Je normálne, keď dá chlap srdiečko na Facebooku inej žene na profilovku?

16. sep 2020

Prosim vas nie je to ziaden troll ani nic ine.
Je normalne ked chlap lubi zenu ale na fb da srdiecko inej babe na profilovku? Ako aj mne dal ked som si zmenila ale trochu ma to ranilo, ako keby nestacil obycajny like on musi dat srdiecko.:(

miskooo1987
16. sep 2020

Uber plyn...

bluka2
16. sep 2020

Srdiečko znamená "super", nie? Omg, sú horšie veci...

autor
16. sep 2020

@miskooo1987 myslis ze mam mu povedat ze ma to zamrzelo a opytat sa kto je to dievca(lebo ja ju nepoznam) alebo neriesit?

marca12
16. sep 2020

Omg ved srdiecko znamena super. Ja tiez davam srdiecka zenam a muzom,ale ako vidim prestanem,lebo vela ludi v tom vidi nieco viac. Takze este taz srdiecko =super,mas to tam aj napisane,tak sa schlad alebo nespehuj komu co lajkuje a bude klud doma

zuzikak
16. sep 2020

halooo to srdiecko neznamena, ze ju lubi alebo obdivuje. Vyznam toho srdiecka znamena "super". Cize fotka moze byt aj umelecky prevedena resp. jednoducho ta osoba na tej fotke vyzera dobre. Neznamena to, ze s nou hned chce nieco mat. Skludni sa trocha. Ak ta budu nasierat taketo kraviny, budes ma tazky zivot...

autor
16. sep 2020

@bluka2 to je len blby preklad

suzitok
16. sep 2020

Aj mne dal kamarát srdiečko na fotku mojho syna, mame deti v rovnakom veku...a absolútne za tym nic nehľadám, skôr mi to pride milé..

autor
16. sep 2020

@zuzikak ja viem ze som krava ze ma to nasiera len ked ja sa stale bojim ze si najde lepsiu

zuzikak
16. sep 2020

a nehovor, ze ta to zamrzelo...pre pana krala nechaj ho dychat...bude mat pocit, ze uz teraz ho dusis pre nejake srdiecko. A co ked ju nepoznas....to nie je dolezite - fakt.

asia83
16. sep 2020

Máte pravdu. To by nemal. Je úplne jedno, čo znamená srdiečko na internete, všetci vieme, čo srdiečko znamená v skutočnosti. Mne by to vadilo.

asia83
16. sep 2020

Vaše sebavedomie je nízke. Riešte to.

autor
16. sep 2020

@asia83 konecne niekto kto ma chape, dakujem

stanulienkat
16. sep 2020

Nemala si uz spat? Sup do postele,zajtra je skola

autor
16. sep 2020

@stanulienkat a vam zajtra pride dochodok, tak šup spat aby ste si ho stihli na poste vybrat 🙂

janka54321
16. sep 2020

Bože, a to máš koľko rokov?...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinamojka
16. sep 2020

.... Tiez by ma to trapilo a vadilo by mi to..

asia83
16. sep 2020

Stojte si za svojím, nech vám ktokoľvek povie čokoľvek. Keď raz vám to vadí, čo je normálne, tak to riešte a neuspokojte sa s tým, že tu vám zopár ľudí napíše, že je to v pohode. Máte právo myslieť si niečo iné. Určite sa o tom porozprávajte s priateľom.

autor
16. sep 2020

@viestta mam kila navyse a myslim ze v tom je ten problem

amelia000
16. sep 2020

Ano je to normalne a ocividne ten tvoj nieje chlap, ale este len nejaky pubertiak a ked ty takto budes pokracovat, bude z teba riadna stihacka.

miskooo1987
16. sep 2020

A čudovala by si sa mu ak by si našiel lepšiu? Takú čo nebude robiť scény okolo nič neznamenajuceho tlačítka?

Mne tiež kamoš (môj svedok zo svadby) dal srdiečko na profilovu fotku a nejako nemám pocit že by má chcel pretiahnut...

amelia000
16. sep 2020

@miskooo1987 a si si tym isty? Musis sa ho priamo opytat pripadne mu osrdieckuj aj ty fotku 😀😁

danim
16. sep 2020

@miskooo1987 😂😂😂😂😂 ... koľko problémov nebolo kým nevznikli sociálne siete 🤷‍♀️😅

zuzikak
16. sep 2020

nikto nepovedal, ze si krava. Preco sa urazas ? Vidis ? O to tu ide ako pisu dievcata - zapracuj troska na vyssom sebavedomi. Ak si bude mat najst inu, najde si ju a ci budes ako stihacka - tym skor odide. Treba sa zamerat na seba - co si na sebe vazis, co si cenis a v com sama pre seba mas hodnotu. Nebicuj sa koli tomu, ako reagujes...Zena aj s par kilami naviac vie byt pre muzov atraktivna ak ma usmev na tvari, je inteligentna a vyrovnana sama so sebou. Ak chces s tym nieco robit, sportuj a staraj sa o svoje telo aj spravnou stravou. Ak to ide tazko - treba zmenit pohlad na svet a zacat budovat vlastne sebavedomie. Potom ta nejake srdiecko ci ina drobnost nerozhadze....podla prispevku si este velmi mlada a mas toho vela pred sebou. Drzim ti palce a pracuj na svojom JA a vlastnej seba-hodnote. 😉

hipuska
16. sep 2020

Mne by to tiež vadilo....príde mi to divné. Ale niekto aj v bežnej konverzácii používa napr.smajlika s pusou a nič to preňho neznamená. Ale ak tak, mi prišlo smiešne, keď na profilovku milenky môjho muža, dali obaja srdiecja-aj môj ex(jej milenec) aj jej ex. Prišlo mi to divné

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskooo1987
16. sep 2020

@amelia000 som si istý🙂 keby chcel, tak v časoch keď sme ako 20 ročný spoločne cikavali ožratí z terasy intraku, tak by spravil nejaké kroky...😂😂😂😂😂

PS: minule som mu dal srdiečko na fotku jeho ňcerstveho prírastku, keďže kvôli korone sme sa nemohli ísť spoločne opiť... a to teda nechcem vedieť čo si o mne myslíš teraz😘

katkabg
16. sep 2020

Posli ho do peeecka 😂 TO SI CHCELA POCUT?

janinamojka
16. sep 2020

Nemyslim si ze je to o nejakom sebavedomí.. Ale reálny život, keď som s niekym vo vzťahu, ľúbim ho, tak neobzeram a neposiem srdiečka..😒. A to ze je nejaká moderná doba a znamena to niečo ine.. Tak asi sme stara škola🙊

ivca88
16. sep 2020

Daj srdiečko aj ty inému chlapcovi 🤷😂😂