je to lepsie, aj ked mi trvalo par mesiacov si na to zvyknut a nebyt pri tom cervena ako muchotravka 😅
U nich doma to bolo vzdy normalne, aj teraz si hocikedy prdne, ked sme u nich na navsteve. ja zase kym som byvala u nasich, tak som zadrziavala. Samozrejme pred inymi ludmi si to nedovoli ani jeden z nas..
U mna v rodine to bolo normalne, u muzovej to nebolo normalne. U nas doma to nie je normalne a ucime tomu aj deti, ze si nemozu kdekolvek ulavit.
PS: na zachode je ventilacia, ked je zapnuta, mozu ist aj dela, v ostatnych izbach nic nepocut (a vdaka ventilacii ani necitit)
jasnee..my sme doma otvoreny vsetkemu..a moj chlap sa nehanbi ani pred ostatnymi 😅😅😅
Prdi tiež ho stále napomínam ale určite by som sa kvôli tomu snim nerozišla