Je normálne, keď sa ma manželka nedotýka?

marceldula
16. aug 2015

Partnerka manzelka sa ma vôbec nedotýka sex stale iniciujem len ja ziadne laskovanie neznosti z jej strany uz ma to prestava baviť a to sme spolu dva roky ☹ je to normalne?
chcel by som si vypocut nazor zien
ďakujem

alzbetka2011
16. aug 2015

V PRVOM RADE SA JEJ SPýTAJ čO JU TRAPI, A AKO JEJ MOžES POMOCT !!!!!! A krď už , tak sa jej poriadne venuj ... aj v posteli🙂 aby chcela zas a znovu!!!!!

lolonka
16. aug 2015

ahoj..a bola niekedy iniciatívna???....

lajlilinka
16. aug 2015

Napadá ma:
1. Má problém sama so sebou, napr.nízke sebavedomie, hanbí sa, cíti sa nepritazliva...
2. Má milenca...
3. Jednoducho nie je tak sexuálne aktivna ako ty...
4. Má problém s tebou. Nezdas sa jej sexi, alebo napr jej vadia nejaké pachy, horšia hygiena z tvojej strany, alebo nie je uspokojena (nedosiahne orgazmus, stále rovnaká poloha, ...)

Mh?
Ale najlepšie sa jej jednoducho spýtať...jasné, že najpravdepodobnejšie bude odpoveď ze 'nič sa nedeje' 😁 ale skusaj...

skolara
16. aug 2015

No tie rady typu pomoz jej v domacnosti, odbremen ju trosku su total off.som zena ale proste tak ako sa spravaju niektore zenske ku svojim chlapom nechapem.ty kokos vsak sex musi byt a musi byt dobry aby vsetko klapalo vsak to je jedna zo zakladnych potrieb a nema doma pojde inde.niektore zenske sex nebudu a nechcu mat radi aj keby si im novu vilu postavil s komplet sluzobnictvom.proste zabudnu byt manzelkami a su matkami ale vela z cukrikovych citliviek nezvlada ani to.proste nepouzitelne sucharky 😠

lilimoni
16. aug 2015

V tomto horku sa ani mne moc nechce lepit na muzika.
Ak nebola iniciativna ani predtym, tak asi nieco take nepotrebuje.

luciferkax
16. aug 2015

Normalne to urcite nie je... bola taka vzdy alebo len chvilu ke taka..urcitr hladaj pricinu...

cmulinko
16. aug 2015

@marceldula : je to všetko len a len o komunikácii. bude to tak ako ti píšu buď je tam zdravotný problém alebo niekoho má. ja som bol na tom podobne nebolo to až také ale tiež ma manželka odmietala, odmietala o tom komunikovať bola nervózna keď som sa chcel o tom rozprávať a časom ťa to prestane baviť si nervózny frustrovaný a jedného dňa som povedal že je koniec, mal by si vidieť ako sa otočila karta čo sa v nej prebudilo odrazu vedela rozprávať aj o probléme aj sa chcela zmeniť no prišlo to neskoro. Už som nechcel nič riešiť ani nič vedieť. Proste som potreboval odísť zo vzťahu. Rozviedli sme sa po dlhoročnom manželstve a boli tam aj deti. Nie som zástanca toho že hneď pri prvom probléme sa treba rozísť, a hneď dlhoročný vzťah hodiť za hlavu alebo riešiť veci neverou to len zhoršíš, ale keď tam chýba ochota komunikovať emoticon veď vzťah je vždy o dvoch tak je to niekedy jediné riešenie. Nedokázal by som sa tak dlho vnucovať
toto su tvoje slova z 9.2.2015 takze bud mas sklerozu alebo uz si 2x zenaty a zas mas ten isty problem kvoli ktoremu si sa vraj uz rozviedol.

nelendelina
16. aug 2015

Podla mna ma dakoho musi sa dade prejavovat nie ako aj muz podla mna to potrebuju dvaja

kadri
16. aug 2015

ludia su rozne hmatovo/dotykovo naladeni, niekto sa prirodzene dotyka vsetkych okolo seba, niekto menej, ale ak sa tomu cielene vyhyba a ide dokonca o partnera, niekde je problem... otvorene a uprimne sa porozpravajte, ci je to na fyzickej urovni, alebo mate nejaky nedorieseny konflikt, nieco ju skrie atd. mate dieta? niekedy sa stava, ze ak je dieta casto "nalepene" na mame, ta si potrebuje vycistit svoj osobny priestor, ale uplne ignorovat partnera je aj tak divneeeeeeeee 😒

jabadaba
16. aug 2015

mne by dotyky chybali, potrebujem ich k spokojnemu zivotu. Niekto je viac zalozeny na fyzicky kontakt, niekto menej, ale v manzelstve by dotyky ako take chybat nemali. Nemali by sa ani okliestovat len na moment milovania, mali by byt sucastou vztahu ako takeho, aj bez sexualneho podtextu. Ako prejav lasky. S manzelkou si pohovor, otvorene, na rovinu. Mozes jej podsunut knizku 5 jazykov lasky a ak sa ani potom nic nezmeni, nuz....

fra
16. aug 2015

@marceldula napadla mi ešte jedna vec, ktorá vôbec nemusí byť taká zriedkavá ako sa zdá- možno ju v detstve alebo mladosti niekto nejakým spôsobom zneužil a odvtedy nemá z dotykov dobrý pocit- toto je vec, ktorú človek len tak ľahko neprizná ani pred najbližšími a tvrdí že sa nič nedeje a snaží sa ju zabudnúť, ale kdesi v hlbke si to zranenie pamatá- neverila by som tomu že je to také časté, ale mám medzi mojimi najlepšími priateľkami dokonca dve, ktoré si touto skúsenosťou prešli- a nejako sa z toho s Božou pomocou dostali- ale stále nejako nie sú a asi ani nebudú "dotykové"- napriek tomu skutočne potrebujú lásku, podporu a starostlivosť ich manželov a svojich manželov milujú ... samozrejme, nemusí to byť tak a želám ti, aby to tak nebolo, ale aj to je jedna z možností, ktoré treba vziať do uvahy....

janickacrazy
16. aug 2015

U ženy sú vačšinou nežnosti a dotyky a všetko okolo sexu spojené s kvalitou vzťahu k partnerovi. Pokiaľ jej na tebe niečo vadí, tak má zábrany. Može to byť fakt len nejaká blbosť ako nedostatočná hygiena, ale aj niečo oveľa vážnejšie. Možno má pocit, že je nepomáhaš v domácnosti alebo s deťmi, alebo že ti ide vždy len o sex, ked sa jej dotkneš. Možno má dáky problém v práci, može to byť čokoľvek, treba sa jej spýtať, samozrejme citlivo.

mirkava
16. aug 2015

Mne sa tiez nechce s manzelom maznat po celom dni som rada ze som....

zuzana136
16. aug 2015

To mi je luto 😕...ja mam totiz ten isty problem a viem ake to je a ako to cloveka trapi 😕😓

sviezost
16. aug 2015

Tychto horucavach sa ani necudujem. Ked som sa chcela pritulit k manzelovi tak mi povedal ze je mu dost teplo aj bez toho. 😉 treba sa porozpravat s partnerkou, ako premyslat a mysliet na to najhorsie. Mozno je to len malickost 🙂

tjaden
17. aug 2015

ahoj, robím to čo tvoja žena, muž sa mi hnusí a chce od neho odísť, tak dúfaj, že tvoja žena má len zdravotné problémy...

mysicka36
18. aug 2015

Nieje to normálne ☹