Je podľa vás normálne, že po návrate z prace mimo svk po 2 mesiacoch, si ma chlap ani nevšimne? A ešte mu vyhovuje, keď som z toho nahnevaná a veľmi sa s ním nebavím? 3 dní som okolo neho chodila a snažila sa, nič. Je mi tu z toho normálne do revu, tešila som sa naňho ako malé decko a teraz toto...
Nie je. zrejme má inú
Nieje to normálne a podla toho ako jeho chovanie opisuješ môže mať inú.. Ale nerob žiadne závery ešte..Daj tomu čas, nevtierkaj sa mu, ale ani sa neuražaj. Buď iba neutrálna. "sleduj" jeho správanie či je na mobile viac ako býval predtým, teda či častejšie píše, alebo ide von telefonovať atď. Tiež či si "stráži"telefón že ho pomaly nespustí z očí, alebo ho vôbec nerieši a má ho kľudne na stolíku aj keď ide napr do sprchy a podobne..
@leskovael už viac ako na ňom je, ani byt nemôže, jedine, ze by v noci nespal. A zaheslovany ho ma dlhodobo, čiže v tomto smere je to jasné.
Ma inú
no, bud si potrebuje na teba znova "zvyknut" po dlhsej nepritomnosti. Alebo teda ma inu, na to ale potrebujes viac dokazov/priznakov, ako len nebavenie sa po navrate.
@majkeel zvyknúť? Ja netvrdím, že ma inú, len je divne, ze mi celý čas vypisuje, ako mu idú gule prasknúť a ako by ma vytr... A keď príde, nič? Vy chlapi ste cudne stvorenia, a ešte som zlá, keď sa spýtam, čo sa deje 🤨
Ked som chodil dlhe roky na tyzdnovky na projekty domov na predlzeny vikend, naozaj som potreboval vzdy mozno pol dna si zvyknut na to, aby sme sa zacali zase normalne bavit. Clovek je zvyknuty fungovat sam ... potom musi zrazu prepnut na team mod. Iba hovorim o vlastnej skusenosti. Neviem, ci je to pripad toho tvojho, ci tak reaguje bezne.
@majkeel tak ti teraz napíšem tak, že divný si ty 🙂 ja čo poznám mužov, ktorí chodia na týždňovky (a je ich dosť), tak sa nevedia ženy dočkať a akonáhle sa dá, hneď majú doma sex. žiaden poldeň 😀 to isté, ak odchádza žena. keď sa vráti, chlap, ktorý ju poctivo čaká, tak je nedočkavý 😀
@panelacikova kazdy ma nejaku svoju zvlastnu crtu ...
@panelacikova to neznamená že to je pravidlo,alebo že je niekto divný. Divné je tvrdiť že všetci musia byť hneď nadržaný 😉
hm... normálne to nie je...asi mu niečo sadlo na nos.
@john3535 veď nie hneď... ale pol dňa? 😀
@panelacikova ako zvieratká😊strašne sa sex preceňuje.Mna by to aj urazilo, že som doma musí byť sex nie všetci sú tak sexuálne zalozeni
@luccija no ja neviem, kde som sa to dostala, ale stále si myslím, že ak sa dvaja úprimne milujú (srdcom) a sú si naozaj súdení, tak po týždňovom odlúčení sa chcú milovať. obaja. samozrejme, nie v prípade, ak ide o nejaké zdravotné potiaže jedného z nich. to je jasné, že ten druhý to pochopí. ale ak je všetko OK, tak nerozumiem, prečo by nemalo dôjsť k telesnému spojeniu 😀
Nemusíš hneď všetkých chlapov hádzať do 1 vreca. Nežiješ so všetkými na tomto svete, iba s týmto jedným, ktorý sa chová čudne. Ale čo si si vybrala, to máš. Čo my s tým?
@panelacikova ani u nas to tak nefunguje..tiez mame isty cas, kym si na seba "zvykneme"..a? Kazdy sme iny.
Bože to je doba ..chlapi prestali byť chlapmi....a ženy zenami
@john3535 😃😃😃
@majkeel no a skočil si ňu nakoniec či si prespal od unavy dva dni??
Nie je to normálne, podľa mňa hrozné. Ako sa musíš cítiť? Mal by sa zblázniť od túžby po tebe. A mali by ste si vynahradiť to, čo ste nemali dva mesiace. Jedine, že mu to nechýba, lebo sa uvoľňuje inak alebo s inou.
Nie je to normálne, a aký dôvod uvádza?
@karolinakr tam bol problém že očividne bola nadržaná autorka oveľa viac. To čo jej napísal ešte neznamená že to urobí hneď, možno ju chcel len trochu vzrušiť na diaľku. Prišiel po dvoch mesiacoch domov, predpokladám,že si tam nefúkal do zadku a k tomu cesta domov. Poniektoré si myslia že muži sú večne nadržaný....v realite len takú nálepku muži dostali,tak sa treba prebudiť zo sna. Môže byť uťahaný,psychicky aj fyzicky,tak trochu empatie by neuškodilo, namiesto rumázgania ako malé dievčatko, keď nedostane cukrík 😉
@karolinakr To ju/ho iba strasil(a) ;) (mila pošle 10sprav, čo s tebou bude robiť a nic)
@majkeel ja som už zažila muža čo ma zvádzal, volal obskakoval na drzovku volal do postele a ked som išla, tak sa mu nepostavil.
Takto každej žene vie prichystať prekvapenie
@john3535 Tebe musia hrozne isť ženy na nervy
@karolinakr No to nastve, tolko otravuje a nic. Mozno ze pri tom dobyjani sa tolko snazil, ze bol z toho vycerpany. ;) Aspon vies, ze mu neslo iba o sex. Chcel sa porozpravat, zblizit,...
Na buduce si odskrtni, ci je zaujemca sportovec, ti vystacia s dychom dlhsie.
Nevsimaj si ho aj ty a uvidis ako sa to vyvinie. A nie,nie je to normalne,po 2 mesiacoch mal na teba skocit uz vo dverách