Je normálne, keď ide chlap s kamarátkou do sexshopu?

rsg
26. nov 2020

Zdravím, prosím vás o váš úprimný názor. Je normálne, keď ide chlap úplne prvýkrát so svojou kamarátkou do sexshopu? (Poznajú sa cca rok a pol a začali spolu riešiť vlastné vzťahy aj sexuálne témy, ona sa tam aj dokonca prezliekala, lebo si skúšala veci.) A považujete za v poriadku, keď si potom kúpené veci navzájom ukazujú? (bez vybalenia)
Ďakujem!

h2
26. nov 2020

@rsg Pochopila som správne, že Tvoj chlap s jeho kamarátkou? Čiže s niekým,s kým nie je vo vzťahu a pritom má vzťah s inou (s Tebou)?

stary_ujco
26. nov 2020

Pozri, baba sa hanbila ísť prvý raz sama, tak vzala kamoša. Keď sa vedia pobaviť o hocicom, tak sa pobavia aj o robertkoch, alebo peknej bielizni. Keby ju chcel pretiahnuť, tak to urobia doma a nie v obchode. A navstevu sexshopu k tomu naozaj nepotrebuju.

h2
26. nov 2020

Ja si skôr myslím, že jej chce kúpiť darček a potreboval, aby si ho kamoška vyskúšala. Možno má podobnú postavu.

jana_eyre_2
26. nov 2020

@stary_ujco to fakt myslíš že autorka sa obáva že by kamarátku pretiahol v obchode? 😂 Nie skôr je to asi pre ňu indícia..

jana_eyre_2
26. nov 2020

Nie, pre mňa by to rozhodne nebolo v poriadku a bolo by to veľmi veľké prekročenie hraníc..

rsg
autor
26. nov 2020

@h2 Áno, správne si to pochopila

nely1704
26. nov 2020

Bože veď napíš jasnejšie, objasni situáciu.... je to Tvoj frajer, či len ona Tvoja kamoška, či čo vlastne ? Keď su obaja slobodní a nezadaní a im to vyhovuje, tak áno, je to v poriadku

rsg
autor
26. nov 2020

@nely1704 Je to môj frajer, ona má frajera takisto. Obaja chceli potešiť svojich partnerov nejakým takýmto spôsobom. Lenže obaja sa hanbili tam ísť sami, tak tam išli spolu (a on mi o tom ešte aj klamal, lebo tvrdil, že išiel sám). Neskôr si to na byte (sú spolubývajúci) navzájom ukazovali a ešte aj dvom ďalším dievčatám, s ktorými volali.
Dovtedy sa asi od marca začali baviť o intímnostiach (o sexe, polohách a podobne) a riešili spolu problémy vo vzťahoch namiesto toho, aby ich riešili s partnermi. Dovtedy sa nebavili takmer vôbec, maximálne o škole (študujú to isté) a o byte.
Mám podozrenie, že on sa jej páči a ona mi ho chce nejako nenápadne prebrať alebo mi aspoň zničiť vzťah. Stretla som ju raz a bola úplne v pohode baba, no odkedy má toho svojho, tak sa z nej stala neskutočne arogantná krava, s egom do výšky Mount Everestu a "sebavedomím", ktoré predstiera. A takisto sa zmenil aj on, pravdepodobne pod vplyvom jej.
Plus, on ju vždy obhajuje, lebo ja som tá zlá a vymyslela som si, že ma podvádza a neviem čo.

janulka1802
26. nov 2020

Popravde, nešla by som do sexshopu s kamošom a určite by sa mi nepáčilo, keby tam šiel manžel s kamoškou

maximilie
26. nov 2020

@rsg pokiaľ spolu nebyvate a oni sú spolubývajúci, je dosť veľká pravdepodobnosť, že ti ho može prebrat. Tomu nezabránis. Podľa všetkého nemáte vážny vzťah, nežijete spolu, nie ste zasnúbení. Mne to tiež nepríde normálne, ale možno sú naozaj len kamaráti. Zistíš čoskoro ;)

rsg
autor
26. nov 2020

@janulka1802 Jemu to príde normálne, očividne. Lebo mužských kamarátov nemá. A to mi asi najviac vadí. Keby tam išiel s kamarátom chlapom, tak mi to je jedno, ale takto... Ešte boli spolu aj predtým na obede, takže tak

ceresnovci
26. nov 2020

uz spolu davno spavaju (:

janulka1802
26. nov 2020

@rsg ja posrandujem v pohode s kolegmi, ale do sexshopu jedine s manželom. Nemusia mať spolu nič, ale je to také cez čiaru. To nie je zlatníctvo...

h2
26. nov 2020

Tak ak by od nej chcel pomoc s výberom darčeka pre Teba, tak to by som ešte chápala. Ale prečo sú oni dvaja spolubývajúci? Prečo nebýva s Tebou? Alebo s kamarátom-chlapom? A prečo s ňou rieši intímne veci???

0silvia0
26. nov 2020

@rsg asi by som pomaly ale iste ratala s alternativou, ze vas vztah sa blizi ku koncu.

rsg
autor
26. nov 2020

@h2 ona ma vôbec nepozná, stretla ma raz a my sme v tom čase boli spolu už takmer rok, takže vie, čo mám rada, aj sme sa o takýchto veciach bavili. Sú spolubývajúci (toho 1,5 roka), lebo obaja študujú v Brne ten istý odbor (on je o 3 ročníky vyššie) a bývajú v zmiešanom byte spolu s ďalšími 4 študentmi (sú tam teraz 4 chlapi a 2 ženy). Ja som tento rok začala študovať v Prahe, takže bývanie spolu je nemožné v tejto situácii.
No a na otázku, prečo s ňou rieši intímne veci, odpovedať neviem. Tvrdí, že ona s tým začala, lebo sa ho pýtala na veci o sexe, ktoré začala riešiť, keď si našla toho svojho a že on sa jej nepýtal nič, že len ona vyzvedala a chcela "rady".

tosomja
26. nov 2020

Ak má on svoju partnerku a ona partnera, je nevhodné, priam až z môjho pohľadu nechutné chodiť do takých obchodov a spolu kupovať a potom si ukazovať svoje "vychytávky". Možno aj spoločné vyskúšali. Fuj. Môjho by som asi zabila 🙈 aj keby to mal byť darček a nemal sa s kým poradiť.

mareri
26. nov 2020

ked je vam blbe a trapne chodit do obchodov, tak skuste nejaky sexshop

jana_eyre_2
26. nov 2020

@tosomja ako úprimne 🤮 by som sa z takého darčeku čo by "rozoberal" so spolubývajúcou..

marca12
26. nov 2020

Takto ti poviem. Rozoberat na mamickovskom fore s "tetkami",ktore uz aj zabudli,co postvarali na intrakoch,veci okolo frajera,neviem ci si na vhodnom fore. To sa pytaj rovesnicok. Mladez sa meni,co sa nam zda divne,je pre vas normalne. Co ja viem. Z mojho pohladu-nerobila by som z toho dramu. Na vyske som mala vela kamosov a debaty boli o kadecom a nikdy som s nikym z nich nic nemala. Neziarli,tym ho len dozenies k nevere.

nela6
26. nov 2020

@rsg ja som mala. kolegu s ktorym by som nemala problem ist, a vobec by to nesuviselo s nicim, ziadne podvadzanie... boli sme len zohrati kamosi, mame svoje rodiny obaja

hankm
26. nov 2020

Na jaku mater riesis vztahy na dialku, ked si este len vysku zacala 🤦‍♂️ Premarnis niekolko rokov skypovanim a praha a studentsky zivot ti utecie popod nos. A este ta dialnica brno-praha....

lucilaines
26. nov 2020

Ak to dobre chapem, ste mladi studenti. Ja som v tom veku tiez zila na dome s partiou studentov aj chalanov aj bab, boli sme velmi dobri kamosi a bavili sme sa o takychto veciach uplne normalne. Teraz by mi to uz prislo divne, ale vtedy proste sme to brali vsetci ako beznu vec. V sexshope som teda bola len s kamoskou babou v tom case, ale ak by bol niektory s chalanov prave vtedy s nami, urcite by bez problemov isiel tiez a vobec by mi netrklo, ze to je cudne. Nikdy sme medzi sebou nic nemali, mala som vztahy mimo spolubyvajucich, ale od chalanov na dome som pocuvala rozne detaily. Nevravim, ze nemas pravdu, ak ti to intuicia hovori, bud obozretna. Ale teda z vlastnej skusenosti viem, ze proste mozu byt take povahy a naozaj sa nemusi nic diat.

simca06022011
26. nov 2020

V študentských časoch je normalne všetko 😁

rsg
autor
26. nov 2020

@hankm Teraz aj tak žiadny študentský život, ja nie som ten typ, čo by chodil na párty alebo do krčmy. Čo sa týka skypovania, to záleží už od priorít. Pre mňa je dôležitejšia škola, to on dobre vie. Mohla som ísť za ním do Brna na školu, ale nešla som, pretože som chcela byť v Prahe. Tak či onak bývame na Slovensku každý inde a často sa nevídame. Preto je to ešte viac o dôvere, lenže mne keď niekto klame, tak už dôverujem ťažko. Už ma zrazilo na zem dosť ľudí, prešla som si všeličím, takže viem, aké to je.

simca06022011
26. nov 2020

@rsg tak na čo ti je takýto "vzťah"?

leuchtturm
26. nov 2020

tak si najdi ineho a nemusíš riesit taketo blbosti 😉

luciannka83
26. nov 2020

Odpbne si muslim, zr uz davno spolu daco maju. Ked spolu nechodia,tak spolu aspon spia. Nebud naivna.

annamarin
26. nov 2020

Wau, mňa by asi tiez netrklo, ze nemám tam ísť s cudzím chlapom. Brala by som to tak, že kamarát poradí a este sa aj zabavime. Nemusi za tym nic viac byť. 😃 Ved to kupoval dokonca pre teba. Podla mna ta ani neplanuje podviesť.

rsg
autor
26. nov 2020

@simca06022011 lebo som si zo začiatku myslela, že to nejako zvládneme, ale asi nie