ahoj myslite si za partner ktory nedava zene peniaze je normalny ?vobec mi nadava peniaze on plati najomne sem tam stravu dost nam pomaha jeho matka ja ked od neho chcem musim si pytat jak niejaka chudera a stale sa vyhovara ze nema ale popritom ma len je zrglavy ☹ ☹
noo vela otazok sa vynara ci si doma na RD alebo tiez pracujes? Alebo nepracujes? Zijete v spolocnej domacnosti s pravidlami ktore mate jasne? Alebo manzelia? Vies ako ked je to fakt drzgros tak nie je to normalne..ale to je velmi individualne a nemozme ho sudit kym nepozname viac..teda nie sudit..zle som napisala, vyjadrit svoj nazor ci uz pozitivny alebo negativny 😒
@leuskafojtova na vysluchu? 😕 ved ani lekar ti nestanovi diagnozu, ked mu povies len to, ze ta boli brucho a nic viac. tak sa necerti. fakt si napisala prilis malo na to, aby sme sa vedeli vyjadrit..
@leuskafojtova nie si na výsluchu ale keď povieš A treba povedať aj B... nie my sme si pýtali radu od teba...
a co si cakala? Ze sa donho hned obujeme a znesieme zo sveta??? 😀 Chapem ze si asi teraz nastvana a aj preto takato reakcia z tvojej strany...ale treba to prekusnut a uviest nas viac do problematiky 😎
@leuskafojtova ....tak naco sa pytas ked potom sa odujes a neda sa s tebou rozpravat?...nebud vztahovacna
ODPOVED:....NIE NIE JE NORMALNY
mne je to v podstate jedno....ty si sa pytala a ja odpovedala.
tiež si myslím, že nie je normálny, ale riaden žgrloš. to si nemôžeš bez jeho vedomia ani nič nekupiť, lebo si musíš pýtať peniaze. prípadne deťoch. je to blbé, takto sa prosiť.
@lyzzy a preco by namel byt normalny???? keby daval peniaze mamicke a nie partnerke/manzelke...no vtedy by som povedala ze nie je normalny...alebo by mal diagnostikovane, ze chorobny drzgros... 😀 Alebo by daval peniaze milenke viac ako manzelke...nebudme uz take zle na tych chlapov 😅
@zlte_kuriatko hmmm ale veď môže mať ona svoj príjem a deti nikde nespomína 😅 či vy sa poznáte a vieš viac ako čo napísala?
@lyzzy tak svojim sposobom ano...ale nevieme viac..takze mozeme len konspiracne teorie vytvarat...u nas tiez musime kazducky centik obratit lebo prerabame bytik. Sice mame osobitne ucty a kazdy svoj prijem...ale tiez mame teraz stavy ze sa odujeme na seba ked si nieco ideme kupit, ale my to mame zo stresu...uz nam ta rekonstrukcia lezie na mozog 😖 😖
baby, toto je celkovo nejaky problemovy chlap.. 😀 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/moj-partner-sa-na-ulici-stale-obzera-za-cudzimi-zenami/
no ved toto😀
Inak ja som sa minule tak mimovolne otocila za jednym fesakom a aon za mnou....tak obaja sa otocili...baby, to bolo teda 😅
@leuskafojtova neurazaj sa, baby ti chceli len poradit, fakt je tam rozdiel a zalezi to od situacie. Ste manzelia, alebo mate spolu deti, mas svoj prijem... a potom od toho sa dalej odvija to ze preco ti ma davat peniaze. Ak si doma s Vasimi detmi, tak je to od neho hnusne, ze ta drzi ako rukojemnicku, ale ak nemate spolu deti, nie ste ani manzelia, tak je to uplne ina situacia, plati najom, stravu, obcas pomoze jeho matka, tak je to uplne ina situacia... vidis ten rozdiel?
Ja som vydata už skoro 24 rokov a nikdy som si nemusela pytat od muža peniaze a som aj teraz doma na neplatenej starostlivosti o dieta do 6 rokov.Ved to nema byt moje,tvoje ale naše.Na velke nakupy chodime spolu a bežne chodim sama a večšinu penazi mam u seba ja.Ved teda večšinou vie žena čo treba do domacnosti,detom a učty čo treba zaplatit.A od svokrovcov alebo rodičov nepytame ani nečakame nič.
hm, ospravedlnujem sa za tie smajliky..asi to bude skor do placu nez na smiech-dalsi "partner roka"
peniaze ti nedava, za druhymi sa otaca no nac ti je taky chlap.....
@leuskafojtova otázka je, aký máš dôvod si peniaze pýtať a aký on má dôvod ti ich nedávať... pracuješ? si na RD? resp. akým dielom prispievaš ty na chod domácnosti? alebo teda keď spomínaš jeho mamu, čo tvoji rodičia? na aký účel si pýtaš peniaze?
ak si na RD a peniaze potrebuješ na bežné fungovanie domácnosti, prípadne nejakú drobnosť pre seba či dieťa, tak to určite v poriadku nie je... ak si dlhodobo nezamestnaná a potrebuješ € na nové čižmy, tak sa mu nečudujem...