Je podľa vás v poriadku, ak ide manžel večer sám do baru?

14. okt 2024

Napíšem anonymné lebo je tu aj moja sestra.
Dobrý deň, je podľa vás v poriadku, ak ide manžel večer sám do baru? Dnes sa má opýtal či môže ísť, nestihla som odpovedať lebo odišiel do práce ale poobede sa vráti, tak asi bude čakať odpoveď.

ibrunova
14. okt 2024

On čaká na tvoju odpoveď? 😂

domka222
14. okt 2024

Sám akože bez teba? Však nech ide. To sa ťa vážne pýta, či môže niekde ísť?

sweetlife001
14. okt 2024

Sám akože úplne sám ? Alebo sám bez teba s kamošmi ?
A načo sa ťa pýta či môže, čo má 15 a si jeho matka ? 😅

pribinak
14. okt 2024

Áno, však nemusite byt stále na sebe nalepení.
Sle tu je skôr otázka či mu ty doverujes? Alwbo či sa niečoho bojíš?

autor
14. okt 2024

@ibrunova Áno, u nás nieje bežné, že sa takto chodí večer von.

autor
14. okt 2024

@sweetlife001 Sám úplne sám.

autor
14. okt 2024

@pribinak Nebojím sa, aj mu dôverujem len mi to vŕta v hlave trošku.

ibrunova
14. okt 2024

a dôvod ti povedal?

domka222
14. okt 2024

Ako vieš, že úplne sám, keď si nestihla ani odpovedať? Možno myslel sám bez teba

petulda333
14. okt 2024

No tak mne pride divne,ze tam chce ist uplne sam. Mozno to bude tym,ze ja by som takto sama nesla

beata_k
14. okt 2024

Mozno ma starosti a potrebuje byt chvilu sam

lenkakravcova
14. okt 2024

Podľa mňa je to pekné, že sa ťa na to opýtal. Evidentne mu na tom záleží, aby si nebola nahnevaná ak niekde ide sám a aby si vedela kde je.
Čo mu odpovieš je už na tebe.

autor
14. okt 2024

@ibrunova Nepovedal

tiezjedna
14. okt 2024

neprišlo by mi nič divné na tom, že chce ísť do baru, ale že chce ísť sám do baru...
A neviem, prečo toľký údiv nad tým, že sa spýta. My si doma výjazdy tiež len tak neoznamujeme, ale v rámci najzákladnejšej komunikačnej slušnosti padajú otázky typu "nebude ti vadiť, ak si večer s babami vyrazím na drink"? Neočakávam zamietavú odpoveď (ani ju nikdy nedávam), ale je to proste slušnosť voči tomu druhému.

autor
14. okt 2024

Iba prišiel stým, že idem sám do baru, neviem ešte kde ale nevadí ti to ? Pôjdem čo myslíš ? Ale ja som ráno pripravovala dcéru do školy, nejako som nepovedala nič.

nerya
14. okt 2024

Ináč aj my sa pýtame jeden druhého ci môžme ísť von, nie ze by sme "nemohli" ísť, ale napríklad možno ten druhy ma niečo na pláne, pripadne ja niekedy nemám rada keď priateľ by mal ísť v piatok pripadne sobotu, lebo na druhý deň vstávam do prace a som nervózna keď je je doma a nevyspim sa, ale ak je nejaká oslava jasne ze sa dohodneme a pôjde, alebo ja keď chcem ísť s kamoškou tak sa ho tiež pýtam, ci bude v pohode a ostane so synom. To nie je ako keď sa dieťa pýta rodičov, skôr myslím ze o rešpekte a robeni plánov 🤷
Ale keby zahlásil ze chce ísť sam večer do baru bolo by mi to vrcholne divne, keby ze s chalanmi tak OK 🤔🤣

ivanakal
14. okt 2024

Nepride mi to divne. Ja sama mam take dni, ked proste chcem byt sama a idem sama napr. na kofolu... len tak posediet, v klude..

autor
14. okt 2024

@tiezjedna Áno, tiež si píšeme alebo oznamujeme ak chcem niekam ísť alebo sa zdrzim dlhšie tak mu to oznámim.

katkaseiner
14. okt 2024

ja budem za papucu... mne to divne pride... nepoznam nikoho kto by isiel do baru sam na drink...ale to som ja

domka222
14. okt 2024

Tak chce byť chvíľu sám so sebou. Buď rada,že ti povedal,kde chce ísť a s kým. Možno preháňaš a keď príde z práce, povie,že nikam nejde len ťa skúšal

ibrunova
14. okt 2024

možno myslel sám bez teba, nie celkom sám, možno ti to vysvetlí, možno idú z roboty. Ak by mal niečo podozrivé za lubom, isto by ti to neoznamoval. Ale pusti ho, keď sa už pýta a čaká, či ho pustíš.

autor
14. okt 2024

@ibrunova Možno, ale ja do baru nechodím, tak som pochopila, že bezomna.

koniarova
14. okt 2024

Ja by som mu už dávno nepísala, že ako to myslel. Že mi to nedopína. 😂

13uzivatelka11
14. okt 2024

Mne tiež príde normálne sa ta takto opýtať 🤷‍♀️ zrejme sa bežne neflakate po krčmach a po baroch, čo je super a keď raz za čas ide, tak si to vykomunikujete.. A podla mňa kebyže ti chce nieco tajiť, tak by ti to nehovoril ze chce niekam íst, tak asi fakt len potrebuje nachvilu vypnúť.. Alebo ide s kamošmi a bolo to nedorozumenie, nič zlé na tom nevidím, hlavne keď to nebýva každý piatok, ze nie je doma. 🙂

drake122
14. okt 2024

Skús sa opýtať sestry tvojej tu, či nie s ňou ide🤣

ivka13q
14. okt 2024

Nie nie je povedz mu nech si rovno zobere aj kufor a uvedomí sa

janickacrazy
14. okt 2024

No sám do baru väčšinou chodia chlapi, ked majú nejaký problém doma alebo chcú nejakú náhodnú krásavicu zbaliť, takže bola by som ostražitá. Ak by šiel s kamošmi, to by som pochopila.

crazy_cat_lady
14. okt 2024

mne to pride divne, aby clovek sam isiel do baru :D urcite by som sa opytala, ci chce ist naozaj sam a z akeho dovodu? :D

zuzanka.zuzu
14. okt 2024

hahaaa môj kamoš tak chodí so susedom, obaja kríza stredného veku a obaja dúfajú že tam niekoho zbalia na sex, ideálne vysokoškoláčku 😂 manželky ich púšťajú, pretože kým tí chlapi za pol roka nenašli žiadnu ktorá by im dala, jedna žena začala chodiť do fitka kde si narazila trénera 🙈😂 bratislavaaa tu to žije ✌️😂

alickapusinka
14. okt 2024

počkaj každý deň či raz za čas každý víkend alebo raz v mesiaci za víkend ako často chodí.