Je normálne aby dospelý chlap pozeral do tretej v noci seriály a na druhý deň vstával okolo obeda? Každý boží deň… 👀👀👀
Ja to nechapem. Alebo sa to len mne zdá čudné?
Ten začiatok že pozerá seriály dlho čudný nie je. Čudný je koniec, že spí doobeda. Kto je to muž? kopni ho do riti. Ostatní nech pozerajú seriály a spia.
Ahoj, môj je už v posteli o 20:00 a ráno hore o 04:00, aj to je normálne?
Aspoň ideme všetci naraz s deťmi spať...
Nie je to môj priateľ. Je zamestnaný, je na homeoffice, ale dokopy nerobí nič (v tej práci akože) 😂 keby toto robil 18 ročný, čo nemá žiadne starosti ok. Ale dospelý chlap??? Ja som toto ešte nevidela
A ráno (skoro ráno) napr o piatej (aj keby musel) tak nevstane, lebo je unavený 😂 nerozumiem no
Tak čo sa do neho staráš? Nech si robí čo chce.
Či ty si ďalšia hlupana čo si myslí, že na HO sa nemusí pracovať? Sa to samé urobí ze?
a preco by mal o 5tej vstavat? tiez pozeram serialy, kludne do 1rano... a vstavam o 6, vychystam dceru do skoly a potom ak treba v klude spim este do 8-9. Ak nema co robit tak nie je o com. Proste ma posunuty cas inak. Co sa tyka HO aj tak najviac mam prace poobede a potom az vecer.
Za taktuo chuj***u sa vadim aj so svojim chlapom doma, aky je rozdiel v tom ci buntosi a figu robi od 5tej rano, alebo to bude robit neskor? :D ziadny. Za mojich par hodin prace urobim nasobne viac ako on za cely den... to je ten pozostatok, neviem akej doby, riesit ci niekto vstava o 5tej alebo 12tej...
A v akom si ty vzťahu k nemu,keď cítiš potrebu toto riešiť?
Je dospelý, predpokladám že aj svojpravny, zo svojim volnym časom si môže robiť čo chce. Prácu môže spraviť od toho obeda do večera a potom ma voľno.
@janai1 nie som hluapana ale on vážne na tom homeoffice nič nerobí… a ty si hlupaňa keď si myslíš že všetci na homeoffice sa idu potrhat od roboty 😂
Ak sa vie uzivit aj pri takomto systeme fungovania a nema deti, ktore treba rano vychystat do skolky, nic hrozne na tom nevidim.
@simca06022011 a ja práve naopak, ráno ficim a vybavím najviac… asi preto mi to príde divne 🤷🏽♀️
A aj keby na HO nič nerobil, kým nie si jeho zamestnávateľ nič ta do toho nie je. A keď je to pre teba cudzí človek, tak už vôbec nemáš čo riešiť jeho život.
Ženy kľud prosim vás. Tu sa ani človek nemôže nič opýtať? Pardon 🙄
Pms asi úraduje 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
@mandzula chapem ale, nadávať mi že som hlupana 🙄 jak keby som sa opýtala neviem aku primitívnu vec 😏
Je to normalne, ak mu to vyhovuje
@trema dakujem za normálnu odpoved 😊 (ženy dá sa to aj bez urážok vidíte?) 🤮🤮🤮🤮🤮
Ak sa pýtaš na životný štýl človeka, ktorý tvoj život žiadnym spôsobom neovplyvnuje, tak naozaj riešiš sprostosti, to hádam uznas
No veď si sa aj opýtala primitívnu vec 🤷♀️
A mimochodom ja som sa opýtala či si ďalšia hlupaňa čosi mysli, že na HO sa všetka práca urobí sama a ty si súhlasila so mnou... Tak asi si to o sebe myslíš no 🤭
@autor moj terajsi manzel, kym sme spolu nebyvali, bol bezne hore do tretej - robil alebo hoci aj hral hry, do obeda spal, no kedze bol sam sebe panom, nikomu sa prisposobovat nemusel, dolezite je, ze zarobil. Mnohi ludia bez zavazkov takto funguju, kazdy mame cas, kedy podavame najlepsie vykony, nastaveny inak. Ja som zas typ, ktory pracuje od skoreho rana a vecer som rychlo v posteli.
Aj môj muž občas dostane chuť pozrieť si celú sériu nejakých obľúbených seriálov, a keďže cez deň sa nezastavíme, jedine v noci si ich môže v kľude pozrieť, keď ma pokoj od detí... Ale ráno vstane a plní si svoje povinnosti, spraví raňajky, staršieho odprevadi do skoly, atď .. aj keď ma voľno napr v práci .. ja sa mu až čudujem že na úkor spánku pozerá, ale to je jeho vec ... Samozrejme potom nevyspava.
@janai1 Ach žena 😂 ok máš pravdu 🙏🏼😅😅😅😅😅😅😅
Dakujem všetkým za normálne odpovede 😊
@grammarking Sprostá si akurát tak ty, za takéto reči.
Predstav si, ze sa niekto spýta ci je normálne, keď nejaká baba ide večer skoro spať aby skôr vstala a mohla robiť veci. Spýtal by sa ci je to nejaká premotivovana žena, ktorá nie je schopná si užívať spánok. Tak čo tiež je to podla teba normálna otázka?
Nepracuje?